Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Eniq - gratulacje! Z pecherzem nie ma żartów, ja na samym początku ciąży musiałam wziąć antybiotyk jednorazowo - Morunal. Gin powiedziała, że jest bezpieczny i nie przenika do dziecka. Teraz zapobiegam - min. 2l wody dziennie (często z cytryna), suszona żurawina, herbatka z żurawiny i sok z żurawiny jak gdzieś znajduje w sklepie naturalny. Proponuję Ci zgłosić się do lekarza, nawet pierwszego kontaktu11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.
-
nick nieaktualny
-
Nic takiego u niej nie kojarze. 3 5 7 to wiem, że się mleko ściąga z piersi, a właściwie 7 5 3
polecam metodę
hogg pisze żeby dziecko odkładać do łóżeczka i ono będzie zasypiać samo (noworodek), ale w języku ona nie pisze o starszych dzieciach, więc co dla dzieci nienauczonych tak zasypiać proponuje nie wiem. Ja nauczona doświadczeniem, bo widzę po starszej corze, że to nie jest dobre tak usypiac nosząc, będę się starała nauczyć, by zasypało samo, ale jak to wyjdzie w praktyce to nie wiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 18:30
Camille87 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
nick nieaktualny
-
niania mam już tą książkę, dzięki
a ja dziś jestem chodzącym odkurzaczem, pochłaniam wszystko!! oprócz słodkiego, bo nie mam ochoty...rano kanapki, potem jabłka, potem zupę, chipsy, arbuza, znowu kanapki, jejćteraz popijam herbatkę żurawinowo imbirową, podobno dobra na mdłości ale mnie mdli od samego jej zapachu, no nic będę oddychać ustami przy piciu...iii a propos zapachów strasznie mnie drażni ten balsam z rossmanna brr, co za los ciężarnej
jutro mamy grilla ze znajomymi i aż się boję, że wszystko zjem. Mam nadzieję, że jutro mój apetyt trochę przystopuje
powiedziałam mężowi żeby mi już nie pozwolił nic jeść dzisiaj, a On co? jak Jesteś głodna to jedzdzięki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 19:10
-
Ja to jem malo a brzuch mam pelny juz popołudniu codziennie. Jakbym mialq ochote na wiecej to pewnie bym wygladala na zaawansowana ciążę
Ja teraz po jedzeniu na 3/4miesiac wygladam
Po ostatniej ciąży mam sklonnosci do brzuszka.
A waze ok bo okolo 52-53kg przy 164cm.
W 1ciazy w dniu porodu wazylam 59kg przytylam 10kg ale wtedy bylam sporo młodsza.Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Milka1991 wrote:powiedziałam mężowi żeby mi już nie pozwolił nic jeść dzisiaj, a On co? jak Jesteś głodna to jedz
dzięki
Mam nadzieję, że teraz nie będę wyglądała jak wielorybMilka1991 lubi tę wiadomość
-
Mam to samo, cały dzień jem. Rano jajka i kanapki, potem miałam taką ochotę na owoce, że zanim mąż ze sklepu przyniósł, jadłam dżem, czekolade, potem rybę, która na początku mi śmierdziała. potem kanapki. Potem owoce. Potem znowu kanapki
vitae13, Milka1991, Teklaa lubią tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
nick nieaktualny