Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewcyzny a co u annak? ktos wie?
lis wiey, że serduszko bije ale oddzywaj sie co u ciebie?
rita przeyzlam to co ty kochana wiem co czujesz ...pamiętaj, ze nastepna ciaza bedzie na pewno z dobrym finalemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 18:08
Monika34 -
Rita...ja przezylam 2 poronienia w Norwegii i wmawiali mi, ze krwawienia to normalny objaw ciazy:( wspolczuje, ze musisz to przezywac tam, a nie w Polsce... w Polsce zostalam od razu objeta wlasciwa opieka i wtedy tez skierowali mnie do szpitala z podejrzeniem pozamacicznej, Ja nie potrafie juz zaufac Norwegom... Trzymaj sie kochana! jeszcze jest szansa...daj znac jaka beta.
Annak pisala na naszym watku na ovu, pozwole sobie poodzielic sie informacja, ze miala mdlosci..a ja wierze, ze to dobry znak... czekamy wszystkie na usg 30.08
Lis...pisz pisz koniecznie, podzielam zdanie Moniki34!
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
kahaśka wrote:A gdzie jedziecie? Ja ruszam jutro z rana do Kołobrzegu
Dziewczyny, przywieźcie tu proszę więcej słońca i ładnej pogody !!!!!bo jak nie pada, to wieje..a jak juz wczoraj zrobiło się cieplej, to jakas plaga latającego robactwa się pojawiła
rekompensuję sobie te braki pysznymi lodami.. I pyszną rybką.. Albo czasem kebabem
Jak tak dalej pójdzie, to przytyje z powrotem te 30kg, co je w ostatnim roku zrzuciłam
16.09 dwa centymetry człowieka
14.10 - usg prenatalne
8.11 - 146g, SYNUŚ!!!
28.04.2017- NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ OKRUSZEK
[/ur
-
Niania.ogg nie, nie obraziłam się, bo wiem, że pewnie mogłam to samo ubrać w łagodniejsze słowa.
Przepraszam, jeśli kogoś uraziłam - tak jak napisałam, nie chcę i nie mam prawa nigoko oceniać ani mówić co mają robić, szczególnie, że znam sytuację tylko na tyle na ile jedna strona tutaj opowiedziała, zawsze jest jeszcze druga strona medalu.
I absolutnie nie chciałam, żeby to zabrzmiało w stylu "po co ci to dziecko", bo naturalnie tak nie myślę. Stało się, jestem pewna, że to dziecko będzie chciane i kochane, bo to w końcu wątek "kwietniowe szczęścia"
Ja tylko chciałam powiedzieć, że to nie może wyglądać tak jak teraz i mam nadzieję, że Angelika znajdzie siły by potrząsnąć swoim facetem i podejmie właściwą decyzję - albo razem albo osobno, nie ma nic pomiędzy.niania.ogg, Antonelka, Teklaa, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tu trzeba też pochwalić teściowa, za super wychowanie syna i dziwi mnie że pozwala mu mieszkać skoro wie że syn ma 2dzieci i 3 w drodze, miżecie mowic że jestem okropna i nie znam sytuacji, ale dla mnie to jest szok. Znam 3 historie moich koleżanek jedna opamietala sie odrazu przy pierwszym dziecku, teraz jest szczęśliwa z innym, druga przy drugim dziecku i poznała mężczyznę z dzieckiem, trzecia przy trzecim dziecku i jak sama mówiła już miała kończyć, ale dawała kolejna, kolejna, kolejna, kolejna, kolejna, kolejna, kolejna, kolejna, kolejna ... szanse było super, ale po chwili cos sie popsuło ale dała kolejna, kolejna, kokejna... szanse, aż w końcu otworzyła i przejrzała na oczy Oczywiście rozmawiać, ale nie głaskać po głowie i nie ufać bez granic, co to za tłumaczenie że koledzy go zmieniają? To on nie wie co jestem życiu ważne? Normalnie kawaler Piotruś Pan, takich facetów to trzeba konkretnie potraktować, albo prawo, albo lewo nic pomiędzy żadne postaram się, tylko tak bedzie i koniec życzę jak najlepiej poprostu jestem zła że tak smutno Ci przez faceta liczę że siè opamięta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 18:57
Antonelka, Omon lubią tę wiadomość
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angelika trzymam kciuki
bedzie dobrze musi byc!
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
czesc dziewczyny widzialam dziś serduszko mojej kruszynki :* ma 2,2mm
ale jestem szczesliwa
nutella_, Antonelka, Donia12, Niebieskaa, pati87, Taśka22, Kjopa3, Milka1991, Gosia1989, Peg, Omon, niania.ogg, Teklaa, slodka100 lubią tę wiadomość
córeczko czekamy na Ciebie
-
nutella_ wrote:Spotkała się któraś z osutką ciążową ?
Moja szwagierka miala. Drapala sie dniami i nocami. Jej moz nie mogl przez to spac tak sie drapala. Bardzo jej to dokuczalo. Wspolczuje tej przypadlisci.
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Ainade wrote:chiński kalendarz płci
sprawdzałyście ?? mi wychodzi teraz dziewczynka
synuś się sprawdził miał być chłopak i jest
Ja sprawdzalam. Za pierwszym razem chlopczyk i sprawdzony a teraz dziewczynka. No to w kwietniu sie przekonamy☺
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Monika1357 wrote:Moja szwagierka miala. Drapala sie dniami i nocami. Jej moz nie mogl przez to spac tak sie drapala. Bardzo jej to dokuczalo. Wspolczuje tej przypadlisci.
-
Dziewczyny,
Czy ktoras z Was juz zaliczyla wizyte u stomatologa w I trymestrze.
Zrobilam sobie maly przeglad i widze dziurke.
Jutro pojde do stomatologa i zapytam co i jak. Wiem, ze lepiej przelczyc niz zwlekac i wiem, ze sa znieczulenia dla kobiet w ciazy ale pytanien czy juz praktykowalyscie?7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Dziewczyny przy okropnie zatkanym nosie i podejrzewam, że przy okazji kataru zatkanych uszach, konieczna jest wizyta u lekarza, czy jakieś domowe sposoby bedą w stanie pomóc?
Cebuli to nawet nie powącham, a z jakichś ogólnodostepnych środków na przeziebienie nie chciałabym na własną reke korzystac.