Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniastaraczka ja jestem z okolic Zakopanego, ale tak właśnie dzisiaj rozmawiałam z dziewczynami u lekarza i wszystkie strasznie chwalily ten szpital na Siemiradzkiego:) u nas to ani w Zakopanem, ani w Nowym Targu nie ma rewelacji podobno. W Zakopanem w ogóle nie ma żadnego znieczulenia... nie można mieć swojej położnej. Na cały szpital jest jeden anestezjolog i taka dziewczyna mówiła,ze czekała 3h na cc.i przyznam szcErze że w sumie do krk nie mam jakoś bardzo daleko, no ale wiadomo jednak to około 100km. Mam brata w krk więc mogłaby się tam zatrzymac u niego przed porodem i oczekiwać.
Moja lekarz prowadząca tam pracuje.
Sallvie zaatanwie się jeszcze.
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Koko Miałam u siebie w klasie koleżankę z Nowego Targu !
Jej rodzice się przeprowadzili tutaj na pomorze jak ona miała 4msc a jej siostra 2 latka
ale ten świat mały hahaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Vero, z mojej paczki:
Najmniej jestem zadowolona ze śpiworka Effi. Jest taki jakiś zupełnie zwykły. Nie wiem skąd zachwyt nad tą firmą
Jeszcze pewnie skorzystam z ich ofertyAle nie teraz bo to co na razie chciałam to zamówiłam
Lokokoko, atat, Milka1991, Niebieskaa, Antonelka, IGA.G, Jagah, sylwucha89, Omon lubią tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Niebieska super,że mąż ma taką motywację i tak świetnie mu poszło
Mój brat uczy się norweskiego bo jego narzeczonej ojciec pracuje w Norwegii i mają zamiar tam wyjechaćCzy wyjadą to wielka niewiadoma ale oni obydwoje w hotelarce pracują i każdy kolejny język na + dla nich
Gratuluję udanych wizyt. Zazdroszczę "normalnych" wagowo dzieciaczków
Vero biedulko nie zanudź się w tym szpitalu. Masz jakieś współlokatorki?
Mamo aniołków co u Ciebie?Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
Lokokoko wrote:Aniastaraczka ja jestem z okolic Zakopanego, ale tak właśnie dzisiaj rozmawiałam z dziewczynami u lekarza i wszystkie strasznie chwalily ten szpital na Siemiradzkiego:) u nas to ani w Zakopanem, ani w Nowym Targu nie ma rewelacji podobno. W Zakopanem w ogóle nie ma żadnego znieczulenia... nie można mieć swojej położnej. Na cały szpital jest jeden anestezjolog i taka dziewczyna mówiła,ze czekała 3h na cc.i przyznam szcErze że w sumie do krk nie mam jakoś bardzo daleko, no ale wiadomo jednak to około 100km. Mam brata w krk więc mogłaby się tam zatrzymac u niego przed porodem i oczekiwać.
Moja lekarz prowadząca tam pracuje.
Sallvie zaatanwie się jeszcze.
-
gakin dziekuje za wychwalenie. Pisząc z Tobą prywatnie nie wiedziałam, że ty to ty
Ale jeszcze raz - miło mi to czytać
.
Ostatnio rzadko tu bywam. Czasu brak. Facebooka łatwiej mi ogarnąć, bo tam o wiele mniej postów niż tutajale jeszcze myślę chwila moment i zwalniam tempo. Czas odpocząć przed porodem.
I wlasnie tym sposobem nie wiem co się stało z vero dlaczego jesteś w szpitalu ?niania.ogg lubi tę wiadomość
-
Kjopa tak tak mam jedna, dzisiaj m ma mi przywieźć laptop wiec kilka rzeczy pokoncze dla małej z wyprawki i do naszego ślubu
Aniołkowa - domyślam sie ja tez byłam zawiedziona z pościelitzn jest ładna miękka itd ale za taka cenę spodziewałam sie efektu wow
ja mysle dokupie kilka Pinokio ubranek na 68:)
Nutella dostałam regularnych skurczy których nie czułam ale przez które szyjka sie bardzo skróciła miałam skurcze co 3min alenteraz juz spokojnie wszystko zatrzymali Zosia ma sie dobrze dostałyśmy sterydy wiec mamy nadzieje wytrzymać do 37tWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 18:54
17.03.2017Sofia
-
Laski jak poznac czy ciekna wody plodowe? Bo wkladke mialam wilgotna. I zapach taki jakby slodki. Podbrzusze bynajmniej skore ns podbrzuszu mam taka dziwna bolaca. I mialam klucie w kroczu. Jakis glupi dzień. Teraz tez krocze mnie boli taki pulsujacy dyskomfort.
[img][/img]
-
Vero wrote:
Ja mysle o dokupieniu prześcieradła z effii i czapeczkijak kamillia napisała wlasnie sa w promocji
Przescieradlo bawelniane z gumka jest fajne, muslinowe do bani - zwrocilam.
Czapeczki - szalu nie ma ale do szpitala moze byc.
Apaszka fajna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 20:05
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
angelika1984 wrote:Laski jak poznac czy ciekna wody plodowe? Bo wkladke mialam wilgotna. I zapach taki jakby slodki. Podbrzusze bynajmniej skore ns podbrzuszu mam taka dziwna bolaca. I mialam klucie w kroczu. Jakis glupi dzień. Teraz tez krocze mnie boli taki pulsujacy dyskomfort.