Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Różowy_Kordonek wrote:Gakin fajny materiał
Też zastanawiam się nad uszyciem ochraniacza ale tylko na długi bok przy ścianie i krótki przy głowie, taka "L". Nie myślałaś o tym? Widzę, że łóżeczko koło Waszego łóżka, więc fajnie widzieć synka, czy wszystko ok
Ja właśnie nie chcę go sobie zasłonić, bo łóżeczko jest centralnie na wprost naszego, więc świetny punkt obserwacyjny
ten ochraniacz jest z 3 części więc tą stronę co jest obok naszego łóżka mogę odwiązać i go widzieć i pewnie często tak będziemy robić bo też chcę mieć małego na oku jak sobie będziemy leżećFilipek - 09.03.17 -
She Wolf weź mnie nie strasz.. my fotelik do adapterów mierzyliśmy tylko w sklepie i było ok, ale chyba zmierzę też w domu.. Fotelik mamy Cybex atonQ Platinum. Zrobię fotkę adapterów, ale przy okazji jak będę na dole, bo przy mojej rwie kulszowej schody to jest istna udrękaNajbliższa wizyta 15.03
-
Korcia - wczoraj czułam takie inne ruchy i teraz wszystko odczuwam dużo bardziej z prawej strony, ciekawe co tam wymyśla
Kjopa3 wrote:trzymam kciuki żeby się obrócił maluch. A czemu pełne znieczulenie u Ciebie? Jakieś wskazania? Też się martwię najbardziej o ból "po". Takie cyrkowce mamy bo u Ciebie też niedawno się obrócił pupką w dół?
Tak ginekolog mówił, że anestezjolog prawdopodobnie nie będzie chciał ryzykować wkłucia, ja mam taki jeden czynnik krzepnięcia nie teges, co prawda w minimalnej ilości, ale jednak aptt wydłużone, chodzę systematycznie do hematologa, ale to się tylko u mnie obserwuje, żadnych tabletek czy coś, plusem jest to że akurat w ciąży krzepliwość się poprawia, ale jednak gin mówił że ewentualne cc najprawdopodobniej w pełnym znieczuleniu, chodzi o ewentualne krwawienia.
Plusem jest to że wtedy ominie mnie ewentualny TFU TFU TFU! zespół popunkcyjny jest powikłaniem punkcji lędźwiowej, jedna dziewczyna na SR miała to i mówiła że naprawdę nic fajnego
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Lokokoko wrote:Gakin a na jaki rozmiar masz pościel? No śliczna jest i w ogóle super,ze ten ochraniacz 3 częściowy
Gdzie zamawialas, jeśli można wiedzieć
75x100ja jestem zachwycona bo wszystko jest sztywne, super się trzyma, za główką jest grube jak poduszka więc nawet jak konkretnie uderzy głową to nic mu nie będzie
Długo Cię nie było więc może przegapiłaś jaki nam się tu talent ujawnił więc robię reklamę
https://www.facebook.com/Uszyte-wyobra%C5%BAni%C4%85-Handmade-1293177064095613/?fref=ts
Filipek - 09.03.17 -
Różowy_Kordonek wrote:Niebieskaa gratulacje dla męża
fajnie przynosić teraz takie informacje miłe do domu, kiedy człowiek wie, że pieniądze przydadzą się tym bardziej
Twój mąż jest Norwegiem czy Polakiem? Czy to Ty kupowałaś króliczka na aliexpress? Jak go "zdezynfekowałaś"?
)
Wypralam króliczka, nic mu sie nie stało.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Lokokoko wrote:A dziewczyny z Krk czy okolic? Wiecie coś na temat szpitala na Siemiradzkiego ?
-
Różowy_Kordonek wrote:Lokokoko to zakładaj konto na FB bo mamy tam wątek kwietniówek z BBF i chwalimy się fotkami ;P
Popieram ! Koko ja też nie mam facebooka jako takiego, ale specjalnie na potrzeby grupy na face założyłam fikcyjne konto żeby się chwalić zdjęciami
Mimo że na początku byłam tak średnio do tej grupy nastawionaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
pati87 wrote:Ja nie wiem po co wydawac pieniadze na posiew gbs tylko z pochwy bo i tak trzeba będzie podac antybiotyk bo nie wiadomo czy nie ma gbs w odbycie. Czyli to jest to samo jakby wogole kobieta nie miala badania.
Tak na SR polozna mowila.
No wlasnie. Niby podstawowe badanie ciezarnej a lekarze jakos roznie podchodza.
Mnie babk w medicoverze tlumaczyla, ze stad i stad.
Moze Dziewczyny, ktore jeszcze nie mialy gbs pytajcie lekarza dlaczego tylko z jednej dziurki (jesli bedzie taka sytuacja).7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Różowy_Kordonek Teklaa my mamy roana i nosidełko z cybex i pasuje :0 Nawet na stronie wózka masz wymienione foteliki, które pasują i wymieniają cybex
Oczywiście z adapterami bo bez nie próbowaliśmy ;P ale te i tak dostaliśmy gratis
No właśnie powiem Ci zonka mieliśmy, ciężko mi się wypowiedzieć, bo też widziałam na stronie że pasują, więc zrobiłam taaaaaakie oczy a Pan powiedział że jest to wprowadzanie w błąd i pokazał nam o co kaman - ogólnie chodziło o polskie wózki, oprócz xlander - nałożył adaptery (bo trzeba mieć) i cybex nie zachodził tak równo, hmmm nie wiem jak to wytłumaczyć niewizualnie, hmmm było widać że te plastiki nie zachodzą tak jak powinny, niby fotelik siedzieć siedział, ale kiedy włożył kiddy od razu było ładnie spasowane i charakterystyczny "klik", powiem Ci że byłam MEGA, ale to MEGA zdziwiona i sama nawet próbowałam, ale ostatecznie wybraliśmy kiddy evolution Pro 2 rozkładany na stelażu, a był dylemat nad podobnym Cebexem, bo patrzyłam też na cenę, a kiddy przecież chodzi za około 849, a nam się udało w negocjacjach 699 i to model z 2017 nowe kolory/tapicerka i jarałam się jak pochodnia)
edit. chociaż powiem Ci że teraz jak tak myślę, to nie wiem czy bym zwróciła uwagę, nie chcę aby to zabrzmiało że coś nie pasuje, kiedy producent pokazuje że tak, ale kurczę faktycznie jak Pan nam zaprezentował to widziałam różnicę, wcześniej tylko oglądałam osobno foteliki, nie nakładałam go na stelaż, ale pan co sprzedawał wózek nic nie powiedział że nie będzie pasować, tylko za drugim razem jak chcieliśmy "pomacać" to ten inny pan o tym wspomniał i zapreznetował
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 17:47
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Różowy_Kordonek wrote:She Wolf weź mnie nie strasz.. my fotelik do adapterów mierzyliśmy tylko w sklepie i było ok, ale chyba zmierzę też w domu.. Fotelik mamy Cybex atonQ Platinum. Zrobię fotkę adapterów, ale przy okazji jak będę na dole, bo przy mojej rwie kulszowej schody to jest istna udręka
Nie strasze
Moze my cos zle robimy
Ok, tak przy okazji cyknij. Nie przemeczej sie bez powodu25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty