Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati- nie mam czasu na dziwne liczenie dni, po prostu przekazuje info z kalendarza BBF, a przeciez jasna sprawa, ze to ruchoma liczba, bo nikt nie zna dnia ani godziny rozpakowania
Kjopa3, ilae, Antonelka, niania.ogg, vitae13, Vero lubią tę wiadomość
-
Milka, lacze sie z Toba w bolu...w nocy...polprzytomna mialam szatanski pomysl polozenia sie na brzuchu, tak bardzo chcialam chociaz na sekundke pospac na brzuchu, ale niestety... to byl tylko glupawy pomysl nie do zrealizowania.
Jagah, ulalala co za brzusio! Mama Orzeszkowej i Diaboliny bedzie miala ekstra figurke po porodzie.
Annak, tak wlasnie...kahaska jest aktywna na fb:)Jagah lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Jagah- piekny,malutki brzuszek
Ja taki mialam w 4 miesiącu...teraz to mam wielki apartament,normalnie chyba z M4
to My :)pączek w maśle
48 dni do końca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 10:12
pati87, Lokokoko, Marsylia, Kjopa3, Niebieskaa, sallvie, Justyna Sz, Peg, IGA.G, Jagah, Antonelka, Różowy_Kordonek, aniab2205, vitae13, agadana, lis87, bobas2015, stowtotka lubią tę wiadomość
Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Jagah wrote:Pati- nie mam czasu na dziwne liczenie dni, po prostu przekazuje info z kalendarza BBF, a przeciez jasna sprawa, ze to ruchoma liczba, bo nikt nie zna dnia ani godziny rozpakowania
Nam kobietom ktore cc nie planują to jedyny termin przypuszczalny do ktorego odliczamy. Tylko dziewczyny co maja planowane cc wiedza ze urodza nie pozniej niz w terminie ktory ustali lekarz. -
Jagah, no wow!
świetnie wyglądasz!
Cudowny brzuszek!
Reni, no wow!świetnie wyglądasz!
Cudowny brzuszek!
Napisałam to samo,bo jak dla mnie każdy ciążowy brzuszek jest cudowny! Cudowne miejsce gdzie nasze krusYzunki rosną, nabierają temperamentu i z którego nas zaczepiaj :*
Mok endokrynolog powiedział że u mnie karmienie piersią średnia wchodzi w grę prze hipoplazje tarczycy... no ale zobaczymyJagah lubi tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:Hello
ja i Filipek chcemy z Wami oficjalnie przywitać w 32 tyg ciąży, a co za tym idzie 8 MIESIĄC!
Już bliżej jak dalejcudownie 58 dni do porodu:)
Muszę zakupić torbę o zaczac pakowanie do szpitala.
Marsylia cieszę się,ze Wikusia robi coraz to większe postępy i,ze z oczkiem wszystko olejladą moment, nim się obejrzysz będziecie w domu.
Agga trzymam kciuki za wizytę
Na ostatnie czasy mam że sobą jakies problemy emocjonalne. Ciągle bym tylko płakała i zadreczała się. Może to i głupie ale ciągle się martwię,ze nie wrócę do figury po porodzie,se nie będę miała siły ćwiczyć, że tam na dole wszystko się zmieni, że przytulania już nie będą takie jak dawniej... wiem,z powinnam myslec o Filipku jako o najważniejszym. Ale jakoś teraz inne myśli mnie ttapia.
Loko lacze sie z Toba z problemami emocjonalnymi... wczoraj mnie ochroniarz w smyku tak wkurzyl ze potem sie uspokoic nie moglam- nie pozwolil mi wejsc 2m do sklepu ze wzgledu na wozek zakupowy, gdzie chcialam tylko do pierwszej polki z brzegu podejsc!
cala noc mi sie snilo, ze moj m sie za jakas inna uganiali sie wszystkiego wypieral... -
Jagah Dzięki wymęczyłam wczoraj synka żeby zdjęcie zrobił
Brzuszek masz śliczny
Na chwilę wrzucam zdjęcie:
Reni u mnie chyba też M4
Marsylia piękne zdjęcie Wiki.Uwielbiam na nie patrzeć
Milka jeszcze trochę musimy wytrzymać ale ponarzekaj wysłuchamy Cię. Ja w nocy miałam zgagęA od rana próbuje mnie migrena złapać i kręci się w głowie.Wzięłam panadol i leżę.A maluch mało się rusza odkąd na dupce siedzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 17:04
Justyna Sz, Peg, Lokokoko, sallvie, IGA.G, Reni1982, Jagah, Antonelka, Omon, Różowy_Kordonek, Niebieskaa, vitae13, lis87 lubią tę wiadomość
-
Kjopa:* super brzusoi:***
Agga to ja też mam jakąś obsesję teraz na tym punkcie... chyba aż jak psycholka. Martwię się,ze nie podobam się już D. Czuję się jak kobieta po 70. Wielka, spowolniona, ociazala, moja twarz w zależności od dni raz w miarę ok, a na drugi dzień jak potwór... a wszędzie do okola widzę dziewczyny z super figurami. Piękne wlosy, twarz,seksowne... rozumie to że jestem w ciąży,ale marzy mi się już być szczupka, boję się że bee mieć obwisłe cycki, obwisla skór na brzuchu...Kjopa3 lubi tę wiadomość
[ -
sunshine wrote:Pati, ale co za różnica. Niewiele kobiet rodzi dokładnie w terminie. Ja mam termin teoretycznie na 1 kwietnia, ale wiem, że urodzić mogę juz właściwie w każdym momencie.
Chyba nikogo w ten sposob nie urazilam?
-
Lokokoko wrote:Kjopa:* super brzusoi:***
Agga to ja też mam jakąś obsesję teraz na tym punkcie... chyba aż jak psycholka. Martwię się,ze nie podobam się już D. Czuję się jak kobieta po 70. Wielka, spowolniona, ociazala, moja twarz w zależności od dni raz w miarę ok, a na drugi dzień jak potwór... a wszędzie do okola widzę dziewczyny z super figurami. Piękne wlosy, twarz,seksowne... rozumie to że jestem w ciąży,ale marzy mi się już być szczupka, boję się że bee mieć obwisłe cycki, obwisla skór na brzuchu...
Strasznie mnie juz ten stan psychiczny meczy. nie wiem czy to hormony czy o co chodzi...? mam dokladnie to samo. w poprzednij ciazy tego nie mialam -
Reni mam podobny gabarytowo brzuchol
ale ostatnio usłyszałam komplement, że schudłam, że brzuszek rośnie ale na twarzy schudłam i w udachmiłe. od miesiąca ważę tyle samo bo rzuciłam słodycze i podjadanie. więc może rzeczywiście coś w tym jest ;p a jak nie to i tak miło usłyszeć, że nie wyglądam na wieloryba ;p że tylko brzuszek mam duży a reszta nie
-
http://kokardka-mysi.blogspot.com/2012/05/jak-sie-pozbyc-brzuszka-dieta-i-trening.html?m=1
Agga znalazłam takie cośpostaram się to robić po ciąży. Przeczytaj
Ja też właśnie zastanawiam sie czy to horony czy co...ale dziś już od rana o tym myślę, boję się że po porodzie -D już wngle się mną nie będzie interesował... nie wierzę nikomu kto mówi mi,se dobrze wyglądam... że coś tam,ze szybonschudne itp itd...
[ -
Dziewczyny wczoraj trafiłam na porodowke, mam 4 cm rozwarcia, wszystko się trzyma tylko na pęcherzu plodowym. Dostaje sterydy i antybiotyk bo jest też infekcja która nie reaguje na antybiotyki. Oprócz tego relanium i nie wolno mi wstawać. Trzymajcie proszę kciuki za jeszcze choć kilka dni a najlepiej kilka tygodni bo u nas dopiero 33+4
-
Ja słyszę ciągle, że w ogóle po mnie tych kilogramów nie widać, że w sam brzuszek poszło itp itd Iga Tak jak mówisz, miło coś takiego usłyszeć, ale ja niestety i tak wiem swoje. Jakby mi tylko brzuszek urósł to bym się mieściła w swoje spodnie a nie że one mi się w połowie ud zatrzymują
No cóż takie uroki ciążyNajważniejsze, że z małą wszystko dobrze, a ja tam kiedyś schudnę - albo i nie
Ale dla niej warto było przytyć te 20kgKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs