Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Loko przecież Ty masz malutki ten brzuszek. A z tego co widziałam to wyglądasz teraz o wiele bardziej kobieco wiec ja bym się cieszyła;) uwierz ze w Twoim wieku i w pierwszej ciąży zapomnisz po 2 tyg ze miałaś brzuch;)
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Wanda Trzymajcie się !! Wszystko będzie dobrze ! :*Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Lokokoko wrote:Kjopa:* super brzusoi:***
Agga to ja też mam jakąś obsesję teraz na tym punkcie... chyba aż jak psycholka. Martwię się,ze nie podobam się już D. Czuję się jak kobieta po 70. Wielka, spowolniona, ociazala, moja twarz w zależności od dni raz w miarę ok, a na drugi dzień jak potwór... a wszędzie do okola widzę dziewczyny z super figurami. Piękne wlosy, twarz,seksowne... rozumie to że jestem w ciąży,ale marzy mi się już być szczupka, boję się że bee mieć obwisłe cycki, obwisla skór na brzuchu...
Najważniejsze to jest dobrze sie czuc we wlasnym ciele.
Ja mimo ciąży i dodatkowych kg bardzo dobrze się czuję i uwazam ze jestem tak samo atrakcyjna jak przed ciąża.
A dodam ze jestem osobą dla ktorej wazny jest moj wygląd dlatego dbam o siebie aby czuc się dobrze.
Nawet mąż na ostatnich zakupach stwierdzil ze za mną kobiety i mezczyzni się oglądają mimo ze jestem w zaawansowanej ciąży i z duzym brzuszkiem- do Jagah sie nie mogę porównać. Ale kocham swój duzy ciążowy brzuszek.
Moje dbanie o siebie nie polega na niczym wielkim. Wlosow nie ukladam bo mam proste z natury. Makijaz moj trwa okolo 3minut tzn nakladam podklad, troche rozu i tusz do rzes na dolne rzesy. Fakt ze gorne mam doczepiane ale robię robie 1:1 w dodatku cienkie rzesy i krotsze bo "11" po to by teatralnie nie wygladac tylko w miare naturalnie. Mowiac szczerze gdy rzesy mialam na odzywce realash (w ciazy jej nie mozna uzywac) mialam dłuższe rzesy niz teraz.
Takze lokokoko uwierz w siebie, ze swietnie wyglądasz mimo ciąży!!!
Nie przejmuj się tym co będzie kiedyś. Kazda z nas w swoim czasie bedxie miala skórę mniej jędrna itp i to wcale nie oznacza ze mamy sie wtedy czuc mniej atrakcyjne.
Moja babcia lat 79 nalezy do klubu emerytow i rencistow ma tam tzw potancowki 2razy w tygodniu. Na imprezy czesto jezdzi do innych miast. Chodzi zadbana i dobrze się bawi mimo uplywu lat. Wdowa zostala dwukrotnie w wieku 34lat i 60lat. Teraz od kilku lat sie spotyka z kolegą. Cieszę się ze mam babcie ktora korzysta z zycia i nie narzeka ze jest juz stara brzydka itp jak babcia mojego męża, ktora na wesele nasze nie przyszla bo pow ze wstyd z laską przychodzić.
-
Wanda
Trzymam kciuki mocno!!!!!
Mialas skurcze ze trafilas do szpitala czy jak?
Bo kurczę sama się boję o swoją szyjkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 10:53
-
Agga wrote:Pati pytalam wlasnie kosmetyczke ostatnio o ta odzywke do rzes- jest ten efekt woow przy stosowaniu jej? orientujesz sie moze czy podczas karmienia piersia mozna ja stosowac?
Rzesy mialam naprawde dlugie tylko ze musialam je malowac tuszem zeby byl efekt wowWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 10:59
-
Agga ja już napisałam sobie ten link
Pati ha ha:-D kubeł zimnej wody na mniea ta odżywka o której napisałam jest jak cenowo? Słyszałam też o tej revitelash i ona chyba jest za coś ponad 350zl. Ale ze efekt jest oszalamiajacy
tylko tez slyszalam,ze jak się przestaje stosować to że te rzęsy wypadają ???:-0
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Zgadzam się z pati - najważniejsze to czuć się dobrze, że własnym ciele. Także loko złe myśli na bok, D. na pewno za tobą dalej szaleje i jesteś dla niego, mimo zmian ciążowych, najseksowniejszą kobietą
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Lokokoko wrote:Agga ja już napisałam sobie ten link
Pati ha ha:-D kubeł zimnej wody na mniea ta odżywka o której napisałam jest jak cenowo? Słyszałam też o tej revitelash i ona chyba jest za coś ponad 350zl. Ale ze efekt jest oszalamiajacy
tylko tez slyszalam,ze jak się przestaje stosować to że te rzęsy wypadają ???:-0
Rzesy po odzywce nie wypadają od razu tylko stopniowo tzn tak samo jak bez odzywki tylko nowe rosna juz krotkie, w tym jest roznica.Agga, Lokokoko lubią tę wiadomość
-
Agga wrote:a juz mialam nadzieje, ze przy karmieniu piersia uda sie wspomoc rzesy, jakies inne sposoby na dlugie rzesy w ciazy i podczas karmienia piersia?
Jedyny sposob to przedluzanie ale co 4 do 5 tygodni trzeba chodzić na uzupełnienie.Agga lubi tę wiadomość