Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyszara myszka wrote:Hej dziewczyny! Szykujecie już wyprawkę? Jeśli tak to zapraszam Was na www.babelu.pl może znajdziecie coś tam dla Waszych maluszków
Dziś w prezencie do każdego zamówienia dodajemy ocieplaną śliczną apaszkę (do oglądnięcia w dziale Dodatki). Więcej szczegółów na naszym instagramie i facebooku
Dajcie lajka
Pozdrowienia!
link do sklepu: www.babelu.pl
fan page na facebooku: https://www.facebook.com/babelusklep/
instagram: www.instagram/babelusklep
mały dowodzik - aliekspres oferta bluzy + spodni za 32zł
https://pl.aliexpress.com/item/Neugeborene-Kleinkind-Kinder-Baby-Junge-Kleidung-T-shirt-Tops-Lange-Hose/32746472756.html?aff_platform=aaf&cpt=1488542452051&sk=eub6yrrBy&aff_trace_key=70d020270cb84ec68862f9ff1e86734d-1488542452051-07357-eub6yrrBy
i u Ciebie w sklepiku bluza za 29zł + spodnie za 29zł
http://www.babelu.pl/bluzka-dziecieca-harry
swoja drogą zgłosiłam post jako spam, aby nikt sie nie naciąłmada87, Jagah, Gakin, Antonelka, Milka1991, Lokokoko, ilae, Agga, Donia12, stowtotka lubią tę wiadomość
-
Wlasnie ojejku! super, ze zglosilas jako spam... jak mnie wkurzaja takie osoby!!! juz raz jao tym pisalam, potem ktos inny... i dalej sie oglszaja... i to jeszcze robic biznes na przyszlych matkach kiedy kazdy grosz sie liczy, a wyprawka sporo kosztuje!!!
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualnyNiebieskaa wrote:Wlasnie ojejku! super, ze zglosilas jako spam... jak mnie wkurzaja takie osoby!!! juz raz jao tym pisalam, potem ktos inny... i dalej sie oglszaja... i to jeszcze robic biznes na przyszlych matkach kiedy kazdy grosz sie liczy, a wyprawka sporo kosztuje!!!
ed, no i szara myszka nawet nie pofatygowała się aby samodzielnie sfotografować ubranka, tylko korzysta z tych przekłamanych zamieszanych na aliekspressżenada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 13:10
Jagah lubi tę wiadomość
-
Kordonku jestem w szpitalu i będę do końca bo rozwarcie się już nie cofnie. Najgorsze właśnie to ze mam infekcje która nie reaguje na leki. Dostaje antybiotyk w ciemno ale na wyniki posiewu musze poczekać kilka dni. Mam nadzieje ze czop nie odoszedł w całości bo boje się żeby infekcja nie zaatakowała dzidzi.
-
mada87 wrote:Pati, w naszym aucie też turbina jest na wykończeniu. Poki co jeździmy, na razie nie trzeba na już regenerować, ale mechanik powiedział, że dłużej niż parę miesięcy raczej nie pociągnie. Koszt naprawy podobno ok 800 zł, więc pewnie i u Was podobnie wyniesie.
Tesciowa 2lata temu rehenerowala turbine to z jej wstawieniem 1100zl zaplacila.
U nas jak by byla tylko turbina to bedxie ok bo boje sie ze cos wiecej bedzie i to kosztownego znajac moje szczescie. -
Wanda1986 wrote:Kordonku jestem w szpitalu i będę do końca bo rozwarcie się już nie cofnie. Najgorsze właśnie to ze mam infekcje która nie reaguje na leki. Dostaje antybiotyk w ciemno ale na wyniki posiewu musze poczekać kilka dni. Mam nadzieje ze czop nie odoszedł w całości bo boje się żeby infekcja nie zaatakowała dzidzi.
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Reni1982 wrote:Właśnie wróciłam od fryzjera, poprosiłam o pocięcie koncówek i poleciało 15-20 cm! Jestem mega zła....z włosów do łopatek zostało niewiele, nawet nie sięgają ramion..i jeszcze jak przyszlam do domu wyprostowałam i co..sa zle obcięte...zapalcilam śmieszną kwotę to mam śmieszną fryzurę...
wiem odrosną....
a czy któraś z Was ma może wiedze nt farb do włosów? Potrzebuje jakiegoś baardzo jasnego blondu, w stylu skandynawskim, mrożnego blondu...możecie coś polecic?
Mam swoje dość ciemne włosy i zwykle wychodzi kolor słomkowy blond...
Ja tylko polece wizyte u dobrego fryzjera bo to kwestia nie tylko farby ale i uzytej wody.
Poza tym wez pod uwage zmiany hormonalne wiec roznie farba moze reagowac a dobry fryzjer zawsze cos od razu poprawi.
Zreszta farbowanie wlosow na blond to jedno z bardziej wymagajacych zadan.Jagah, mada87 lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Agga, u nas funkcjonują pożyczki w zakładzie pracy. I każdy każdemu podpisuje, bo jak ja nie podpiszę koleżance, to mi też nikt nie podpisze. Mamy 2 rodzaje pożyczek, obie bez oprocentowania - jedna do ok 5 tysięcy, a druga remontowa do 10. W ciągu roku podpisuję całe mnóstwo takich pożyczek i nawet nie informuję o tym męża, bo to dla mnie normalna sprawa. Mi też w każdej chwili, gdy biorę taką pożyczkę ktoś podpisze. I tyle. Weź to wszystko na spokojnie, może tak źle to tylko wygląda..
niania.ogg lubi tę wiadomość
Płeć - Synuś
Następna wizyta 13 kwietnia
-
aniołkowa mama wrote:ANtonelko, przyszedł do mnie kocyk z Colorstories ale rodzice wysyłali wszystko bez opakowań a metki z przepisem prania brak. Normalnie 40 stopni? Szczerze mówiąc jak dla mnie ten kocyk bez szału
(mam ten wełniany). Generalnie zawiodłam się na droższych markach ale może będą dłużej służyly.
Taśka ja nie posiadam karty ciąży ale lekarz ma obowiązek wysłać wszystkie moje wyniki badań do szpitala więc nie muszę brać ze sobą
Ja pralam w 30 stopniach w programie welna
Wg mnie jest fajny
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Podpisuje sie pod slowami Antonelki, samodzielne zrobienie zimnego blondu w domowych warunkach jest dosc trudne i trzeba sie dobrze znac na farbie i mozliwosciach rozjasniania wlosa.
Reni- Jak wychodzi Ci slomkowy kolor to Ty badz fryzjer popelnia blad w rozjasnieniu badz doborze koloru. A jesli slomkowy kolor robi sie po kilku umyciach wlosa, to musisz odswiezyc pigment i stosowac niebieski szampon do wlosow rozjasnianych, on wlasnie ochladza odcienCo do wizyty na fotelu fryzjerskim, calkiem niedawno rowniez przezylam katastrofe, tzn. ombre jest swietne, ale obciecie beznadziejne, za krotkie i zbyt mocno wycieniowane wlosy sa teraz dramatem do ulozenia
I jedynym lekarstwem znowu jest czas, wyrownanie tylu i kolejne zapuszczanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 13:32
-
IGA.G wrote:ja zawsze od fryzjera wychodze niezadowolona... dlatego poczekam do wiosny na wizytę ;p bo teraz bym jeszcze tam im placzem wybuchnęla ;p
A ja raz poplakalam sie u fryzjera. Chodzilam od lat do jednego na piaskowy blond....fryzjer zmienil salon i za nim poszlam.
Ale zmienil tez produkty do farbowania. Juz na mokrych widzialam, ze to nie to. Wysuszyl i widze po jego minie, ze tez chyba zaskoczony nieco.....wiec mowie mu, ze zolte sa...a on sciemnia, ze wydaje mi sie...a mnie lzy jak grochy...powiedzialam mu, ze zla jestem ale zaplacilam...poszlam jeszcze drugi raz bylo lepiej....potem znowu zmienil salon na jakis z tanimi farbami....i juz wtedy pozegnalismy sie....
Wrocilam w miejsce gdzie wczesniej chodzilam (te do niego) - inni fryzjerzy jeszcze lepsi a produktu duzo lepsze....7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Ja tez prawie zawsze wychodzę zła od fryzjera. Mam grzywkę i mało kto potrafi ja dobrze podciąć zachowując dobre cięcie boków.
Dopiero jak odrasta po tygodniu, to moge patrzec w lustro.
Przed slubem poszlam na makijaz probny slubny - salon polecany ogolnie oh i ah.
Pokazuje Pani co chce miec, ze kreske i bezowe oko. tylko rowna gruba kreske.
A ona umalowala mnie na fioletowo - wygladalam jak gwiazda disco a kreska byla kredka nie linerem! tragedia, gruuba i rozmazana.
Poplakalam jej sie tam a ona mowi ze nie rozmie o co mi chodzi. I jeszcze musialam zaplacic za to, ze wyszlam wygladajac jak podrzedna gwiazdka disco polo lat 90tych.
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Antonelka wrote:Ja tylko polece wizyte u dobrego fryzjera bo to kwestia nie tylko farby ale i uzytej wody.
Poza tym wez pod uwage zmiany hormonalne wiec roznie farba moze reagowac a dobry fryzjer zawsze cos od razu poprawi.
Zreszta farbowanie wlosow na blond to jedno z bardziej wymagajacych zadan.
i zgadzam się i nie zgadzam..chodziłam do dobrych fryzjerów i płaciłam naprawdę sporo, a efekt był mizerny..Miałam jedyną sprawdzoną fryzjerkę jak mieszkałam w Krakowie...no ale teraz mam tam prawie 500 km..to za daleko..
Najlepsza była wizyta u fryzjera stylisty...mialam wlosy platynowy blond do ramion, ale mocno zniszczone, zaproponował brąz i krotkie. Nie zgodzilam sie, chcialam zostać przy blondzie ale ciemniejszym... i wyszlam z rudym kolorem, z fryzurą asymetryczną i grzywką o długości z 3 cm(mimo że mam 5 wlosów na krzyż i wtedy lekko się falowały wieć grzywka odpada). Po 1 umyciu włosów mialam już rudy z blondem.
Idąc do sklepu po frabę usłyszałam-a kto Panią tak skrzywdził...
a i najlepsze za to zapalcilam 250 zł..
Teraz mam naturalne ombre...nie farbowalam wlosów od czerwca..i po dzisieszej zmianie -podcieciu wlosów wyglądam na 20 lat hehe, a twarz zrobiła się jeszcze bardziej okrągła jakbym nie przytyła 17 a z 30..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 14:47
Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Agga co do Ustronia - ja w Raciborzu mieszkam, jakieś 100km od Ustronia mam słoneczko, ale wietrznie jest. Ubierz się ciepło, jeśli nadal planujesz pojechać. Na weekend zapowiadają piękną pogodę, nawet 16 stopni ma być. Czyli jutro i niedziela. Sama chętnie bym się przespacerowała po Ustroniu...
-
Co za dzien! psiapsiola wyslala fotki z naszej sesji w lesie, jest cudowna, moim zdaniem oczywiscie i udalo mi sie uszyc kocyk! yeeahhh! to moj debiut, nutelka mnie tak zainspirowala, ze zamowilam materialy na szycie ubranek. Musze sie pochwalic, co za radosc!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/269e15ec3bad.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca8615bf06ab.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/efee701d17fd.jpgJagah, ojejku, Taśka22, Justyna 8921, Antonelka, IGA.G, eforts, Vero, aniołkowa mama, lis87, agadana, Milka1991, aniab2205, mada87, Marsylia, Yammi, Kjopa3, Donia12, Lokokoko lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Kocham tematy fryzjerskie, serio
Od liceum mialam rozjasniane wlosy na przemian z balejazem, zawsze u fryzjera, odkad zaliczylam kilka rudo - zielonych wpadek w domowym laboratorium
Mysle, ze wiele osob ma dobry fach w reku, ale nie sluchaja uwaznie klientek i oceniaja wlosy powierzchownie, najczesciej ustalaja fryzure jak wlosy sa juz mokre i nie ma zadnych mozliwosci, by ocenic, czy sciety wlos bedzie podbijal do gory i tworzyl spojny obraz z caloscia, czy bedzie wyrwany z szeregu
Mam duzo wlosow, tylko struktura cienka jak przystalo na wiekszosc blondynekI zawsze na fotelu podkreslam, zeby NIE CIENIOWAC, bo pozniej mam nerwy przy ukladaniu takich piorek. Teraz zaznaczylam, zeby podciac wlosy i zostawic dluzszy przod, abym mogla swobodnie wlosy zwiazac, bo lekko opadaly na ramiona, a wyszlam z krotkim i wycieniowanym bobem, WTF..?! Nooo, to moge sobie zrobic mysia kitke i przypiac kokardke, tak dla rozbawienia samej siebie
Praca wyceniona na 170 zl. I zarowno salon jak i fryzjerzy, sa bardzo zachwalani w miescie, a zdjecia na FB rowniez zachecaja do odwiedzin. Skusilam sie tylko dlatego, ze moja fryzjerka przebywa na chorobowym..
Niebieskaa- ooooo, serduszkowe minkyfajne to!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 15:52
-
Niebieska super ze sesja udana i do tego debiut z kocykiem!! Dobry dzień
Ja się zgadzam z Atat, że jak się faceci przyzwyczaja że kobieta to się nie skarży to później nie umieją się odnaleźć?!
Koronkowa bym powiedziała mężowi to wszystko co nam napisałaś,z facetami trzeba prosto i dużymi literami. Ja chociaż wolałabym żeby mój mąż się domyslal to niestety muszę mu dosłownie wytłumaczyć co mi przeszkadza, sprawiło przykrość itd.
Ja mam.siostre fryzjerke (nie.praktykuje już) i nigdy nie chciała mnie.scinac bo zawsze kończyło się płaczem lub narzekanie.
A po ślubie ścielam włosy z za łopatek na krociotkie. Teraz mam takie do ramion w kucyku i wyglądam jak mysz ale narazić nie zrobię sobie krótkiej fryzury, jak.odchowam trochę dziecko to może wtedy.
Kurcze a wiecie że ja chyba nie.powtarzalam tych wszystkich badań w pierwszej ciąży.Niebieskaa, itania lubią tę wiadomość