Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja generalnie w luxmedzie nie płacę za zlecone przez nich badania. Ale taką betę to sobie sama zlecalam
wiec musiałam szukać czegoś tańszego niż luxmed. Jutro rano jadę zrobić sobie wszystkie badania a potem prosto z luxmedu do lekarza. Mam nadzieję, że nie będę tam kwitła dłużej niż 2 godziny bo potem jadę do kolejnego który zaczyna pracę od 10. Nieco zabiegany dzień jutro mnie czeka. Najgorzej że muszę jeździć po całym mieście
-
nick nieaktualny
-
Sprawdzcie to:
https://badamysie.pl/
Tu sa pelne pakiety i wychodzi duzo taniej. W Warszawie ceny sa z kosmosu. A w tych pakietach wychodzi całkiem tanio.
Akurat ciążowe mam w pakiecie w luxmedzie ale przy przygotowaniach robiłam z tej strony duzo badan sobie i mezowi.Krisitna24 lubi tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
To jest chyba pakiet, który obejmuje wszystko co najwazniejsze na poczatek
https://badamysie.pl/produkt/rozszerzony-pakiet-badan-dla-kobiet-w-ciazy/
Nie wiem jak cenowo wychodzi w innych miastach ale w Warszawie jakbym miała sama robic wyszloby około 450 zł.ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Ja za bete płaciłam 25 zł i w sumie nie wiem po co bo wyników dziś nie było tylko jutro przed moim lekarzem kiedy już i tak się dowiem czy wszystko w porządku. Byłam dziś wściekła czekać 2 dni na wyniki w tygodniu...
jutro mam wizytę i mega się bojęi 15 wizytuje więc błagam trzymajcie kciuki
-
Medlduje że serduszko pięknie bije usg przez brzuch mialam i było juz slychac
jestem w szpitalu przez odwodnienie czuję się paskudnie dalej mnie strasznie mdli to chyba szybko nie minie
zofiiia, Szczęśliwa Mamusia, Antonelka, niania.ogg, pati87, Peg, Milka1991 lubią tę wiadomość
Filipek - 09.03.17 -
Dzień dobry :*
Trzymam kciuki za wizytujące mamusie starałam się nadrobić wszystko ale nie dałam rady
wczoraj dzień pełen wrażenzostałam ciocią całkiem nowego człowieczka
maleńka księżniczka 55 cm 3340kg
ehh jeszcze tylko 2 dni do mojej wizyty
a u mnie dziś zaczyna się 6 tydzień
Szczęśliwa Mamusia, nutella_, pati87, Milka1991 lubią tę wiadomość
23.03.2010 Synuś Mój Skarb
31.03.2016 (*)aniołek(*) {12tc}
-
zofiiia wrote:Ga-kin na kiedy ty masz termin? bo szukałam na pierwszej stronie ale nie maFilipek - 09.03.17
-
mamaaniołków3 wrote:Ja robiłam bete w brusie w Gdyni i ogólnie zdzierstwo 42zł, ale po 3 h miałam wyniki
W diagnostyce w Gdyni jest taniej. Wyniki również przez internet. Zwykle pojawiają się około 14. Zależy o której zgłosisz się na badanie. I mają jakiś pakiet dla kobiet w ciąży.mamaaniołków3 lubi tę wiadomość
-
Gakin wrote:Na 10kwietnia. Dzis mam 7t2d. Moj probleem blachy w porownaniu do innych ale i tak jest mi ciezko bo czuje sie jak trup doslownie. Nie czuje zadnej poprawy po tej kroplowce. A tu jak nie wymiotowalam w nocy to juz super choc tlumacze ze ja wymiotuje po kazdym jedzeniu
Mnie za to boli brzuch i czuje czasem pieczenie w piersiach. Cały czas się martwię, że coś będzie nie tak a do wizyty jeszcze calutki tydzień. Nie wybieram się do żadnego lekarza a być może powinnam skoro boli. Raz piszą, że to normalne a raz że lepiej dmuchać na zimne jak coś człowieka martwi. Może to przez to, że mój brzuch nie lubi być napinany tylko wydęty? Ale nie chcę wyglądać w drugim miesiącu tak jak w piątym więc napinam a spodnie też do luźnych nie należą...
Macie jakieś porady dla matki niezdecydowanej? -
zofiiia wrote:Żaden problem nie jest błachy zwłaszcza że źle to znosisz i musiałaś udać się do szpitala.
Mnie za to boli brzuch i czuje czasem pieczenie w piersiach. Cały czas się martwię, że coś będzie nie tak a do wizyty jeszcze calutki tydzień. Nie wybieram się do żadnego lekarza a być może powinnam skoro boli. Raz piszą, że to normalne a raz że lepiej dmuchać na zimne jak coś człowieka martwi. Może to przez to, że mój brzuch nie lubi być napinany tylko wydęty? Ale nie chcę wyglądać w drugim miesiącu tak jak w piątym więc napinam a spodnie też do luźnych nie należą...
Macie jakieś porady dla matki niezdecydowanej?
mnie tak brzuch bolał w zeszłym tygodniu, kilka dni i tylko sie martwiłam i zastanawiałam co robić. w czwartek przestał a z dzidzią wszystko w porządku. ja nie miałam gdzie się udać, ewentualnie do szpitala (bo byłam na wsi) i to mnie powstrzymywało. ale miałam obawy czy dobrze robie. jak masz lekarza blisko to zawsze można podejśćzofiiia lubi tę wiadomość