X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2017
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • Donia12 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja generalnie w luxmedzie nie płacę za zlecone przez nich badania. Ale taką betę to sobie sama zlecalam ;) wiec musiałam szukać czegoś tańszego niż luxmed. Jutro rano jadę zrobić sobie wszystkie badania a potem prosto z luxmedu do lekarza. Mam nadzieję, że nie będę tam kwitła dłużej niż 2 godziny bo potem jadę do kolejnego który zaczyna pracę od 10. Nieco zabiegany dzień jutro mnie czeka. Najgorzej że muszę jeździć po całym mieście :/

nqtkpx9ivveu20mb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 22:28

• atat Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdzcie to:
    https://badamysie.pl/

Tu sa pelne pakiety i wychodzi duzo taniej. W Warszawie ceny sa z kosmosu. A w tych pakietach wychodzi całkiem tanio.
    Akurat ciążowe mam w pakiecie w luxmedzie ale przy przygotowaniach robiłam z tej strony duzo badan sobie i mezowi.

Krisitna24 lubi tę wiadomość

ponad 5 lat starań
    2 poronienia
    MTHFR, BRCA1

dqpri09kk3ufcjua.png
  • atat Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest chyba pakiet, który obejmuje wszystko co najwazniejsze na poczatek

https://badamysie.pl/produkt/rozszerzony-pakiet-badan-dla-kobiet-w-ciazy/

Nie wiem jak cenowo wychodzi w innych miastach ale w Warszawie jakbym miała sama robic wyszloby około 450 zł.

ponad 5 lat starań
    2 poronienia
    MTHFR, BRCA1

dqpri09kk3ufcjua.png
  • IGA.G Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fufka super!
    ja badam się w diagnostyce mam też kartę i jest o wiele taniej niż w luxmedzie

Fufka30 lubi tę wiadomość

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • takaiga Koleżanka

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w Luxmedzie 20zl beta :)

III wizyta - 23 września
    w4sqyx8dme81ycma.png
  • ilae Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro wizytuje okolo 10 :) na serduszko sie bardzo nie nastawiam, choc bardzo chcialabym je zobaczyc :)

3jvzdf9h7tp5lfxx.png
  • takaiga Koleżanka

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilae ja w 6t i 3d widzialam bijace serduszko ale nie slyszalam :)

III wizyta - 23 września
    w4sqyx8dme81ycma.png
  • ilae Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponoc słuchanie serduszka tak wcześnie szkodzi maluszkowi, jak zobacze bijącą małą kropeczke, to bede spokojna :)

3jvzdf9h7tp5lfxx.png
  • Mika3006 Koleżanka

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za bete płaciłam 25 zł i w sumie nie wiem po co bo wyników dziś nie było tylko jutro przed moim lekarzem kiedy już i tak się dowiem czy wszystko w porządku. Byłam dziś wściekła czekać 2 dni na wyniki w tygodniu...
    jutro mam wizytę i mega się boję :( i 15 wizytuje więc błagam trzymajcie kciuki

Wizyta 08.11 :)

oar8qqmz4v0qfog6.png
    2yvepjn.png
    fibrwdj.png
  • Gakin Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Medlduje że serduszko pięknie bije usg przez brzuch mialam i było juz slychac :) jestem w szpitalu przez odwodnienie czuję się paskudnie dalej mnie strasznie mdli to chyba szybko nie minie :(

zofiiia, Szczęśliwa Mamusia, Antonelka, niania.ogg, pati87, Peg, Milka1991 lubią tę wiadomość

Filipek - 09.03.17 :)
  • zofiiia Koleżanka

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedna Ga-kin. troche cie muszą podratować. ważne że dzidziuś ma się dobrze. Ty też wydobrzejesz!!

atdc3e5ez7svjy5i.png
    km5scwa14pwrlpw1.png
  • zofiiia Koleżanka

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ga-kin na kiedy ty masz termin? bo szukałam na pierwszej stronie ale nie ma

atdc3e5ez7svjy5i.png
    km5scwa14pwrlpw1.png
  • Ainade Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :*
    Trzymam kciuki za wizytujące mamusie starałam się nadrobić wszystko ale nie dałam rady ;)
    wczoraj dzień pełen wrażen ;) zostałam ciocią całkiem nowego człowieczka
    maleńka księżniczka 55 cm 3340kg ;)
    ehh jeszcze tylko 2 dni do mojej wizyty ;)
    a u mnie dziś zaczyna się 6 tydzień

Szczęśliwa Mamusia, nutella_, pati87, Milka1991 lubią tę wiadomość

23.03.2010 Synuś Mój Skarb
    31.03.2016 (*)aniołek(*) {12tc}
    gann3e3k71jnzm0q.png
  • mamaaniołków3 Ekspertka

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam bete w brusie w Gdyni i ogólnie zdzierstwo 42zł, ale po 3 h miałam wyniki

Moje aniołki 12tc - 18.04.2013; 6tc- 21.11.2015; 5tc- 27.03.2016 (40dc), 22-06-2018 - 6tc

SZCZĘŚLIWA MAMA małego urwisa Tymka 06-03-2017

• Gakin Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zofiiia wrote:
    Ga-kin na kiedy ty masz termin? bo szukałam na pierwszej stronie ale nie ma
    Na 10kwietnia. Dzis mam 7t2d. Moj probleem blachy w porownaniu do innych ale i tak jest mi ciezko bo czuje sie jak trup doslownie. Nie czuje zadnej poprawy po tej kroplowce. A tu jak nie wymiotowalam w nocy to juz super choc tlumacze ze ja wymiotuje po kazdym jedzeniu :(

Filipek - 09.03.17 :)
  • sunshine Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamaaniołków3 wrote:
    Ja robiłam bete w brusie w Gdyni i ogólnie zdzierstwo 42zł, ale po 3 h miałam wyniki

W diagnostyce w Gdyni jest taniej. Wyniki również przez internet. Zwykle pojawiają się około 14. Zależy o której zgłosisz się na badanie. I mają jakiś pakiet dla kobiet w ciąży.

mamaaniołków3 lubi tę wiadomość

atdc2n0at8s9ecys.png
  • zofiiia Koleżanka

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gakin wrote:
    Na 10kwietnia. Dzis mam 7t2d. Moj probleem blachy w porownaniu do innych ale i tak jest mi ciezko bo czuje sie jak trup doslownie. Nie czuje zadnej poprawy po tej kroplowce. A tu jak nie wymiotowalam w nocy to juz super choc tlumacze ze ja wymiotuje po kazdym jedzeniu :(
    Żaden problem nie jest błachy zwłaszcza że źle to znosisz i musiałaś udać się do szpitala.

Mnie za to boli brzuch i czuje czasem pieczenie w piersiach. Cały czas się martwię, że coś będzie nie tak a do wizyty jeszcze calutki tydzień :(. Nie wybieram się do żadnego lekarza a być może powinnam skoro boli. Raz piszą, że to normalne a raz że lepiej dmuchać na zimne jak coś człowieka martwi. Może to przez to, że mój brzuch nie lubi być napinany tylko wydęty? Ale nie chcę wyglądać w drugim miesiącu tak jak w piątym więc napinam a spodnie też do luźnych nie należą...
    Macie jakieś porady dla matki niezdecydowanej?

atdc3e5ez7svjy5i.png
    km5scwa14pwrlpw1.png
  • IGA.G Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :) dziewczyny mam taki duży brzuch, niby wzdęty ale wzdęć nie mam... normalnie odstaje mi i widać to, jak wróce do pracy to musze jakoś go kamuflować jeszcze, do usg w 12 tc nie chciałam mówić w pracy.

trzymam kciuki za wizyty!

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • IGA.G Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zofiiia wrote:
    Żaden problem nie jest błachy zwłaszcza że źle to znosisz i musiałaś udać się do szpitala.

Mnie za to boli brzuch i czuje czasem pieczenie w piersiach. Cały czas się martwię, że coś będzie nie tak a do wizyty jeszcze calutki tydzień :(. Nie wybieram się do żadnego lekarza a być może powinnam skoro boli. Raz piszą, że to normalne a raz że lepiej dmuchać na zimne jak coś człowieka martwi. Może to przez to, że mój brzuch nie lubi być napinany tylko wydęty? Ale nie chcę wyglądać w drugim miesiącu tak jak w piątym więc napinam a spodnie też do luźnych nie należą...
    Macie jakieś porady dla matki niezdecydowanej?

mnie tak brzuch bolał w zeszłym tygodniu, kilka dni i tylko sie martwiłam i zastanawiałam co robić. w czwartek przestał a z dzidzią wszystko w porządku. ja nie miałam gdzie się udać, ewentualnie do szpitala (bo byłam na wsi) i to mnie powstrzymywało. ale miałam obawy czy dobrze robie. jak masz lekarza blisko to zawsze można podejść

zofiiia lubi tę wiadomość

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
‹‹ 171 172 173 174 175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ