Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
niania- o rany boskie, ale przyspieszenie!
Czekamy na pozytywne wiesci, trzymaj sie dzielnie
lisku- napisz jutro koniecznie jak wymiary SynaMnie sie zawsze marzyl porod wiosna/latem, bo pozniej latwiej zgubic kilogramy, czlowiek chetnie i czesciej sie rusza, wystarczy bluzka i sweterek i fruuu na spacerek w teren
Reni- ojj, niefajna akcja! Oby lekarze ustabilizowali wyniki i uciekaj do domu, jeszcze masz czas na dluzsze posiedzenia w szpitaluTrzymaj sie cieplo!
Hmm.. przyznam szczerze, ze FB zrobil tutaj konkretna pustke wsrod postow. Nie ma juz tak wielu zdjec, jest duzo mniej wiadomosci, i poznikaly fajne dziewczyny. Szkoda, najwidoczniej taka kolej rzeczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 22:38
lis87, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
_tika wrote:Mrik, mogę córeczki też mają 2100 i 2300,bardzo podobnie
Gakin bez obaw, czop może odejść sporo przed porodem, mój odchodzi już od ponad miesiąca po kawalku. Natomiast w 1 ciązy odszedł w dzień porodu, ale był podbarwiony krwia i bardzo zbity.
tika piekna wage malutkie maja
A moge Cie spytac.. cesarka czy naturalny porod? -
aniołkowa mama wrote:No dokładnie, szkoda, że zniknęłyście
do tych co przeniosły się na FB, dajcie chociaż znać jak urodzicie....
Chyba mniej mnie bo szaleje z syndromem wicia gniazdkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 22:47
aniołkowa mama lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Jejku ile się dzieje.
Dziewczyny w szpitalu trzymajcie się cieplutko.
Wanda, musi być dobrze, jeszcze troszkę.
Ja dalej chora, słabo się czuje, czytam tu j na fb ale sił brak. Dodatkowo brzuch pobolewa,lekkie.skurcze są.
niania.ogg lubi tę wiadomość
-
Wiecie co, czesto mowi sie, ze porody rozpoczynaja sie noca, ze czesto kobiety noca jada do szpitala.
A ja tego boje sie....ze bede nieprzytomna...wiem, ze to glupie, ze pod wplywem skurczy szybko oprzytomnieje no ale chyba wolalabym w trakcie dnia trafic do szpitala.7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:Wiecie co, czesto mowi sie, ze porody rozpoczynaja sie noca, ze czesto kobiety noca jada do szpitala.
A ja tego boje sie....ze bede nieprzytomna...wiem, ze to glupie, ze pod wplywem skurczy szybko oprzytomnieje no ale chyba wolalabym w trakcie dnia trafic do szpitala.
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Antonelka wrote:Bobas to ekspres jak na pierwszy porod
Ja mam obawy, ze jak zaczne odczywac bol to bedzie juz polowa drogi - oczywiscie to dobrze ale boje sie aby nie przeoczyc he he he
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
A mi się wydawało, że skoro miałam taką nieprzespaną noc i w ogóle to szybko śpiąca będę a tu 23:15 a ja pełna energii
syndrom wicia gniazdka się włączył ostatnio, ahh widać, że poród się zbliża
Reni zdrówka kochana :*
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
nick nieaktualnyAmyLeah wrote:Jak ktoras znajdzie chwile niech mi napisze co moga oznaczac takue skoki tetna u Malucha, bo chyba dzisiaj osiwueje
ed. takie same skoki, 120-170. A też myślałam, że powinno być równiutko po 140 około, tylko młody się ruszał i chyb stąd te skokiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 23:55
-
Antonelka wrote:Wiecie co, czesto mowi sie, ze porody rozpoczynaja sie noca, ze czesto kobiety noca jada do szpitala.
A ja tego boje sie....ze bede nieprzytomna...wiem, ze to glupie, ze pod wplywem skurczy szybko oprzytomnieje no ale chyba wolalabym w trakcie dnia trafic do szpitala.
Myśle, ze chyba nie da sie tego przeoczyć ani przespać. Każda osoba, która pytam nawet jak spala, to nagle sie obudziła i juz miała przeczucie, ze to wlasnie sie dzieje i to bedzie dzisiaj. To jest silniejsze od nas myśleja bym wolała w nocy, bo kusze przejechać przez cały Wrocław do szpitala a jak widoki korki sa niemiale- to mnie najbardziej przeraża, stanie w korku jak bede rodziła