Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Szukam posiadaczek wózka adamex. Nie miała baba problemu to sobie zbalazla. Wozek się wietrzy i zaywazylam że gindola delikatnie sie porusza góra dół. Jest poprawnie wpieta, był klik z jednej i drugiej strony. Czy gondole takie są że nie są sztywne jak deska? Nue rusza się mocno bardzo delikatne to jest. Mąż sprawdził i wszystko ok, zadbych luzow niby nie ma... jak wasze gondole, może taki ich urok??Filipek - 09.03.17
-
Angelika, czekamy
na dobrą informacje.
Wanda, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, oby jak najdluzej.
Ja znow leżę w szpitalu, na kontroli. wszystko na razie ok, szyjka ma 2,7 i lekarka mówi, że to dużo jak dla mnie i że jest długa, tylko że miekka.
-
Gakin- chyba wlasnie taki urok nowoczesnej gondoli
Moj model z 2012 ma podwojne klikniecie z dwoch stron, dzieki czemu gondola jest stabilna, siedzi mocno i nie rusza sie ani troche. Jak ogladalam wozki w sklepach to pytalam zawsze sprzedawce, czy dobrze to jest wszystko zamocowane, ale nie ma co sie dziwic, teraz gondole sa z jednym klikiem, oparte na srodku stelaza, wiec nie maja oparcia z przodu i tylu, i chyba stad wynika ten delikatny ruch gondoli
Gakin lubi tę wiadomość
-
Gakin wrote:Jest słodkie ma taki dziwny posmak ale ja nienawidzę wszelkich syropow więc nie jestem obiektywna. Raczej nie powinno się go popijac ewentualnie wodą. Ja popijalam ale potem przestalam je brać przez mdłości a wyniki i tak są lepsze
a ile czasu go stosowałaś, ja mam brać przez 20 dni, moje badania nie były takie fatalne bo hemoglobina 10,6 a hematokryt 31,2 ale widocznie suplementy tu już nie pomogą -
Wklejam mój brzusio... z dnia na dzień rośnie jak szalony, same patrzcie... a plecy bla tak jak nie wiem.Gakin, sallvie, karolyn, Jagah, sunshine, She Wolf, Milka1991, mada87, Korcia, Justyna Sz, Kjopa3, agadana, Donia12, stowtotka, Marsylia lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Zuza1987 wrote:a ile czasu go stosowałaś, ja mam brać przez 20 dni, moje badania nie były takie fatalne bo hemoglobina 10,6 a hematokryt 31,2 ale widocznie suplementy tu już nie pomogąFilipek - 09.03.17
-
Jagah wrote:Gakin- chyba wlasnie taki urok nowoczesnej gondoli
Moj model z 2012 ma podwojne klikniecie z dwoch stron, dzieki czemu gondola jest stabilna, siedzi mocno i nie rusza sie ani troche. Jak ogladalam wozki w sklepach to pytalam zawsze sprzedawce, czy dobrze to jest wszystko zamocowane, ale nie ma co sie dziwic, teraz gondole sa z jednym klikiem, oparte na srodku stelaza, wiec nie maja oparcia z przodu i tylu, i chyba stad wynika ten delikatny ruch gondoli
Filipek - 09.03.17 -
Koko ehh marzę, żeby mieć taką figurkę i żeby wyglądać tak świetnie jak Ty w ciąży
Ja to wydaje mi się, że jestem wielką kluską, do tego czuję się jak tykająca bomba
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Gakin wrote:A jakis tydzień. Ono nie jest najgorsze w smaku tylko mi po kazdym rodzaju zelaza bylo strasznie slabo przez kilka h po zazyciu dlatego już nie brałam. Niestety nie jest tanie ja zaplacilam 60zl
No właśnie tego się obawiam, no nic zobaczę co będzie jutro -
Koko Nelka codziennie przynajmniej 4 razy ma czkawkę
Szczerze to mnie to wkurzaBo przez 10-15 minut mi brzuch podskakuje. Jej rozciąganie się uwielbiam ale czkawka masakra
Co do bolu spojenia lonowego/bioder... oszalec idzie na prawde.. mi to czasem ciezko po szklanke wody sie podniesc, najgorzej, ze w uk mowia tylko, ze to normalne i koniec tematu, podobnie ze sprawdzaniem szyjki, nie istnieje nic takiego..
a moje dzieci to juz niezle klopsy 2,2 kg kazde to i ucisk jest nie z tej ziemi
a dopiero 33 tydzien
Milka1991, sallvie, atat, Jagah, Antonelka, Donia12, ilae, kasieniaczek lubią tę wiadomość
-
mrik wrote:a moje dzieci to juz niezle klopsy 2,2 kg kazde to i ucisk jest nie z tej ziemi
a dopiero 33 tydzien
To spore te Twoje dzieciaczki jak na ten tydzień szczególnie, że jest ich dwójkamrik lubi tę wiadomość
Ja mam dzisiaj dzień pytań
Mam wrażenie że odchodzi mi czop albo już się zmył. Uwaga będzie opis jak kto chce niech pominie)
Zwykle mnie zalewało i to dosłownie, taka rzadka wydzielina wodnista z resztkami luteiny która była bardzo widoczna. Przed chwilą zauważyłam kawałek galaretowatego czegoś, zbite, lekko rozciągliwe i leciutko żółte. No i mnie strach obleciał. Skurczy tfu tfu nie mam całe szczęście. Wiem że mogę się mylić i że to też nie musi oznaczać porodu ale wiecie jak to jest
Mamusie które byłyście już w szczęśliwych ciążach czy myślicie że to może być to?Filipek - 09.03.17