X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2017
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • Gakin Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam posiadaczek wózka adamex. Nie miała baba problemu to sobie zbalazla. Wozek się wietrzy i zaywazylam że gindola delikatnie sie porusza góra dół. Jest poprawnie wpieta, był klik z jednej i drugiej strony. Czy gondole takie są że nie są sztywne jak deska? Nue rusza się mocno bardzo delikatne to jest. Mąż sprawdził i wszystko ok, zadbych luzow niby nie ma... jak wasze gondole, może taki ich urok??

Filipek - 09.03.17 :)
  • _tika Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelika, czekamy :) na dobrą informacje.

Wanda, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, oby jak najdluzej.

Ja znow leżę w szpitalu, na kontroli. wszystko na razie ok, szyjka ma 2,7 i lekarka mówi, że to dużo jak dla mnie i że jest długa, tylko że miekka.

mjvyanliyoyciuje.png
    bhywroeqc6cb0gak.png
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gakin- chyba wlasnie taki urok nowoczesnej gondoli :) Moj model z 2012 ma podwojne klikniecie z dwoch stron, dzieki czemu gondola jest stabilna, siedzi mocno i nie rusza sie ani troche. Jak ogladalam wozki w sklepach to pytalam zawsze sprzedawce, czy dobrze to jest wszystko zamocowane, ale nie ma co sie dziwic, teraz gondole sa z jednym klikiem, oparte na srodku stelaza, wiec nie maja oparcia z przodu i tylu, i chyba stad wynika ten delikatny ruch gondoli :)

Gakin lubi tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • Zuza1987 Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2017, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gakin wrote:
    Jest słodkie ma taki dziwny posmak ale ja nienawidzę wszelkich syropow więc nie jestem obiektywna. Raczej nie powinno się go popijac ewentualnie wodą. Ja popijalam ale potem przestalam je brać przez mdłości a wyniki i tak są lepsze

a ile czasu go stosowałaś, ja mam brać przez 20 dni, moje badania nie były takie fatalne bo hemoglobina 10,6 a hematokryt 31,2 ale widocznie suplementy tu już nie pomogą :(

• Lokokoko Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xdui6p.jpg

Wklejam mój brzusio... z dnia na dzień rośnie jak szalony, same patrzcie... a plecy bla tak jak nie wiem.

Gakin, sallvie, karolyn, Jagah, sunshine, She Wolf, Milka1991, mada87, Korcia, Justyna Sz, Kjopa3, agadana, Donia12, stowtotka, Marsylia lubią tę wiadomość

Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r

tb73upjyq2xrr14e.png

[l22ngu1r4hvijs5d.png
  • angelika1984 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide Was podczytywac kochane dziewczyny. Zaraz bedzie ojczulek moich dzieci. Zobaczymy stwierdzil ze chce być przy nas i zdazyc pocalowac brzuszek.

gannrjjgludxthfp.png[img][/img]tjkgv4f.pngwp12us3.png
  • angelika1984 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koko pierwsze to co zawiesilam oko na Tobie. Ale kurcze z Ciebie sexi mamusia.

• Gakin Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza1987 wrote:
    a ile czasu go stosowałaś, ja mam brać przez 20 dni, moje badania nie były takie fatalne bo hemoglobina 10,6 a hematokryt 31,2 ale widocznie suplementy tu już nie pomogą :(
    A jakis tydzień. Ono nie jest najgorsze w smaku tylko mi po kazdym rodzaju zelaza bylo strasznie slabo przez kilka h po zazyciu dlatego już nie brałam. Niestety nie jest tanie ja zaplacilam 60zl

• Gakin Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah wrote:
    Gakin- chyba wlasnie taki urok nowoczesnej gondoli :) Moj model z 2012 ma podwojne klikniecie z dwoch stron, dzieki czemu gondola jest stabilna, siedzi mocno i nie rusza sie ani troche. Jak ogladalam wozki w sklepach to pytalam zawsze sprzedawce, czy dobrze to jest wszystko zamocowane, ale nie ma co sie dziwic, teraz gondole sa z jednym klikiem, oparte na srodku stelaza, wiec nie maja oparcia z przodu i tylu, i chyba stad wynika ten delikatny ruch gondoli :)
    Rzeczywiście, gondola jest wpieta po bokach nic jej z tyłu nie trzyma więc to może być powodem tych ruchów. Nie pomyslalam. Mamusie ktore macie te okrągłe gondole w waszych wozkach też tak jest czy to wada adamexa ktorej nie zauważyłam zaslepiona miłością do tego wozka :)

• sallvie Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koko ehh marzę, żeby mieć taką figurkę i żeby wyglądać tak świetnie jak Ty w ciąży :) Ja to wydaje mi się, że jestem wielką kluską, do tego czuję się jak tykająca bomba :)

Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
    Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
    Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs

iv09jw4z732yf0w9.png
  • Zuza1987 Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2017, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gakin wrote:
    A jakis tydzień. Ono nie jest najgorsze w smaku tylko mi po kazdym rodzaju zelaza bylo strasznie slabo przez kilka h po zazyciu dlatego już nie brałam. Niestety nie jest tanie ja zaplacilam 60zl

No właśnie tego się obawiam, no nic zobaczę co będzie jutro

• angelika1984 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja gondola w wozku.bebetto luca sie chybie. W sensie rusza.

Gakin lubi tę wiadomość

• Lokokoko Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E ja tam się wcale tak nie czuję:* ale dzięki za miłe słowa :)

Zauwazylam,ze na ostatnie czasy Filipek ma z 3-4 razy na dzień czkawkę... czy wasze dzidzie też tak maja?

Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r

tb73upjyq2xrr14e.png

[l22ngu1r4hvijs5d.png
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koko Nelka codziennie przynajmniej 4 razy ma czkawkę :D
    Szczerze to mnie to wkurza :) Bo przez 10-15 minut mi brzuch podskakuje. Jej rozciąganie się uwielbiam ale czkawka masakra :D

iv09jw4z732yf0w9.png
  • mrik Ekspertka

Wysłany: 6 marca 2017, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lokokoko wrote:
    E ja tam się wcale tak nie czuję:* ale dzięki za miłe słowa :)

Zauwazylam,ze na ostatnie czasy Filipek ma z 3-4 razy na dzień czkawkę... czy wasze dzidzie też tak maja?

tak moje bąble tez maja podobna czestotliwosc :)

o148l6d8octf4x0k.png
  • mrik Ekspertka

Wysłany: 6 marca 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do bolu spojenia lonowego/bioder... oszalec idzie na prawde.. mi to czasem ciezko po szklanke wody sie podniesc, najgorzej, ze w uk mowia tylko, ze to normalne i koniec tematu, podobnie ze sprawdzaniem szyjki, nie istnieje nic takiego..

a moje dzieci to juz niezle klopsy 2,2 kg kazde to i ucisk jest nie z tej ziemi :/
    a dopiero 33 tydzien :O

Milka1991, sallvie, atat, Jagah, Antonelka, Donia12, ilae, kasieniaczek lubią tę wiadomość

o148l6d8octf4x0k.png
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mrik wrote:
    a moje dzieci to juz niezle klopsy 2,2 kg kazde to i ucisk jest nie z tej ziemi :/
    a dopiero 33 tydzien :O

To spore te Twoje dzieciaczki jak na ten tydzień szczególnie, że jest ich dwójka :)

mrik lubi tę wiadomość

iv09jw4z732yf0w9.png
  • mada87 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja też ma czkawkę codziennie :)

atdcqps62brd8znj.png
  • Gakin Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzisiaj dzień pytań :D
    Mam wrażenie że odchodzi mi czop albo już się zmył. Uwaga będzie opis jak kto chce niech pominie ;))
    Zwykle mnie zalewało i to dosłownie, taka rzadka wydzielina wodnista z resztkami luteiny która była bardzo widoczna. Przed chwilą zauważyłam kawałek galaretowatego czegoś, zbite, lekko rozciągliwe i leciutko żółte. No i mnie strach obleciał. Skurczy tfu tfu nie mam całe szczęście. Wiem że mogę się mylić i że to też nie musi oznaczać porodu ale wiecie jak to jest ;)
    Mamusie które byłyście już w szczęśliwych ciążach czy myślicie że to może być to?

• mrik Ekspertka

Wysłany: 6 marca 2017, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sallvie wrote:
    To spore te Twoje dzieciaczki jak na ten tydzień szczególnie, że jest ich dwójka :)

tak, bylam zaskoczona, zwlaszcza, ze moje odzywianie to jedna wielka monotonia i za wiele wartosci to nie ma

sallvie lubi tę wiadomość

o148l6d8octf4x0k.png
‹‹ 1733 1734 1735 1736 1737 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ