Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kordonku podziwiam Cie za te masaze mimo bolu. Ja sie troche boje paluchy tam pchac
ale mozd warto sprobowac
Iga, dalas mi nadzieje, na koniec zaparc, bo to jest okropne
Ja tez sie troche ogladaniem stresuje, ale ogladam bo sporo mozna sie dowiedziec, szczegolnie ze akurac to sie dzieje w UK
Ale jest tez polska wersja i tez mnie ciekawi
Vero, ja na razie nie planuje zadnych ubrac. Zawsze mozna ubrac koszulke na ramiaczkach i rozpinany swetr. Mam tez czesc ubran z rozpinanym dekoltem. Te ubrania typowe do karmienia sa w wiekszosci okropneno i tez nie wiadomo czy bedxie ten pokarm w mleczarni
Reni, ja jeszcze masazu nie robilam
Wiecie, z tymi ubrankami letnimi to jest troche tak ze mam pobozne zyczenia na piekna pogode, bo tu juz 3 lata byly takie byle jakie, wiec nie wiadomo, czy te ubranka sie przydadzanajwyzej po donu beda, z wlaczonym ogrzewaniem
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She wolf głupio to zabrzmi, ale cieszę się w tych biegunek ;p bo zaparcia były bardzo uciążliwe. a ja biorę jeszcze tardyferon i skutkiem ubocznym miały być zaparcia. pierwsze tabletki brałam z duszą na ramieniu, bo nie wyobrażałam sobie większych zaparć .
mnie w porodzie nie przerażają te skurcze, tylko to jak ma mi się dzieciaczek zmieścić ... dla mnie abstrakcja -
She Wolf, u mnie też były zaparcia, potem biegunki a teraz tak na zmianę
Reni, ja też nie robię masażu krocza.
Ja mam wrażenie, że mój brzuch jest bardzo nisko, maluszek też jest bardzo nisko, szyjka 3 cm. Nie pamiętam jakie u Was szyjki. Lekarz mówił, że taka jest ok. na tym etapie i że to dobrze dla mnie że się skraca. A jak tam u Was z długością? (u mnie zaczął się 34 tydzień).Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
IGA.G wrote:Kamilia moja siostra miała białko w moczu i leżała na patologii, ale nie wiem dokładnie co miała na wyniku
zastanawiam się tylko bo już szukałąm w inetrecie ze to nie sa duze ilości ze oznacza to ze mocz "opalizuje" i ze to wina białka no ale mam wizyte w czw to soe doowiem.
-
Gakin chyba tez bym wymieniła. Zostawiając obecny rozmiar możesz nie nałożyć butów ani razu a wymieniając na większy jest szansa, ze chociaż teraz w nich pochodzisz
IGA ja tez ledwo dosięgam i właśnie wygodniej jest jedną ręką niż dwoma bo wtedy brzuch tak nie przeszkadza. Też robię wieczorem po kąpieli/prysznicu
She Wolf masaż krocza robię na siedząco, wtedy nic mnie nie boli, tylko usiąść mi na ziemi ciężko a później wstać. W ciągu tygodnia tylko raz sobie odpuściłam bo byłam już zbyt zmęczona i senna, mam nadzieję, że to się opłaci.
Kamillia a jaką masz ilość leukocytów w moczu podaną? U nas zawsze przy wartości leukocytów powyżej 20 trzeba wpisać białko opal bo nie wiesz do końca czy to leukocyty opalizują czy białko. Czasami sam aparat pokazuje, ze wykrył białko w śladowej ilości i musimy na aparacie zmierzyć poziom tego białka. Są pewne widełki, których teraz nie pamiętam, ale przy niewielkiej wartości wpisuje się opal a przy wyższej, że białko obecne i wówczas musimy podać wartość tego białka w moczu.
Wiecie co.. kilka dni temu zauważyłam, ze siedząc spokojnie przy laptopie, co jakiś czas coś mi "mlaszcze".. zazwyczaj zaraz po tym jak czuję ruchy synka to słyszę "z dołu" takie mlaśnięcie. Przepraszam za porównanie ale jakbym wsadziła sobie palca w wilgotna pochwę i wyciągnęła.. Nic przy tym nie czuję tylko słyszę.. możliwe, że to szyjka jest na tyle miękka, że "poddaje się" przy ruchach dziecka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 15:01
Najbliższa wizyta 15.03
-
Iga, ja tez boore duza dawke zelaza, ale przy mocniejszych zaparciach robilam przerwe w braniu, bo to byla tragedia.
Musialam wybrac mniejsze zlo.
Aniolkowa, u mnie szyjka maciupka bo ja ze szwem, ale 3cm to mi sie wydaje ze jest dluga. Wiesz na tym etapie, to ona moze sie bardzo szybko skrocic. Nie martw sie nia. W swoim czasie sie skroci25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Ja tez szyjkę mam 3 cm . Tzn tydzień temu tak było . Za tydzień w srode ide na gina do zobaczymy co powie
ja w końcu spakowałem torbę do szpitala
No moze brakuje kulka rzeczy ale postęp jakiś jest
Dzis moj maluszek leniwy.
Przypomnijcie mi ktora Was ma zamiar rodzic na polnej ? Wanda juz jest , Nutella ty chyba sie tez tam wybierasz z tego co kojarzę ?Synek :* urodzony 1.04.2017 -
Różowy_Kordonek wrote:
Kamillia a jaką masz ilość leukocytów w moczu podaną? U nas zawsze przy wartości leukocytów powyżej 20 trzeba wpisać białko opal bo nie wiesz do końca czy to leukocyty opalizują czy białko. Czasami sam aparat pokazuje, ze wykrył białko w śladowej ilości i musimy na aparacie zmierzyć poziom tego białka. Są pewne widełki, których teraz nie pamiętam, ale przy niewielkiej wartości wpisuje się opal a przy wyższej, że białko obecne i wówczas musimy podać wartość tego białka w moczu.
krwinki białe mam 1-3 a w normach mam 1-4.
Do tego mam krwinki czerwone ktorych wczesniej nie mialam
-
Aniolkowa na ile kupowalas z mon petit monde te body pinokio ? zastanawiam sie czy 62 to typowe na 3 miesiace czy wychodzi wieksze ? czy kupic juz na 74... ale to chyba na pozniej dopiero biorac pod uwage ze Zosia bedzie wczesniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 15:22
17.03.2017Sofia
-
Ja juz po wizycie. Maluszek wazy 3800 ostattnia wizyta za tydzien a ciecie w srode. Do szpitala ide we wtorek.
karolyn, IGA.G, Szczęśliwa Mamusia, Milka1991, mada87, atat, Lokokoko, sallvie, lis87, Misiu2017, Taśka22, vitae13, nutella_, Jagah, kasieniaczek, Justyna Sz, Korcia, Kjopa3, agadana, pati87, Donia12, niania.ogg, misKolorowy, stowtotka, ilae, Marsylia lubią tę wiadomość
[img][/img]
-
Vero, ja brałam 68 bo 62 już miałam sporo. Może weź ten rozmiar jeśli jest dostępny??
Mnie ciężko powiedzieć czy wychodzi większe czy nie bo co firma to inna rozmiarówka i nie wiem czy to "normalnie na 3 miesiące" będzie czy nie. 68 wydają mi się całkiem duże. Na pewno nie mają zaniżonej rozmiarówki jak Francuzi.
Dziewczyny, normalnie to mnie nosi... plecy bolą, brzuch się spina a ja bym ciągle coś robiłaWspółczuję tym leżącym. Chyba syndrom wicia gniazda na całego.
She Wolf ale ja myślałam, że ta szyjka 3 cm to krótka właśnie... 2,5 tyg temu miałam 3,4 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 15:55
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Aniolkowa, no co Ty? Czesc z nas ma od dawna krotsza. Ja mialam taka w 17tc a pozniej sie skrocila i to nie bylo dobre, ale teraz ona ma sie juz skracac. Chyba nie chcesz sie potem meczyc z za dluga szyjka i wywolywaniem porodu25 cs; 3 IUI udane
- 15.04.17
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty