Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Różowy_Kordonek wrote:ei, nie kumam rozmiarówki na ali.. co oznacza to "t" przy rozmiarze? 3 lata? 3 miesiące?
https://pl.aliexpress.com/store/product/Toddler-Baby-Long-Sleeve-Crewneck-T-shirt-Pocket-Deco-Boy-Girl-Shirt-Top-Clothes-2-7/1817743_32362161371.html?spm=2114.12010608.0.0.1izCYo
Kordonku 3T to 3 lata. Także może jeszcze nie zamawiajbo potem nie znajdziesz
-
She Wolf pięknei wyglądasz!!!
Vero mojej koleżanki synek urodził się 2700 spadł z wagi do 2500 i nosił 56, byly trochę za duże na początku i bardzo długo w nich chodził.
kasieniacze tak właśnie myślałam że u nas nie ma żadnego powtarzania badań
Mam nadzieję że niania i sunhineszybko sie odezwą!!She Wolf lubi tę wiadomość
-
Z liczba cc to myśl, że pierwsza kwestia to wzrost cesarek na ćzyczenie ale tez asekuracja. Teraz lekarze wolą zrobić cięcie niż potem oglądać się w wiadomościach, że postawili na siłę na naturę.
AA Milka forum nie upadnie i uwierz mi że juz za jakiś czas głownym tematem będzie KUPA.Milka1991, kahaśka lubią tę wiadomość
-
IGA.G wrote:Eforts u mnie w domu temat kupy juz sie pojawił:p
każdy by chciał?
U nas na razie kupowa cisza. Syn mój tylko dzisiaj mowi że niedługo kwiecień i wszystko trzeba będzie dla Lidki kupić! Jak ja pójdę do szpitala to on wtedy będzie kupował... widać że facet, nie?
I mam zmartwienie jedno. On jest przekonany że wszystkie dzieci wychodza przez brzuch. I że on też tak wyszedł- ale ślad po tym już mi zniknął. I teraz jak wrócę ze szpitala to się będę musiała okazać tym śladem nowym na brzuchu... A tu poród SN się szykuje... i co ja wymyślę?? -
Sallvie to znaczy i mnie ta wilgoc to tak w samej pochwie nigdy tak nie miałam. A wkładka też trochę morka. Sorry,ze pisze tk dosłownie.
)
Chciałam nie jesc słodyczy to mezulek przyniósł mi dwa batoniki. Co prawda te małe nesquik i jeden dla Filipkano ale wiadomo jak Filipek to i mama i już dwa wchlonelam.
a od niedzieli nic słodyczy się nie dotklam.
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Atat, apropos "ciąża to nie choroba" to pamiętam zajęcia z epidemologii i wtedy usłyszałam stwierdzenie które powiedziała nam doktor " Mówi się,ze ciąża to nie choroba, a tak naprawdę jest to bardzo patologiczny stan dla kobiety"... hmm a niby sama natura i fizjologia.Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Donia okazało się, że dla męża temat kupy to temat rzeka ;p poruszła temat mojej kupy przy porodzie, pierwszej kupy dziecka, że może zrobić jeszcze w brzuchu, że co on ma zrobić jak mu narobi na rękach po porodzie, że trzeba dokupić pieluch bo będzie kupa za kupą - tak czytał ;p
-
Vero daj znac jak sie je nosi. Nic od nich nie zamawialam, a kusi mnie troche25 cs; 3 IUI udane
- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Kordonku z tym 2t, 3t to nie do końca niestety 2 lata, 3 lata... widziałam często w recenzjach o ubrankach z alie, że 2t to tak naprawdę było na roczek ale tak czy siak póki co za duże
Mam też trochę ciuchów od szwagra ze stanów i własnie 2t często są takie same jak 24m.
Daj proszę o link do pudełek. Ja co prawda chcę większy kosz ale może ten sam sprzedawca ma też większe rozmiary
Atat ja myślę, że z tą cesarką to zależy od lekarza ale moim zdaniem nie jest trudno o cesarkę... (z opowieści koleżanek).Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Melduje filipa o godzinie 17.35
dostalam go tylko na buzuaka przylozyli jego główkę do mojego policzka.
Generalnie czuje sie ok, czuje juz ból brzucha ale calosc trwala dokładnie 40minut łącznie ze znieczuleniem. Wiecie co, najgorsze bylo zakladanie cewnika i to uczucie z juz zalozonym. Znieczulenie w kręgosłup mnie zawsze przerazalo a to takie jak pobranie krwi. Ogólnie ekstra lekarze położne i pielegniarki cały zabieg przed i po z uśmiechem w zartach. Podczas cięcia jest takue uczucie jakbyście chciały rozedrzec koszulke tylko to nie koszulka a brzuch. Nie było nic nieprzyjemnego. Mały waży 2750 ma 52 cm niestety dostane go dopiero rano bo sie nie mógł ogrzać wychlodzil szybko i do rana leży sobie w inkubatorze.
Jakby ktoras chciała coś wiedzieć o cc to pytać śmiałolis87, ojejku, atat, Taśka22, IGA.G, mrik, eforts, Marsylia, Niebieskaa, mada87, She Wolf, Peg, Lokokoko, sallvie, Korcia, Mamaela86, vitae13, koniczynkaa, Justyna Sz, Yammi, kahaśka, karolyn, Justyna 8921, Donia12, Jagah, pati87, Ivona12, Venice, Różowy_Kordonek, aniab2205, Katka80, kasieniaczek, Teklaa, Kasialudek, Kjopa3, stowtotka, agadana, flowerygirl, Szczęśliwa Mamusia, slodka100, Milka1991, AmyLeah, Aga1991, ilae, Kleopatra, sy__la, niania.ogg lubią tę wiadomość
Filipek - 09.03.17 -
Brawo Gakin. Gratuluje! Super, ze dobrze i juz po!
Zbieraj siły bo od jutra się zacznie!!!!
Wiesz kiedy bedziesz wstawac, napisz prosze czy dasz rade, jak bardzo boli. Nie mogli cewnika na znieczuleniu wlozyc? Chyba bym tak wolala.
A! no i najbardziej mnie zastanawia czy po cc jest mleko?
Edit - teraz zauważyłam, że mamy nawet taki sam suwaczek i w tym samym dniu jesteśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 20:35
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1