Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja córka tydzień temu zaczęła raczkowac, a dziś już jest na etapie chodzenia popierając się o cokolwiek popadnie. A co za tym idzie- co chwilę upadek, bo jest jeszcze za słaba. Paadam .
-
Ja wcześniej jadłam rano kromkę albo dwie chleba pełnoziarnistego, a teraz w ciąży zazwyczaj po kolacji zanim pójdę spać to i tak jestem głodna i muszę coś przekąsić i niestety na noc zdarza mi się zjeść jeszcze kanapki

mi też działa ta tabelka na 1 stronie
Marysia ur. 21.04.2017

Aniołek 7t5d [*]
-
nutella_ wrote:Moja córka tydzień temu zaczęła raczkowac, a dziś już jest na etapie chodzenia popierając się o cokolwiek popadnie. A co za tym idzie- co chwilę upadek, bo jest jeszcze za słaba. Paadam .
strasznie szybko zaczyna chodzić
Marysia ur. 21.04.2017

Aniołek 7t5d [*]
-
wiem, że nie chodzi, bo napisałaś wcześniej, że się podpiera... ale to już bardzo duży krok do tego żeby spróbować się puścić mebla...
Mojego brata syn w 7 miesiącu to ledwo co siedział..
Ja to Dziecko dziecku nie równe i każde rozwija się w swoim tempie
Marysia ur. 21.04.2017

Aniołek 7t5d [*]
-
Dokładnie. pomyśleć, ze jeszcze dwa tygodnie temu martwiłam się, że nie raczkuje. Hahasy__la wrote:wiem, że nie chodzi, bo napisałaś wcześniej, że się podpiera... ale to już bardzo duży krok do tego żeby spróbować się puścić mebla...
Mojego brata syn w 7 miesiącu to ledwo co siedział..
Ja to Dziecko dziecku nie równe i każde rozwija się w swoim tempie 
a teraz mam !
niania.ogg lubi tę wiadomość
-
nutella_ wrote:Była tylko raz w ciazy ? Długo ją męczyło?
Przepraszam ze tak pozno odpisuje ale nie bylo mnie kilka dni na forum. Dwa razy byla w ciazy i tylko w pierwszej tak miala no i meczylo ja do porodu. Urodzila i wszystko jej minelo.
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
sy__la wrote:Witam nowe zaciążone
oczywiście życzę nudnej i zdrowej ciąży!
A wszystkim tym, którym udało się zobaczyć serduszko gratuluję!!
Mnie wczoraj cycki nie bolały, dopiero na wieczór troszkę, a dziś cycki troszkę a zaczął brzuch boleć jak na @. Mam nadzieję, że to nic poważnego, bo jak tylko przestają bolec cycuchy albo brzuch zaczyna boleć to schizuję...
Też macie podobnie? Że raz boli raz nie boli, a potem coś innego boli...?
Bolące cycki to moja udręka. Śpie w miekkich stanikach sportowych, bo bez nich nawet oka nie zmrużę.
-
Ja jeszcze się męczyłam po porodzie podczas karmienia piersią.Monika1357 wrote:Przepraszam ze tak pozno odpisuje ale nie bylo mnie kilka dni na forum. Dwa razy byla w ciazy i tylko w pierwszej tak miala no i meczylo ja do porodu. Urodzila i wszystko jej minelo.
-
Moja tak chodzi od ok. Dwóch miesiecy. W 7 miesiącu zaczęła. Teraz jak się zapomni i puści to chwilę sama postoi bez trzymanki. Na początku było ciężko, bo ona nie rozumiała, że trzeba uważać, często traciła równowagę, nie miała lęku przed upadkiem, więc wymagała cały czas asekuracji. Teraz już wie, że dupke trzeba powoli opuszczać, a przynajmniej zawsze ladowac na pampersie. Nawet jak do tylu poleci to już potrafi tak manewrować w locie, żeby opaść na łokcie, a nie na głowę. Także miesiąc treningu i odetchniesznutella_ wrote:Nie chodzi sama tylko podpiera się i się przesuwa trzymając się. Chwieje się na boki i stanowczo moim zdaniem to za wcześnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 22:00
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
Mała rozdzielczośc ogólnie, nie dostałam zdjecia z wizyty, ale chociaż pozwolił mi zrobic zdjecie telefonem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 22:05
nutella_, Teklaa, Antonelka, atat, Maniuś, Szczęśliwa Mamusia, Camille87, niania.ogg, pati87, sy__la, Milka1991, Malunia, Omon, Agga lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny macie jakies sposoby abym wytrzylala w szpilkach na weselu?
Ja ostatnio w szpilkach to w wiosennych botkach chodzilam, zapombialam jeszcze na komunii u dzieci mialam w maju.
Dzisiaj nalozylam slubne i po 15minutach mnie stopy bolaly.
Nie wiecie czy np ten sztyft compeed na odciski cos pomaga? -
Pati ja nigdy w życiu nie chodziłam na wysokich butach, a na swój ślub (był w czerwcu tego roku) kupiłam sobie naprawdę wysokie. Miałam w planach nauczyć się chodzić, ale...
Jak doszło do dnia ślubu to było tyle ważniejszych rzeczy, że dopiero na sali ok 22 zdjęłam. I bardzo długo w nich tanczylam. A w dodatku miałam dużego palca spuchnietego i zaropialego, a jednak dałam radę.
Na twoje pytanie ci jednak nie odpowiem, bo nie jestem miłośniczką wysokich obcasów.
-
pati87 nie wiem jak na obcasy wpływa, ale powpychaj sobie na maksa gazet i daj patyczek do rozciągania miedzy przodem a tyłem, dodatkowo mąż kupil w ccc piankę do rozciągania i sprawdziła mi sie nawet na butach ktore nie były skórzane tylko psika sie i chodzi po domu z 30-40 minut, warto powtórzyć w dniu ślubu te psiknięcie i nie ściągaj już wtedy butów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 22:19

kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
pati87 wrote:Dziewczyny macie jakies sposoby abym wytrzylala w szpilkach na weselu?
Ja ostatnio w szpilkach to w wiosennych botkach chodzilam, zapombialam jeszcze na komunii u dzieci mialam w maju.
Dzisiaj nalozylam slubne i po 15minutach mnie stopy bolaly.
Nie wiecie czy np ten sztyft compeed na odciski cos pomaga?
One aby zapobiegac otarciom sa fajne ale jak butek sredniowygodny to nie pomoga.
7.03.2017 - Nina jest z nami