Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja córka tydzień temu zaczęła raczkowac, a dziś już jest na etapie chodzenia popierając się o cokolwiek popadnie. A co za tym idzie- co chwilę upadek, bo jest jeszcze za słaba. Paadam .
-
Ja wcześniej jadłam rano kromkę albo dwie chleba pełnoziarnistego, a teraz w ciąży zazwyczaj po kolacji zanim pójdę spać to i tak jestem głodna i muszę coś przekąsić i niestety na noc zdarza mi się zjeść jeszcze kanapki
mi też działa ta tabelka na 1 stronieMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nutella_ wrote:Moja córka tydzień temu zaczęła raczkowac, a dziś już jest na etapie chodzenia popierając się o cokolwiek popadnie. A co za tym idzie- co chwilę upadek, bo jest jeszcze za słaba. Paadam .
strasznie szybko zaczyna chodzićMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
wiem, że nie chodzi, bo napisałaś wcześniej, że się podpiera... ale to już bardzo duży krok do tego żeby spróbować się puścić mebla...
Mojego brata syn w 7 miesiącu to ledwo co siedział..Ja to Dziecko dziecku nie równe i każde rozwija się w swoim tempie
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:wiem, że nie chodzi, bo napisałaś wcześniej, że się podpiera... ale to już bardzo duży krok do tego żeby spróbować się puścić mebla...
Mojego brata syn w 7 miesiącu to ledwo co siedział..Ja to Dziecko dziecku nie równe i każde rozwija się w swoim tempie
a teraz mam !
niania.ogg lubi tę wiadomość
-
nutella_ wrote:Była tylko raz w ciazy ? Długo ją męczyło?
Przepraszam ze tak pozno odpisuje ale nie bylo mnie kilka dni na forum. Dwa razy byla w ciazy i tylko w pierwszej tak miala no i meczylo ja do porodu. Urodzila i wszystko jej minelo.
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
sy__la wrote:Witam nowe zaciążone
oczywiście życzę nudnej i zdrowej ciąży!
A wszystkim tym, którym udało się zobaczyć serduszko gratuluję!!
Mnie wczoraj cycki nie bolały, dopiero na wieczór troszkę, a dziś cycki troszkę a zaczął brzuch boleć jak na @. Mam nadzieję, że to nic poważnego, bo jak tylko przestają bolec cycuchy albo brzuch zaczyna boleć to schizuję...
Też macie podobnie? Że raz boli raz nie boli, a potem coś innego boli...?
Bolące cycki to moja udręka. Śpie w miekkich stanikach sportowych, bo bez nich nawet oka nie zmrużę. -
Monika1357 wrote:Przepraszam ze tak pozno odpisuje ale nie bylo mnie kilka dni na forum. Dwa razy byla w ciazy i tylko w pierwszej tak miala no i meczylo ja do porodu. Urodzila i wszystko jej minelo.
-
nutella_ wrote:Nie chodzi sama tylko podpiera się i się przesuwa trzymając się. Chwieje się na boki i stanowczo moim zdaniem to za wcześnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 22:00
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
Mała rozdzielczośc ogólnie, nie dostałam zdjecia z wizyty, ale chociaż pozwolił mi zrobic zdjecie telefonem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 22:05
nutella_, Teklaa, Antonelka, atat, Maniuś, Szczęśliwa Mamusia, Camille87, niania.ogg, pati87, sy__la, Milka1991, Malunia, Omon, Agga lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny macie jakies sposoby abym wytrzylala w szpilkach na weselu?
Ja ostatnio w szpilkach to w wiosennych botkach chodzilam, zapombialam jeszcze na komunii u dzieci mialam w maju.
Dzisiaj nalozylam slubne i po 15minutach mnie stopy bolaly.
Nie wiecie czy np ten sztyft compeed na odciski cos pomaga? -
Pati ja nigdy w życiu nie chodziłam na wysokich butach, a na swój ślub (był w czerwcu tego roku) kupiłam sobie naprawdę wysokie. Miałam w planach nauczyć się chodzić, ale...
Jak doszło do dnia ślubu to było tyle ważniejszych rzeczy, że dopiero na sali ok 22 zdjęłam. I bardzo długo w nich tanczylam. A w dodatku miałam dużego palca spuchnietego i zaropialego, a jednak dałam radę.
Na twoje pytanie ci jednak nie odpowiem, bo nie jestem miłośniczką wysokich obcasów. -
pati87 nie wiem jak na obcasy wpływa, ale powpychaj sobie na maksa gazet i daj patyczek do rozciągania miedzy przodem a tyłem, dodatkowo mąż kupil w ccc piankę do rozciągania i sprawdziła mi sie nawet na butach ktore nie były skórzane tylko psika sie i chodzi po domu z 30-40 minut, warto powtórzyć w dniu ślubu te psiknięcie i nie ściągaj już wtedy butów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 22:19
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
pati87 wrote:Dziewczyny macie jakies sposoby abym wytrzylala w szpilkach na weselu?
Ja ostatnio w szpilkach to w wiosennych botkach chodzilam, zapombialam jeszcze na komunii u dzieci mialam w maju.
Dzisiaj nalozylam slubne i po 15minutach mnie stopy bolaly.
Nie wiecie czy np ten sztyft compeed na odciski cos pomaga?
One aby zapobiegac otarciom sa fajne ale jak butek sredniowygodny to nie pomoga.
7.03.2017 - Nina jest z nami