Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati, najlepiej teraz duzo w nich chodz w dwoch parach grubych skarpet. Troche rozchodzisz i bedzie wygpdniej. Chociaz ja teraz prawie w ogole nie chodze w szpilkach a normalnie chodzilam prawie codziennie. Jakos jestem tak ociezala i bez sil.
Teklaa lubi tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Dzień dobry.
Ja oczywiście już na nogach - lecę po skierowanie żeby powtórzyć badanie moczu. Dzwonil wieczorem z luxmedu lekarz żeby mi powiedzieć ze jest koszmarne... takie pocieszenie tuż przed 21. Udało mi się umówić dzisiaj tez dodatkową wizytę u mojej giny- zobaczymy co ona na to. -
Witajcie. Przepraszam że się nie odzywalam. L. Przyjechal i rozmawialismy no i dalam mi warunki tego że spędzimy razem troszkę czasu. No i zajmował się mała sprzatal umył okna wypral firanki prał je 3 razy bo uważalam że nie są takie jak powinny zrobił obiad. Wczoraj mógł liczyć tylko na buziaka typu lekki cmok. Tylko tyle mu pozwoliłam.
Milka1991, Teklaa lubią tę wiadomość
[img][/img]
-
pati87 wrote:Dziewczyny macie jakies sposoby abym wytrzylala w szpilkach na weselu?
Ja ostatnio w szpilkach to w wiosennych botkach chodzilam, zapombialam jeszcze na komunii u dzieci mialam w maju.
Dzisiaj nalozylam slubne i po 15minutach mnie stopy bolaly.
Nie wiecie czy np ten sztyft compeed na odciski cos pomaga?
a co do odpowiedzi na pytanie to faktycznie jakiś sprej rozciągający być może pomoże albo do szewca polecam. rozciągną każdy butWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 07:32
-
pati87 wrote:Dziewczyny macie jakies sposoby abym wytrzylala w szpilkach na weselu?
Ja ostatnio w szpilkach to w wiosennych botkach chodzilam, zapombialam jeszcze na komunii u dzieci mialam w maju.
Dzisiaj nalozylam slubne i po 15minutach mnie stopy bolaly.
Nie wiecie czy np ten sztyft compeed na odciski cos pomaga?
mnie pomaga bardzo, ale raczej nie na długo -
Dziewczyny, mam torbiel na jajniku od owy. Miala4cm, 3 cm, znów 4.
Lekarz mówi ze w końcu się wchłonie.
Ale dzis ja czuje, tak pobolewa mnie jajnik.
Dzwonić do giną czy dać spokój?
Moze powiększająca się macica jakoś uciska?ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Maniuś wrote:Cześć dziewczyny... Dziś będę dzwonić do gin po południu żeby się umówić na wizytę... Tylko trochę zaczynam się martwić, bo mam delikatne brązowe plamienie... Miała któraś z Was tak?
-
nick nieaktualnyPati87 Według mnie jak nie lubisz obcasów to ich nie zakładaj , ja raz założyłam i więcej nie załorzę możesz na płaskim obcasie sobie założyć , a potem baleriny moja siostra miała na obcasie i od razu po ślubie zdjęła nie mogła potem wcale tańczyć tak miała stopy poranione .
Trzymam kciukasy za wszystkie wizyty :-* .
Nie nadrobię wasz rana poszłam na badania zapłaciłam 22 zł i wyniki już dziś będą koło 15.00 mogłam i jutro pójść , ale no dobra dziś poszłam i mam z głowy. Powiem wam że wszystko jakie drogie kupiłam tylko kredki farby itp do szkoły i przedszkola i 78 zł wydałam , a gdzie jeszcze ćwiczenia i zeszyty , spłuczemy się z kasy na ślub trochę dać należy , do gina 100 za prąd też sporo przyjdzie . Z rana trochę mnie zemdliło w głowie już mi się nie kręci tak trochę tylko , za to piersi mam obolałe i wrażliwe.Pytałam się tam w lab czy mój Pan gin ma z nim podpisany kontrakt, niestety nie ma dostałam kartę stałego klienta, i mam zniżki na badania
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 10:49
-
ah te wizyty na NFZ.
Ja ostatnio wykupilam sobie pakiet badan a jako miejsce pobrania niopatrznie wybralam przychodnie przyszpitalna.
Matko kochana - ciezarne, starsi, mlodzi, wszyscy kolejka na 50 osob, godzine stalam i zrezygnowalam. Zmienilam miejsce pobrania. Trzeba miec zdrowie!ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1