Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nutella_ wrote:Brak ciałka, brak zarodka.
też tak miałam na 1 wizycie, drugą wizytę miałam za 1,5 tygodnia i się okazało że ciąża młodsza niż z wyliczeńtylko się nie stresuj jeszcze nie wszystko przesądzone
kiedy kolejna wizyta?
wg suwaczka mam 9, a wg USG 8Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 13:32
Moje aniołki 12tc - 18.04.2013; 6tc- 21.11.2015; 5tc- 27.03.2016 (40dc), 22-06-2018 - 6tc
SZCZĘŚLIWA MAMA małego urwisa Tymka 06-03-2017
-
U nas właśnie libido wysokie, niby przeciwwskazań nie ma a i tak lekarz się kazał wstrzymać póki co, więc w inny sposób sobie radzimy
starania od 2013 (z przerwami) od 11-2015 starania pełną parą
4 cykle z CLO
problem męski - mała ilość plemników
Hashimoto
15-03 -2016 HSG = jajowody drożne
23-07-2016 IUI -
Nutella i jak? Chwal się!
Ja na szarym końcu zobaczę serce. Do tej pory nie wyrobilam się logistycznie, czytaj nie mam z kim zostawić niuni i iść na usg. Mąż na kontrakcie, reszta rodziny w wakacyjnych rozjazdach. Także wizytę co by serce zobaczyć mam dopiero 31.08ale już 05.09 spotkam się z ginekologiem, którego chce na prowadzącego i od tego momentu mam nadzieję, że będzie to wszystko inaczej wyglądać. U mnie rano kumulacje objawów, na szczęście później da się żyć
Edit, zaczęłam pisać jak jeszcze nie było newsów od ciebie Nutelka. Ale pęcherzyk na miejscu? Jak duży coś ci mówił?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 13:37
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
oj Pati kto Ci będzie do muszli zaglądać ? luzik, ja bym na pewno nie zwróciła uwagi na taką pierdołę, wrzuć na luza, bo złością nic nie zmienisz
Witaj zoya
nutella moja ciąża też co najmniej tydzień młodsza, a i może u Ciebie sprzęt słabszy...głowa do góry, zrób betę dla pewności, że wszystko jest okizoya84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynutella_ Na pewno wszystko będzie dobrze :* , ja też się przeraziłam że o sam pęcherzyk , no martwię się aby był zarodek ale martwienie nic nie da , zobaczyłam moje wyniki na analizę moczu, cukier na czczo i morfologię mam chyba małą anemię i pH moczu dość kiepskie pewnie każe powtórzyć, na razie nic nie zakladam z góry w sobotę pokaże mu wyniki i powie co i jak
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 14:12
-
Monika34 wrote:ale co lekarz powiedzial, że co wyglada ok ale czekac czy co?zmartwil sie co mowil?
-
Nutella na innym forum jest dziewczyna, która w zeszły czwartek czy środę też nic nie widziała a w poniedziałek było już serduszko! także ja również trzymam kciuki żeby się pokazało - może maluch robi psikusa rodzicom i się chowa? Nie dasz rady iść na wizytę wcześniej niż za 2 tygodnie? To strasznie długo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 14:19
starania od 2013 (z przerwami) od 11-2015 starania pełną parą
4 cykle z CLO
problem męski - mała ilość plemników
Hashimoto
15-03 -2016 HSG = jajowody drożne
23-07-2016 IUI -
nick nieaktualny
-
Nutella głowa do góry!! (pewnie sobie myślisz: "łatwo wam mówić") ale dziewczyny mają rację, zamartwianiem się niczego nie zmienisz a tak jak piszą , że ciąża może być po prostu młodsza!!. nie każda ma owulację w środku cyklu!! Może Ty miałaś bardzo późno... a więc trzymam kciuki.
Pytanie mam czy beta rośnie w ciąży w której się nie wykształca zarodek czy rośnie znacznie wolniej czy może spada?