Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A my wciąż osobno... bez karmienia, bez przytulenia ahhh. Życzę wam wszystkim żebyście nie musiały tego przechodzić.
Mały przesieniony już z intensywnej, leży dobę na obserwacji i jutro o ile bedzie miejsce to moge iść... a i najgorszy jest zakaz odwiedzin albo mama albo tata z dzieckiem, razem nie mozna ani na chwilę, to mi rozwala psychikę ale staram się trzymać. Łez mi niedługo zabraknie więc będzie poprawaFilipek - 09.03.17 -
Kordonku po przebraniu w koszule i potem ja byłam bez stanika, moim zdaniem był zbędny a jak bedziesz karmić to tym bardziej no chyba że ktoś będzie odwiedzał to dla komfortu można ubrać. Ja też miałam taką sytuację że było mi wszystko jedno jak wygladam co mam na sobie itp.
Edit. Igaa a ja ci wrozylam ze bedziesz rodzic zaraz po mniejakies skurcze na ktg?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 17:34
Filipek - 09.03.17 -
Tak my już w domu, cc było w pon o 20.15 , a wypis w czwartek o 13:)
Teraz walczymy z laktacją, ale już widzę postępy:)Milka1991, Marsylia, nutella_, AmyLeah lubią tę wiadomość
Moje aniołki 12tc - 18.04.2013; 6tc- 21.11.2015; 5tc- 27.03.2016 (40dc), 22-06-2018 - 6tc
SZCZĘŚLIWA MAMA małego urwisa Tymka 06-03-2017
-
Monika34 wrote:ale owdy byly zainfekowane czy jak?Filipek - 09.03.17
-
mirka14 wrote:A mnie zaczynają dość bolesne skurcze męczyćPrawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Agga - gratulacje
Milka - piękna pierwsza strona
Widzę, że coraz więcej dzieciaczków się śpieszy na ten świat. U mnie jak na razie żadnych objawów. Jedynie co mi dokucza to ucisk jak nie przepona to żebra. Dziś nawet znośnie było. Tomuś jak zwykle na wieczór "włącza" tryb brykania w brzusiu.
Gakin z tego co pamiętam to rodziłaś w Strzelinie, a dziecko zabrali do Wrocławia. Jak można wiedzieć to do którego szpitala?
Wanda co u Ciebie?Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Zrobiłam sobie sama ten wymaz gbs i oddałam do laboratorium ☺ ogólnie skurcze coraz gorsze ale nieregularne i rozwarcie trzyma się na 4 cm. Do 37+0 zostało 12 dni, zaciskam nogi i całe dnie szydelkuje na dzień matki. Dla mamy, tesciowej i mamy przyjaciółki.
Powiem Wam ze takie fora jak nasze mają wielką moc. Odwiedziła mnie koleżanka Sierpniowka po drodze z Niemiec i sprawiła ogromną radość. Ona mieszka za Warszawa i totalnie się jej nie spodziewałam. Nie dość ze zakrecila portiera-cerbera żeby ją wpuścił poznym wieczorem to jeszcze szukała mnie po całym wielkim szpitalu i co dziwne znalazła. Przywiozła body i gryzaczek dla Emi, mówię Wam tam mi dzis ciepło na sercu ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 21:08
Jagah, misKolorowy, kasieniaczek, Korcia, Kjopa3, Donia12, Marsylia, mada87, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Ahh dolaczam sie do skurczowych.. mam je prawie co noc. Okresowe bole, mocne, ale ustepuja po jakims czasie..
Dziewczyny... A te skurcze porodowe to tez sa typu okresowych tylko mega wzmocnionych? Bo zaczyna sie juz panika w mej glowie. Albo skurcze parte sama koncowka porodu to tez typu okresowych o nieopisanej mocy domyslam sie? Czy to juz zupelnie inny bol? Az mnie ciarki przechodza, niby po co to wiedziec, ale... Tak sie boje juz. -
mi od dzisiaj wrócił okropny ból bioder, nie moge normalnie chodzić... każda pozycja jest niewygodna...
ja też mam skurcze, i takie bóle okresowe, i do tego twardnienie całego brzucha, czasem aż tchu mi brakuje.
i też się boje porodu, całego pobytu w szpitalu. wizyta na oddziale miała mnie uspokoić, a jak zobaczyłam porodówkę to się wystraszyłam jeszcze bardziej