Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Milka też się nad nim zastanawialam. Z tym, że wydaje mi się że jest raczej na wczesną wiosnę.
Lokokoko-znajomym urodzil się synek z waga ok 3300 i 56 cm i rozmiar na 56 posluzyl im na 2 tygodnie...
sallvie-mamy propozycje, Mąż napisal na tablicy: Mikolaj, Aleksander-moje dawne typy, i Męża- Witek, Miłosz. Nastawialam się na Miłosza, ale chyba Mąż nie chce, a ja jakaś obojętna wobec tych imion się zrobiłam.
Agga - gratulacje. Cudownie!
Różowy_Kordonek- mi ta maść nie pomogla, a stosuje ją od jakiś 2 tygodni, z tym, że parę dni mialam przerwy, bo nie wzielam jej do szpitala.Moj hemoroid też nie boli. A jakoś raz na miesiąc zauważam delikatne ślady krwi..Denerwuje mnie to że go widać. Taki ''cycek'' wisi
sunshine-głowa do góry,będzie dobrze...ja urodziłam się z wagą 1900 g i nie było jakiś większych problemów ze mną. Odzywaj się co lekarze mówią.
Ale się wsieklam, aż mi łzy poleciały, wróciłam od fryzjera, , mam naturalne ombre,i chcialam zeby rozjasnila mi konce wlosow i zrobila delikatne przejscie, ...nie dość że zobila mi nie takie kolory,poprawila 3 farbą-to zaplacilam 180 zł za nie taki efekt.I to gdzie na wsi!Milka1991 lubi tę wiadomość
Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Kordonku ja na pewno pójdę prywatnie do specjalisty - proktologa, niech oceni sytuację i zobaczymy co zaleci
nie wiem jak z karmieniem itd. jak się ogarnę po porodzie to pójdę na konsultację
Mąż wchodzi tylko na usg przez brzuch, więc nic nie widziale wie o moim problemie i jest świadomy tego jak to wygląda i z czym się to je
ludzka rzecz, luzik
Reni no ja właśnie go wzięłam na myśl o wyjściu ze szpitala, a czy się potem jeszcze przyda to się okażew każdym bądź razie jest milusi i po praniu nic się z nim nie stało
Reni1982 lubi tę wiadomość
-
Jagah- planuję kupić ten olejek do masażu krocza, widzę że ma wszechstronne zastosowanie
Monna- no właśnie co za złośliwość losu...
Co do tych kombinezonów to mam dwa polarowe na 56 i 62 i planuje w razie czego okryć kocykiem i wcześniej powiem mężowi by włączył ogrzewanie w aucie więc myślę że to wystarczy
Wiesiołek też już zakupiłam ale będę brała od 38 tyg, mam nadzieję że to działaa dopochwowo to jak go stosować? "wlewać" ten olejek czy ta kapsułka się rozpuszcza?
-
nick nieaktualny
-
Karmin, Reni1982, sallvie, Kjopa3, mada87, Aga1991, vitae13, Szczęśliwa Mamusia, karolyn, Milka1991, Jagah, Lokokoko, pati87, aniab2205, Korcia, Justyna Sz, Marsylia, agadana lubią tę wiadomość
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Agga, gratulacje! Poprosimy o fotke, jesli to mozliwe:)
Jagah...uwielbiam te Twoje obrazki witajace dzieciaki:D
Milka, piekna 1. strona, sie szefowa postarala:)
Uff...dzisiaj po raz pierwszy zrobilam cos ala masaz krocza..niezbyt to przyjemne.Milka1991, Jagah lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Agga, gratulacje!
Jagah, dużo zdrowia dla teścia
Milka, teraz jest super
Co do rozstępów - ja używam na noc oliwkę babydream a na dzień krem z palmersa. Rozstęp póki co mam jeden i to mały - zrobił mi się dziad dokładnie na dziurce po kolczyku w pępkuMilka1991, Jagah lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Agga gratulacje i dużo zdrówka dla Was
Piękna pogoda aż wyszłam sobie na podwórko się dotlenić
Dzisiaj malutki strasznie wciska mi się pod zebra, ze ledwo dycham.
Na rozstępy stosuje Efektima pharmacare MAMA-care i tylko rozstępy mam na boczkach.
Twardnienie brzucha pół dnia choć prawie cały czas leżę. Kurczę nie wiem czy mi się wody sączą bo jak leżę to czuje jak mi coś leci z muszelki w dół i jest to bezbarwna, bezwonna ciecz... -
Misiu dziekuje ze pytasz
ja nadal leze na Borowskiej tutaj zakładali mi ten szew i przyszłam na zdjęcie, a ze doszły inne rzeczy to chyba juz tu zostanę u urodzę. Raczej na brochow sie nie załapie-cos trudno juz sie jakoś z tym pogodziłam powiem Ci. Dzisiaj wstałam z myślą, ze juz Michał mógłby byc z nami. Pierwszy raz od poczatku ciąży nie boje sie zmiany w naszym domu, chciałabym żeby juz był. Chyba przez te nerwy i stresy o niego. Cisnienie troszkę sie unormowalo, na ktg skurcze sie nie piszą takze jest dobrze. Czekamy do piątku a pozniej decyzja co dalej
zajadam sie teraz i śpię, mam nadzieje ze Michas podrośnie jeszcze troszkę
Odebrał mi maz wyniki gbs na szczęście ujemne, nawet nie wiedziałam ze z obu stron pobierane ale na wyniku jest napisane, ze z pigwy i z odbytu ujemny. Bardzo mnie to ucieszyło, ale co to da jak i tak pewnie do porodu mnie do domu juz nie wypuszczaogólnie to czuje ze puchne, rosnę w oczach ale no co zrobic oby to woda.
Aggada gratulacje, Peg gratulacjeależ mamy juz duzo dzieciaczków
czekamy dalej
misKolorowy lubi tę wiadomość
-
Jagah niestety są sytuacje, na które nie mamy żadnego wpływu. Dużo zdrowia dla teścia.
sallvie wrote:Marsylia Właśnie ile niunia już waży?
Waga waha jej się ostatnio. Waży 1770-1820 gram.
sunshine wrote:Idę na OCT. Maly nie rośnie. Zatrzymal sie na wadze 2300-2400. Bardzo się boje.
Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać lekarza...ile czekają po takim teście na wywołanie porodu/ cesarkę? Mam się nastawiac na jutro?
Jesteś pod opieką więc spokojnie. Wszystko dobrze się skończy. Najwyżej będziesz tulić synka wcześniej niż planowałaś
W przypadku kiedy zapis KTG podczas trwania całego testu jest nieprawidłowy, czyli wynik testu jest dodatni, konieczne będzie pilne zakończenie ciąży drogą cięcia cesarskiego lub indukcji porodu.
Milka1991 wrote:Dziewczyny zerknijcie na pierwszą czy tak będzie ok ?
Pierwsza strona teraz czytelniejsza. Jest ok
Agga wrote:9 marca o 16:20 przez cięcie przyszła na świat nasza córeczka 51cm, 2780g
Gratulacje! Ucałuj maleńką od ciotek z forum
Resztę doczytam wieczoremWzięło mnie dziś na sprzątanie łazienki. Zanim pojadę do Wikuni może chociaż połowę wyczyszczę porządnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 14:38
Milka1991, Jagah lubią tę wiadomość
-
Monna ale jak to 3 kapsułki dopochwowo jednocześnie? Myślałam, że 3 x dziennie po jednej.. czy poprzez "jednocześnie" miałaś na myśli, że i doustnie i dopochwowo? a doustnie 3 razy po 1 czy 3x2?
Karmin normalnie wsadzasz kapsułkę, rozpuści się.Najbliższa wizyta 15.03
-
nick nieaktualny
-
Lis, z tego co wiem to jeśli proba oksy jest ok, to wywołują co 2 dni(maksymalnie trzy razy), a jeśli jest coś nie tak to cc, ale kiedy to pewnie zależy jak bardzo skacze tętno maluszka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 15:03
lis87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny