Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
sallvie możliwe, że będziesz mieć jeszcze jedną
moja znajoma robi zdjęcia, zaczęłą bawić się w to profesjonalnie, ale szczerze powiedziawszy mi się nie podobają. a te robione w domu są takie nasze i wspomnienia z tego czasu są też fajne. jakoś siebie nie widzę z odsłoniętym bandziochem (z rozciągniętym tatuażem) w szczerym polu w kiecce długiej. brak mi w tym naładowania emocjonalnego. zapraszała mnie na sesje, że dogadamy się co do kosztów, ale nie chcę jej urazić mówiąc w prost, że nie podobają mi się jej dzieła...
-
sunshine wrote:Idę na OCT. Maly nie rośnie. Zatrzymal sie na wadze 2300-2400. Bardzo się boje.
sunshine, nic sie nie boj, juz zaawansawana ciaza, moze lozysko niewydolne, wiec lepiej zeby mały już był po drugiej stronie.
Jesteś pod opieką, nie dadzą Wam zrobić krzywdy.
Trzymam kciuki i czekam na nowego kwietniowego :*ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Hashija, mi kilka zdjęć, w końcu, zrobił mój mąż. Zdecydowanie nie jest fotografem a do tego po 3 ujęciach traci cierpliwość
On nie lubi zdjęć ani robić, ani pozować do nich. Mimo to uważam, że wyszły fajnie, wiadomo, nie jak od profesjonalisty ale ja chciałam mieć je dla siebie a potem dla córki na pamiątkę. Nie umiem obsługiwać photoshopa ale pewnie dałoby się z nich zrobić jeszcze ładniejsze ujęcia
Hashija lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Ivona12 wrote:Monika, ja sama musiałam niestety sięgnąć po antybiotyk 3tyg temu. Miałam spore obawy ( a kaszel też paskudnie męczył ). Rozmawiałam o tym z lekarzem i powiedział, że niestety jest bardzo mało leków, które zostałt przebadane pod kątem kobiet w ciąży. Dlatego lepiej jest zażyć lek, który jest ok niż dopuścić do poszerzenia się infekcji
W pierwszej ciaży miałam cc i uwierz mi,że kaszel po cieciu nie jest wskazany. Wymęczysz się strasznie.
Dużo zdrówka życzę
Monika34 -
sunshine- przesylam pozytywne fluidy i mocne kciuki za Wasza dwojke!
* * *
Nie mam dzisiaj weny. Tesciu w szpitalu, z tak fatalnymi wynikami, ze beda wprowadzac w stan spiaczki farmakologicznej. Musze ogarnac transport pozostalych rzeczy z PL, bo niestety, glowa i serce Meza po prostu odpadaja w obecnej sytuacji. Ehhh, chcialoby sie tak dac cos z siebie cos wiecej, by ogarnac te czarne mysli, a czlowiek taki bezsilny jest wobec stanu zdrowia. I znow to czekanie i dni wypelnione nadzieja na lepsze jutro. -
Lokokoko
Mojej corce rozmiar 56 wogole sie nie przydal bo byl za maly urodzila sie 59cm i 3620g. Za to rozmiar 62 nosila jakieś 2-3miesiace.Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Sunshine leżałam na porodórce z konita ktorej dziecko tez sie zatrzymalo na rozwoju wagowym, a miala usg w 32 tyg na nfz i bylo ok. ale to nfz i lekarka ktora nie ma tu dobrej opinii.przyczyna bylo niewydolne łożysko. w kazdym razie dziecko bylo malusie ale poradzilo sobie i jakis czas pozniej widziałam ich na badaniu preluksacyjnym
uszy do góry. na tym świecie będzie mialo lesze warunki do rozwoju skoro w brzuszku juz sie nie da. trzymam kciuki!
-
Sallvie plastyku i jagah
zrobiłam małą rewolucję na pierwszej, mam nadzieję, że tak będzie ok bo trochę się natrudziłam :p czy jeszcze jakieś sugestie ?
Dziewczyny zerknijcie na pierwszą czy tak będzie ok ?sallvie, mada87, Vero, Niebieskaa, Marsylia lubią tę wiadomość
-
Mi tam Mileczo Wszystko pasuje
Wydaje mi się, że jakbyśmy miały robić tak jak marcówki i co chwilę aktualizować pierwszą stronę a ona miałaby się znajdować na stronie 699 potem kolejna na 949 a jeszcze kolejna na 1234 stronie to by się zrobił za duży chaos
Teraz lepiej zostawić tak jak jest, a jak już wszystkie urodzimy to na spokojnie zmienisz pierwszą stronę na pierwszej stronie
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Milka1991 wrote:Sallvie plastyku i jagah
zrobiłam małą rewolucję na pierwszej, mam nadzieję, że tak będzie ok bo trochę się natrudziłam :p czy jeszcze jakieś sugestie ?
Dziewczyny zerknijcie na pierwszą czy tak będzie ok ?będzie czytelniej. I ten różowy kolor przy dziewczynkach można zrobić trochę ciemniejszy, bo słabo widać litery (chyba że to kwestia mojego monitora)
-
kasieniaczek boję się operacji, boje się, że dla dziecka gorzej wyjść przez cc.
Ale jesli mam popękać to OK. Tylko nikt nie przewidzi czy to spojenie pojdzie czy nie. A dzieciak duzy.
Milka Piekna pierwsza strona!
Jagah ah, ciezka sprawa. Współczuję Wam i Twojemu mężowi. Człowiek by chciał pomóc, cos zrobic a moze byc tylko oparciem i mieć nadzieję. ta bezsilnosc...
Życzę zdrowia dla teścia z całego serca.
Jagah lubi tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Jagah współczuje sytuacji
Milka bardzo przejrzyście !! Dziękujemy
Koko ja mam sporo na 56 i 62 a tydzień temu zamówiłam na 44-50 z racji tego ze Zosia bedzie wcześniej ale chyba wszystko zależy od maluszkaMilka1991 lubi tę wiadomość
17.03.2017Sofia
-
sallvie wrote:Mi tam Mileczo Wszystko pasuje
Wydaje mi się, że jakbyśmy miały robić tak jak marcówki i co chwilę aktualizować pierwszą stronę a ona miałaby się znajdować na stronie 699 potem kolejna na 949 a jeszcze kolejna na 1234 stronie to by się zrobił za duży chaos
Teraz lepiej zostawić tak jak jest, a jak już wszystkie urodzimy to na spokojnie zmienisz pierwszą stronę na pierwszej stronie
No marcówki nie mają postu na pierwszej i dlatego muszą aktualizować listę co parę stron. Na razie będziemy szły tym torem jak teraz, a po wszystkich porodach listę skrócimy i zrobimy na nowo
JustynaSz, atat, vero dziękuję :*
mada oki, zaraz to uszereguję wg tp, a koloru się nie da ciemniejszego bo takie są kody, jest tylko pink i właśnie taki jasny, ale zaraz coś pokombinuję
kasieniaczek haha musiałam kilka razy przeczytać Twój post żeby zaczaić,mój mózg zdecydowanie spowolnił obroty, ech...
czyli podsumowując usunąć z terminu porodu dziewczyny, które już urodziły?
szacun dla dziewczyn które teraz studiują i muszą się uczyć
dobra to działam , dajcie mi chwilę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 13:06
mada87, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość