Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak już tak wywołujemy tutaj dziewczyny to kilka dni nie odzywała się chyba Ivona o ile czegoś nie pominęłam
dawno nie było żadnej wiadomości od aprilovej ale ona to raczej teraz zajęta przygotowaniami do matury jest
no i dawno nie widziałam żadnej wiadomości od Kruchy i Jula222
Dziewczyny dajcie jakieś oznaki życia !!Milka1991, Jula222 lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
ilae wrote:A orientujecie się może czy są ubezpieczalnie, które ubezpieczą mi męża bez okresu karencji? Ponoć takie istnieją... Mąż nie ma żadnego dodatkowego ubezpieczenia i nie dostanie pieniążków za urodzenie się dziecka, ja dostanę, bo mam grupowe ubezpieczenie w Generalli. Zawsze to dodatkowe pieniążki, a wiadomo, że czasem da się obejść system
. W sumie kto by chciał wypłacać ubezpieczenie zanim na siebie nie zarobi. Chyba że na jakiś czas okreslony, który musisz płacić. Szkoda, że tak późno się obudziliscie
-
Z tego co znajoma moja siw dowiadywala to karencje sa na minimum 3miesiace i dodatkowo jest 6miesieczny okres wypowiedzenia w tych ubezpieczeniach gdzie jest krotka karencja.
-
Nie mogę Was.nadrobić dziewczyny wiec odpisze teraz.
MagdaWaw jestem na Endokrynologii i schorzeniach płodności na sali 57, zapraszam.
Dziewczyny które chciałyby przechodzić kolejna ciążę w tym samym towarzystwie, jest to możliwe. Moje Sierpniowki pozachodziły w ciążę w jednym czasie. Z 40 dziewczyn wspólnie zaszło 9, 5 juz urodziło, ja jestem następna w kolejce ☺Milka1991, kasieniaczek, misKolorowy, Jagah lubią tę wiadomość
-
sallvie wrote:Jak już tak wywołujemy tutaj dziewczyny to kilka dni nie odzywała się chyba Ivona o ile czegoś nie pominęłam
dawno nie było żadnej wiadomości od aprilovej ale ona to raczej teraz zajęta przygotowaniami do matury jest
no i dawno nie widziałam żadnej wiadomości od Kruchy i Jula222
Dziewczyny dajcie jakieś oznaki życia !!
Kochane my nadal w dwupakuskurcze się już pojawiają, malutka ma wciąż czkawki
dwa tygodnie temu ważyła ok.2500g zobaczymy jak będzie jutro, wizyta i w końcu pobrany będzie gbs. Brzuch mi się juz obniżył tydzień temu ale cały czas czuje jakby miał się oderwać
jutro zobaczymy jak szyjka
porodu nie ukrywam boje się jak diabli przez pierwszy który trwał 28h.. nie odzywam się ale was podczytuje i wszystkim mamusia które mają już swoje maleństwa przy sobie GRATULUJĘ !
całymi dniami leniuchuje bo juz wszystko gotowe dla drugiej księżniczki ale i tak czasu nie mam przy starszej
staramy się ją przygotować na siostrzyczke jak narazie wszystko Oki rozumie ze musze iść do szpitala i wrócę z dzidzia ale jak będzie zobaczymy Zuzia ma dla Zosi prezent tak samo jak od miesiąca jeździ w bagażniku prezent od Zosi dla starszej siostry by może lepiej przyjęła maluszka i nie czula się gorsza zy coś w tym stylu..
Lokokoko, sallvie, Milka1991, aniab2205, Marsylia, Jagah lubią tę wiadomość
-
Nadal będę was podczytywać i dam jutro znać jak po wizycie a tym bardziej jak będę już miała Malutka po drugiej stronie brzuszka
ale teraz za dużo od ostatniego miesiąca mamy na głowie problemów rodzinnych ze strony męża i nerwy stresy i co tam jeszcze wiec ciężko tez się koncentrować na duperlach.. niestety tak była kiedy ludzie są strasznie problematyczni i nie chca się dogadać
to tyle co u nas
BuziaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 18:01
misKolorowy lubi tę wiadomość
-
eforts wróżyłaś już kilka razy i Ci to wyszło, więc się nie zdziwię, jak teraz masz rację co do She
Ja to się zbieram do zrobienia sobie hybryd po raz pierwszy oooood... grudnia. Po pierwsze nie chce mi się, po drugie - rękę mam jak drewno więc sobie przepiłuję skórki do krwi, bo nie mam czucia, a po trzecie to plecy mnie bolą po kilkunastu minutach siedzenia a co dopiero z 3h z moją lampą UV... Może sobie u kogoś zafunduję hybrydki.
Zastanawiam się też nad rzęsami, ale nigdy nie robiłam i nie wiem z czym to się je i czego unikać itp. No i co ile uzupełniać, bo nie wiem czy później z bobasem będzie czas iść na rzęsyliczę na to, że odciągnięte mleczko z butli też pociągnie od tatusia
eforts, She Wolf lubią tę wiadomość
-
A propos czy wiecie skąd się bierze gbs? Moja wspollokatorkarta ma dodatni, mamy wspólna łazienkę i ganie do sztuccow. O dodatnim gbs powiedziala nam wczoraj i ciut się zmartwienia ale lekarka mowila ze ryzyko zakażenia jest niewielkie. Jestem jednak ciekawa czy któraś z Was pytała o to swojego lekarza jak można się zarazić. Żeby nie było, nie panikuje, po prostu nikt jakoś nie umie mi odpowiedziec
-
Iga nie chcesz znać mojej wróżby bo.od zawsze mam.przeczucie że przenosisz
Ale chciałam dodać że z mojego punktu widzenia to może być dobra wiadomość, ja urodziłam tydzień po terminie i nie mieliśmy ni krzty dolegliwości zdrowotnych. (waga, zoltwczka, kołki, ból brzucha czy co kolwiek).
Wanda gbs jest w pochwie ew odbicie to nie wiem jak chciałabyś się zarazić. Chyba że przy jakimś braku higieny w toalecie. No nie wiem czy jest na to.sposob.
Ilae mi się nie.podobaja sztuczne rzęsy. Jak ładnie by nie były założone to.widac zw są sztuczne. A jak nie będziesz uzupełniać regularnie (a teraz w sumie tego nie przewidzisz) to w ogóle efekt może być oplakanyale to tylko.mije zdanie.
-
Ale chciałam dodać że z mojego punktu widzenia to może być dobra wiadomość, ja urodziłam tydzień po terminie i nie mieliśmy ni krzty dolegliwości zdrowotnych. (waga, zoltwczka, kołki, ból brzucha czy co kolwiek).
Wanda gbs jest w pochwie ew odbicie to nie wiem jak chciałabyś się zarazić. Chyba że przy jakimś braku higieny w toalecie. No nie wiem czy jest na to.sposob.
Ilae mi się nie.podobaja sztuczne rzęsy. Jak ładnie by nie były założone to.widac zw są sztuczne. A jak nie będziesz uzupełniać regularnie (a teraz w sumie tego nie przewidzisz) to w ogóle efekt może być oplakanyale to tylko.mije zdanie.
-