Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
eforts wróżko kiedyś byłaś jedną która stwierdziła, że będę miała synka, jak się okaże teraz na wizycie że miałaś rację, to koniecznie muszę Cię poznać z moją mamą ta też wróżka niezła jest hahaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Ilae
Ja nosze sztuczne rzęsy.
Mi się podobaja ale tylko te 1:1 o normalnej grubosci dlugosci.
Nie podobaja mi sie sie takie grube i dlugie firany bo to z daleka widac ze są sztuczne. Ale co kto lubi.
Ja uzupelniam co 4 do 5 tygodni.
Pierwsze zalozenie trwa 2 -2,5godziny a uzupełnienie od poltorej do 2 godzin.
Tylko musisz znalezc dobra kosmetyczke od rzęs. Bo ja np nie moglam pojsc raz do mojej bo nie miala terminow bo mi grafik w pracy zmieniali i poszlam do innego salonu i rzesy byly bardzo ładne ale po 2tygodniach prawie juz ich nie mialam i musialam je uxupelnic tak szybko. -
eforts wrote:Ja to cały czas mam przeczucie ze She Wolf[b/] zaskoczy nas ze dzidzia już po drugiej stronie brzucha
tylko nie mów ze przenoszę bo maaasakra juz mam dosc
-
Dziewczyny,
Nie dość, że ostatnio wpadam jak po ogień, to jeszcze walnę teraz pytaniem z totalnie innej beczki niż wszystkie poruszane tu dziś tematy. Ale poruszę sprawę, która dla większości z nas jest lub będzie na topie lada chwila.
Czy któraś z Was mierzyła się już z kwestią wyboru lekarza pediatry lub przychodni pediatrycznej?
Nie wiem, jak to ugryźć. Chodzi o to, że w szpitalu powiedzieli nam, że mamy wybrać przychodnię działającą w ramach POZI tam wybrać lekarza + położną, którzy potem odbędą u nas wizyty patronażowe i u których (jak rozumiem) będziemy potem prowadzić opiekę nad dzieckiem. Do tej przychodni zostanie wysłana karta szczepień etc.
Z wszystkich innych źródeł, w jakich sprawdzałam, wynikało, że po prostu wybiera się takiego lekarza, jakiego się chce. Nigdzie nie ma mowy o tym POZ. No i nie wiem, co robić. Nie chcę chodzić do żadnych przypadkowych przychodni zasiedzianych przez chore dzieci z moją córynką, nie chcę wybierać lekarza losowo tylko dlatego, że musi być z POZ.
Czy Wy coś wiecie na ten temat? Wybrałyście już lekarzy albo myślałyście nad tym.
Jakaś jestem pogubiona w tym temacie... -
Widze ze Eforts sie znowu bawi we wrozenie
Kochana, ja nie mam raczej zadnych oznak zblizajacego sie porodu. Braxtony mnie mecza jak zawsze, ale sa tylko troche bolesne i nieregularne.
A sobie na kiedy wrozysz porod?
Dzis wyslalam do labu wymazy na GBS. Lekarz mi nie zrobil, bo sie tego nie praktykuje w moim szpitalu, wiec zamowilam sobie wymazowki onlinena szczescie byly dwie, wiec bedzie tez wynik z odbytu. Podobno czeka sie ok 3 dni.
Kordonku gratuluje :*
Wiecie co, ja juz w nic sie nie mieszcze. Dzis bylam na lunchu z kolezanka i nie moglam znalezc nic wyjsciowego. W domu chodze w dresach lub legginsach, a dzis ledwie wlazlam w jeansy i top ktory jeszcze do niedawna byl dobry
A i moj T zrobil mi tez fajna sesjeto juz byl ostatni dzwonek, bo sapalam jak staruszka chodzac po parku w ktorym robilismy fotki.
A w domku zrobilismy sesje w bielizniebedzie fajna pamiatka.
kasieniaczek lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
A i jeszcze pytanie.
Czy macie taki apetyt ze jadlybyscie na okraglo?
Ostatnio zjadlam lody przed snem (oprocz miliona innych rzeczy w ciagu dnia) i obudzilam sie zwracajac. To byl chyba znak zeby przystopowac z jedzeniem :p
Oczywiscie zaczelam tez tyc w szybkim tempie25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:A i jeszcze pytanie.
Czy macie taki apetyt ze jadlybyscie na okraglo?
Ostatnio zjadlam lody przed snem (oprocz miliona innych rzeczy w ciagu dnia) i obudzilam sie zwracajac. To byl chyba znak zeby przystopowac z jedzeniem :p
Oczywiscie zaczelam tez tyc w szybkim tempieogólnie nie mam w ogóle ochoty na tresciwe jedzenie-tylko na głupoty
She Wolf, vitae13 lubią tę wiadomość
-
She właśnie dzisiaj myślałam o tym że pewnie mi dziecko rośnie bo ciągle bym jadła
Heh jedynej wróżby jakiej jestem pewna to że salvile nie będzie miała chłopca
A o mój poród modlę się na święta tj w terminie bo będzie siostra więc opieka nad starszakiem. Ew w ciągu najbliższych trzech dni bo mama do mnie przyjeżdża.
Aczkolwiek żeby rodzic musiałabym spakować torbę a zabijcie mnie nie mam na to weny
Anna nie wiem co to jest poz. U nas trzeba było po prostu wybrać przychodnie.sallvie lubi tę wiadomość
-
Jagah- ja podjelam już kilka prób rozmowy, ale wszystko na darmo
IGA-tez myślę, że wszystko jest po coś, może po roku,po przeprowadzce będzie czekala na mnie lepsza praca?
eforts- a czy masz przeczucie co do mnie? hihi termin mam na 19.04,
chetnie zapamietam co odpiszesz a potem zweryfikujemyReni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Cześć. Witam się z wanny i tak sobie Was podczytuje.
Lyknelam 2 tabletki magnezu i leżę w ciepłej wannie bo skurcze mnie chwyciła nieregularne. Dziś miałam trochę nerwów, a i córcia jest bardzo tulasna więc brzuszkową się obrywa bo oprze się rączka czy głowę mocno wtuliła a Brzuska zrobił się wrażliwy i się spina. Teraz na wieczór te spinania zaczęły boleć więc to nie żarty.
Jestem w 37t2d a jutro mąż ma urodziny. Cieszyły się ale to o ten tydzień chyba za szybko. i sesji jeszcze nie zrobiliśmy.
Czy to nie będzie chamskie jak 3 dziecko będzie miało jedno imię? Pierwsze ma drugie imię po mężu drugie ma drugie po mnie a na trzecie nie mamy pomysłu. Może kiedyś mieć do nas o to pretensje? -
Niebieska zazyczylas sobie po Oslo to będzie po Oslo
Znalazłam artykuł o różnicy w nazwie lekarz. Później doczytam później. Ale słyszałam że mają znieść pediatrie?
Annak wybierz takiego lekarza jakiego byś chciała. Nie sądzę że będą w to ingerować. A poza tym będziesz chodziła tylko w godzinach zdrowych dzieci, cora będzie okazem zdrowiaNiebieskaa lubi tę wiadomość
-
ilae wrote:eforts wróżyłaś już kilka razy i Ci to wyszło, więc się nie zdziwię, jak teraz masz rację co do She
Ja to się zbieram do zrobienia sobie hybryd po raz pierwszy oooood... grudnia. Po pierwsze nie chce mi się, po drugie - rękę mam jak drewno więc sobie przepiłuję skórki do krwi, bo nie mam czucia, a po trzecie to plecy mnie bolą po kilkunastu minutach siedzenia a co dopiero z 3h z moją lampą UV... Może sobie u kogoś zafunduję hybrydki.
Zastanawiam się też nad rzęsami, ale nigdy nie robiłam i nie wiem z czym to się je i czego unikać itp. No i co ile uzupełniać, bo nie wiem czy później z bobasem będzie czas iść na rzęsyliczę na to, że odciągnięte mleczko z butli też pociągnie od tatusia
-
nick nieaktualny
-
Nutella, no wlasnie, mam podobnie. Jadlabym tylko smieciowe jedzenie
a za czekolade to bym mogla zabic haha!
Eforts, nie odzywam sie bo ciagle mam cos do roboty.
Do tego studiuje, wiec staram sie uczyc, choc nauka mi nie bardzo ostatnio wchodzi.
Czytam Was zawsze przed snem
Wiem ze mamy ten sam tp i jestem ciekawa kiedy bedzie TEN dzien
Wiesz jak duzy jest Franek?
eforts lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty