Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysy__la wrote:Ja się witam w 8 tc bez żadnych objawów (no może baaardzo lekusieńsko sutki wrażliwsze)
Dla mnie ten tydzień ciąży też jest sądny... mam nadzieję ogromną, że wszystko będzie w porządku
Kochana to będziemy razem się wspierać :* u mnie też zaczął się sądny tc , ja też mam kochana taką nadzieję.sy__la lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Kochana to będziemy razem się wspierać :* u mnie też zaczął się sądny tc , ja też mam kochana taką nadzieję.
Trzymam za Nas mocno kciuki!!Oby tym razem wszystko nam się udało, a nasze Kruszynki zostały z nami na kolejne miesiące i zdrowo rosły!
Szczęśliwa Mamusia, Omon lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
hej
częśc 1 mojego wywodu
słodka każda z nas dostała na początek małe różowe serduszko, po info że bije w nas drugie serce dostajemy większe czerwone serducho, a to duże różowe serce jest po prostu oznaczeniem daty porodu
dziewczyny gratuluję serduszek !
Sunshine piękny mały człowiek, miło się ogląda takie zdjęcia
mada witamy i zapraszamy
pati aaaa, to juz dziś !!!! no to jeszcze ode mnie: wszystkiego dobrego na nowej drodze życia !! niech to będzie najpiękniejszy dzień w Twoim życiu :*slodka100, sunshine, pati87 lubią tę wiadomość
-
częśc 2
agnieszkaaa piękna fasolinda
Gabi proponuję naturalne leki na przeziębienieczosnek, miód, cytrynka, kołderka
Klara witam i gratulujęJesteśmy rówieśnicami, ja skończę 25 w grudniu
zapiszę Cię na razie na 13.04 oki ?
Ja już zaczęłam teoretycznie 10 tydzień, mam nadzieję że na wizycie za tydzień dowiem się dokładniej który to tc i poznam dokładny termin porodu
U mnie od paru dni o wiele lepsze samopoczucie, mulenie sobie poszło, więc jestem happy, wystarczą mi bolące cycuchy i czasem delikatny ból brzucha
ech, idę zjeść śniadanko
slodka100, sy__la, Klaraa lubią tę wiadomość
-
witam was.
Pati wszystkiego dobrego na nowej drodze życia dużo miłości i uśmiechu, obyście przez życie szli zawsze razem
a ja piszę z takim dylematem ehh wstałam dzisiaj rano i wow nie mam mdłosci i zrobiłam się głodna nagle nadszedł mnie smak na szprotke z jogurtem naturalnym (taka pasta) wiec zjadłam a przyznam wam sie ze nie lubiłam przed ciąża tego jeść wręcz mnie obrzydzało hmm... ale juz po zjedzeniu zaczełam sie zastanawiać czy nie zaszkodzę tym Mojemu maleństwu hmm .... wiecie cos na temat jedzenia takich z puszki ryb ehh załamałam sie ale tak mi to smakowało... az wierzyć nie mogłam w to co jem...pati87 lubi tę wiadomość
córeczko czekamy na Ciebie
-
angelika1984 wrote:Moj lekarz mierzył i ma 1,93 cm hm czy to dobrze
slodka100 lubi tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r.