Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
misKolorowy dziękuję za zainteresowanie, poza Tobą nikt się nie odezwał a ja nie wiem czy to nie przyjemne uczucie to coś przepowiadającego poród czy jest tego jakaś inna przyczynyna. Bóle ustały po wstaniu z łóżka ale już oka nie zmrużyłam także noc prawie nie przespana. Trochę się przestraszyłam bo nie znam wagi Synka a ostatnie usg mam mieć dopiero w czwartek i nie wiem czy dotrwam. Zobaczymy jak dzisiejszy dzień minie. Ciekawa jestem czy któraś z dziewczyn tak miała jak ja przed porodem lub ma aktualnie ale żadna nie daje znać...
Loko trzymamy kciuki za Ciebie i Synka, będzie dobrze bo zareagowałaś szybko a Filipek to już duży i silny chłopak! Czekamy na wieści od Ciebie...Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Lokokoko kochana wszystko będzie dobrze. Czekamy na wiadomości.
Słodka a miewasz migreny poza ciążą? Może to one wtedy apap słabo może pomagać albo ciśnienie faktycznie.
Tekla ten suchy kaszel to od kataru co ścieka po gardle. Jak najwięcej część nos
Niebieska pięknie misie nabyłaś.Niebieskaa, Lokokoko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoko trzymam , mocno kciuki kochana :-* :-* :-* :-* :-* :-* .
Hej hej kochane :-* :-* :-* .
Boże jakoś tak dziwnie po tej zmianie czasu. Nie wyspałam się maleństwo , kręciło się jak nie wiem oby się znów nie ulożyło pośladkowo
, jakby co się działo mogę śmiało jechać do szpitala mój Pan gin ma dziś cały dzień dyżur
, ale na razie nic się nie dzieje trochę plecy bolą , trochę kłuje mnie w pipi ale raczej to nie to więc nadal czekamy
. Dziś w domu siedzimy gdzie tu iść zimno pada przybijająca ta pogoda tak chciałabym pójść na spacer .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 11:36
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Donia nie mam.cisniomierza ale podejrzewam że moze to byc cisnienie bo zawsze u gina mialam idealne 120 a przed wczoraj 130 wiec moze cos w tym jest. WlasnieJa siedze z zelowym apapem na czole fajnie chlodzi zobacZymy czy cos da.
Kjopa poza ciaza nigdy zadnych migren jak juz to w ciazy -
Dziewczyny nie do wiary czekam na cc z wenflonem i w koszuli operacyjnej.
Niebieskaa, Lokokoko, Jagah, mada87, niania.ogg, Donia12, vitae13, AmyLeah lubią tę wiadomość
-
Rany co tu się dzieje... loko Ania kciuki.. u mnie pierwsza noc z odczuwalbyni skurczami.. idę zaraz na spacer musze łykać świeżego powietrza.. rozbita jestem dziś jakoś..
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
nick nieaktualnyKoko Mam nadzieję , że nie będziesz się gniewać napisałam na FB , na naszym Kwietniowym wątku że jesteś w szpitalu
.
Ania mocno trzymam kciuki kochana :-* :-* :-* :-* .
Oszaleję mam kochane dziś takie kucia w pipi raz mocniejsze , raz nie i cho*** wie czy to to , bo nie regularne strasznie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 12:01
-
Lokokoko dobrze, że jesteś pod opieką. Na pewno uda im się jeszcze zatrzymać wszystko i trochę maluch posiedzi w brzuchu.
Ania czyli dobrze, że umówiłaś się dziś na tą kontrolę. Trzymam kciuki. Zaraz maluch będzie z TobąLokokoko lubi tę wiadomość
-
eforts wrote:Niania dziękuję za odpowiedź. Tak tez myślę, że większośc dzieci to małe dzikusy i pewnie w większości domów tak się dzieje
Sunshine mwisz o takim odśluzowaniu tj włożeniu rurki do przełyku żeby wody wyleciały?
Wiem, że u mnie to robią ale słyszałam że wiele szpitali od tego odeszło. Ciekawe dlaczego.
tak, dokładnie.mi nawet w szpitalu nie powiedzieli, ze tego nie robią i nie poinformowali, ze takie cos moze byc. zauwazyłam dopiero w domu wpis w ksiazeczce zdrowia. -
Loko Ty wariacie. Nie strasz nas tutaj. Dobrze że wstrzymaja akcje. Zostańcie jak najdłużej w dwupaku. Filipek niech poczeka jeszcze
Ania no to mega szybki rozwój wydarzeń. Czekamy na szczęśliwy finał i wieści o naszym kolejnym cudzie ♡♡♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 12:22
-
Tekla ja aktualnie używam tak: irigasin dwa razy dziennie, psikacz do nosa który poleciła kobieta w aptece zamiasr inhalacji też dwa razy dziennie, psikacz do nosa z wody morskiej- dość często jak czuje że mam zatkany nos a nie jestem wstanie sie wysmarkac bo katar jest za gesty i plukanie gardla 3 razy dziennie na zmianę woda z sola i woda z woda utleniona. Herbatę powoli odstawiam bo czuje po niej podraznione gardło, ale znalazlam fajny sposób na bolace gardło po nocy ( tzn taki bol z wysuszenia) kubek garacego kakao i bol całkowicie ustępuje. Natomiast od dziś zaczął mnie męczyć też właśnie suchy kaszel, ale nie wiem co jeszcze można by do tego mojego zestawu dodać.
-
Agadana może zadzwoń do lekarza jeśli się niepokoisz? Ja takiego parcia nigdy nie miałam, ale to też moja pierwsza ciąża, ja jedynie czuję taki jakby ucisk w brzuchu, trudno to określić, ale przed okresem też tak miewałam. Ale kojarzę, że któraś z dziewczyn o tym pisała kiedyś, że ma cały czas jakby parcie na "dwójkę", ale to przeszło
Koko trzymamy kciuki, żeby Filipek zaczekał jeszcze trochę, mam nadzieję, że kroplówki pomogą i będzie mógł jeszcze podrosnąć zanim powitasz go na tym świecie trzymaj się :*
AniaStaraczka super u ciebie to już bezpieczny termin, już niedługo będziesz trzymać w ramionach swój skarbpowodzenia i czekamy na wieści
Lokokoko, agadana lubią tę wiadomość
-
Ania powodzenia:) tak z ciekawości kto Ci robi zabieg?
Loko trzymam kciuki za jeszcze półtora tygodnia w dwupaju
Sunshine w takim wypadku w czasie w którym czekasz na podlaczenie katarka obracasz malucha na bok i kleepiesz po plecach gdy to nie pomaga bierzesz dziecko na rece, ukladasz je na jednej rece na brzuchu( wzdluz, tak ze dlonia podtrzymujesz jego brodke ajego tlowlezy naTwoim przedramieniu. Glowkadziecka jest niżej od reszty ciala. A druga dlonia klepiesz go po pleckach.Lokokoko, eforts, Marsylia lubią tę wiadomość