Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Donia12 wrote:o matko ile porodowych wieści! Aż mnie brzuch od nich rozbolal
Dziewczyny czekam na relacje live z porodowek!
a Ja się dzisiaj umówiłam na KTG prywatnie, muszę podpytać czy nie dało by się tego robić w ramach KOC jakbym trochę posciemniala że Mała się nie rusza czy coś... ogólnie to szkoda mi płacić 40 zł co dwa - trzy dni, a u mnie w szpitalu to KTG robią po przyjęciu na oddziałMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualnyMirka Normalnie najszybszy poród na świecie tylko pozazdrościć :-* :-* :-* :-* :-* :-*.Z całego serca Wam gratuluję :-* :-* :-* :-* witaj okruszku na świecie :-* :-* :-* :-* :-*.
Kochane chyba du***pa będzie z mojego wyłowywania porodudzwoniłam przed chwilą do mojego gina mówię że jeszcze nie urodziłam , i pytam się czy do szpitala mam jutro jechać , a ten mi tak że Pani Iwonko niech Pani przyjedzie do mnie do Dęblina i będziemy badać przepływy , bo tak żeby długo dziecko było w brzuszku też nie może tak być , no i 100 zł pójdzie się je*** a już myślałam że pjedziemy poród wywołają a tu USG będzie robić , a nie dawno co robił w szpitalu w Lublinie i badał te przepływy i wszysko było oki .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 11:45
-
mirka Witamy na świecie ekspresowego Dawidka! Ale szybka akcja. Jak dojdziesz do siebie opisz coś więcej.
Jestem po badaniu przez lekarza. Rozwarcie na 1,5 palca. Szyjka nadal daleko. Miałam też USG i dziecko mi się skurczylo. Lilka waży 2,7-2,8 kg i podobno do 3 kg nie dobije. Tydzień temu wazyla u mojego gina 3,2 kg. Wg wymiarów 36/37 tc. Czekamy jak się akcja rozwinie.Szczęśliwa Mamusia, Jagah lubią tę wiadomość
-
Donia12 wrote:Mirka.. no hit normalnie! Naturalna lewatywa i 10 min porodu. Jak w amerykańskich filmach:)
A tatuś to nerwowo wytrzymal?musiałam go uspokajać bo by zawału dostał, biedny
Lokokoko, Omon, ilae, mada87, Kjopa3, Aga1991, Teklaa, sallvie, Jagah, eforts, Donia12, Marsylia lubią tę wiadomość
-
Mirka ale ekspresowy poród... miałaś przed oczami wizje że Synek rodzi się w aucie? Czy wiedziałaś że zdążysz dojechać?
Gratuluję pozostałym Mamuśkom oraz trzymam kciuki za te, które lada chwila powitają na świecie swoje SkarbyMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Mirka, no daj spokój ja sie mezwi nie dziwię haha
ale Ci zazdroszczę porodu ekspresu:-D
Kasienieczek moj Filipek też na szpitalnym ush się skurczyl. U mojej doktor ważył 2.5 kg, a w szpitalu 2440.
Możliwe że dzieci w brzuszki chudną ? Czy
Raczej inny sprzęt -DKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
ilae wrote:mirka gratulacje! Jednak nie dotrzymałaś do wizyty
6:45 pierwszy skurcz, a 1h45min później maluch na świecie. Chyba każda z nas marzy o takim porodzie
Takie porody mnie pocieszają i przerażają jednocześnie
ilae lubi tę wiadomość
-
A u mnie wczoraj wieczorem i w nocy pierwsze sygnały z wnętrza brzuszka...
Dziś w nocy śnił mi się po raz pierwszy mój poród - był wspaniałym przeżyciem. Teraz śmiem twierdzić że zwiastowal on zbliżający się wielkimi krokami poród Niebieskiej
wczoraj wieczorem przez 3-4 godziny Mała tak bardzo się ruszała, nienaturalnie, inaczej niż zwykle, gwałtownie, a przy tym dostalam boli okresowych, ciągłe spinanie całego brzucha, chęć na 2 i takich chwilowych mocnych ukluc w dole brzucha, które trwały okolo minuty i przechodziło w cmienie okresowe. Po ciepłej kąpieli jakby trochę przeszło, ale sporadycznie jeszcze to odczuwalam no i ruchy też były na szczęście... noc z wieloma przerwami we śnie a dziś już wszystko wróciło do normy a i ruchy są takie jak zwykle. Widocznie to tylko jakies straszaki! W końcu nie pojechałam na ktg... moze w pon pojadę póki co jest wszystko ok, Małą czuję...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 12:19
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Lokokoko wrote:Mirka, no daj spokój ja sie mezwi nie dziwię haha
ale Ci zazdroszczę porodu ekspresu:-D
Kasienieczek moj Filipek też na szpitalnym ush się skurczyl. U mojej doktor ważył 2.5 kg, a w szpitalu 2440.
Możliwe że dzieci w brzuszki chudną ? Czy
Raczej inny sprzęt -Dtakże raczej to granicą błędu pomiarowego a nie chudniecie Dziecka w brzuszku
Lokokoko lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Kasieniaczek, Koko jak piszecie o wadze swoich dzieci to jestem przerażona, moja wczoraj wg lekarza ważyła 3060 :o wyliczyłam, że przybiera ok 230g na tydzień, więc jak pochodzę jeszcze te 3 tygodnie to będzie 3800 jak nic...
bobas2015 lubi tę wiadomość
-
mada87 wrote:Kasieniaczek, Koko jak piszecie o wadze swoich dzieci to jestem przerażona, moja wczoraj wg lekarza ważyła 3060 :o wyliczyłam, że przybiera ok 230g na tydzień, więc jak pochodzę jeszcze te 3 tygodnie to będzie 3800 jak nic...
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm