Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniab2205 gratulacje
Wymęczyłaś się dziewczyno ale na szczęście masz to już za sobą. Odpoczywaj i nabieraj sił. Przed Wami najpiękniejsze lata życia
Milka Dziękuję i Tobie również życzę zdrowych i wesołych Świąt
Wszystkim Kwietnióweczkom tego życzęNiech ten czas będzie dla Was wyjątkowy, pełen miłości, szacunku oraz spokoju.
Smacznego jajeczka!
:-*
Milka1991, Jagah, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
Ania- gratulacje, i witamy Radzia w Naszej kwietniowej ekipie!
Zycze szybkiego powrotu do formy oraz domu, dla synka - duzo zdrowia!
* * *
Wesolego Alleluja!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2017, 22:14
aniab2205, sallvie, Kjopa3, misKolorowy lubią tę wiadomość
-
Donia Ty to się tam musisz wkurzać przez to wszystko
W ogóle to nie wiem po co Cię tam trzymają jak nic konkretnego Ci nie powiedzieli ani nic się nie dzieje... jednak wolę już w domu oczekiwać
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Donia a które to Twoje dziecko?
U mnie 3.5 cm odchodzący czop i nic.. każą czekać.. ach gdyby wody odeszły..
Dziś cały dzień okropna zgaga..
Wesołych Świąt laski;)Kjopa3 lubi tę wiadomość
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Ania gratulacje!! Dużo zdrówka i odpoczynku.
Ja również życzę Wesołych świąt! Wielu pięknych chwil, jak najlatwiejszego macierzyństwa, wspaniałych dzieci i dużo cierpliwości
Niania jednak złapał od Helenki?tylko katar? Macie katarek do odkurzacza? Mocno go zatkało? Współczuję
Niebieska to super. A jak u Was z pogodą?aniab2205, pati87, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Niania spoko, jeszcze nie jeden zaliczy...
Ja tez sie wlasnie nie oszczedzalam po cesarce, przy dwójce trudno sie oszczedzac. Mam nadzieje, ze to zniknie choc trochę. Dobrze, ze wy tez to macie, bo sie martwilam.
My radzimy sobie dość dobrae. Jestem strasznie zmeczona i niewyspana, ale ogolbie dajemy rade. Moj starszak jeszcze chory do tego. Karmie dziewczynki, ale musze je dokarmiac, bo slabo przybieraja. Poza tym ok wszystko:)eforts lubi tę wiadomość
-
Świeże Mamy,
Serdeczne gratulacje!!
Dużo szczęścia dla Was i jeszcze więcej dla Waszych dzieciaczków!
* * *
Wszystkim nam życzę pięknych Świąt Wielkanocnych. Nie muszę życzyć, aby były wyjątkowe, bo takie będą dla każdej z nas. Tę Wielkanoc na pewno wszystkie zapamiętamy, bo będzie albo pierwszą z ukochanym dzieckiem, albo ostatnią bez niego
* * *
_tika,
Ja też mam tę muldę przy ranie po cc. Położne przy zdjęciu szwów zrobiły mi cały długi wykład na temat tego, co będzie się działo z moim ciałem podczas gojenia rany po operacji. I szczególnie zwróciły uwagę na te fałdkę. Że jest, jakiś czas będzie, to normalne i nie martwić się tym, bo zniknie.pati87, eforts, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1d9ef3daaf0.jpg
Po traumatycznych przezyciach 15.04.2017 r. o godz. 17.20, na swiat przyszla Izabella Amelia z waga 3000g.Justyna Sz, MyHappy, slodka100, sallvie, pati87, Biszkopciki, karolyn, Taśka22, Donia12, lis87, aniołkowa mama, Jagah, ilae, kasieniaczek, eforts, Kjopa3, niania.ogg, Niebieskaa, Jastin76, Peg, Reni1982, sy__la, Milka1991, nutella_, vitae13, Vero, mada87, misKolorowy, Arwi, Omon, Ylya, Monna, Marsylia lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Się Wolf gratuluję z całych sił
Drogie kolezanki życzę wam zdrowych i wesołych świąt w gronie najbliższych. Wesołego Alleluja. My o 8 wychodzimy do domu:-) to są moje najlepsze święta;-) buziaki:-*MyHappy, sallvie, She Wolf, Jagah, eforts, Kjopa3, IGA.G, Milka1991, Marsylia lubią tę wiadomość
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
She Wolf Moje gratulacje
Witam śliczną Amelię na świecie
Trochę przerażająco wygląda początek Twojego zdania. Mam nadzieję, że już wszystko jest dobrze i możesz cieszyć się swoim szczęściem.
Wracajcie szybko do siłDużo zdrówka dla Was.
She Wolf lubi tę wiadomość
-
Justyna Sz wrote:Się Wolf gratuluję z całych sił
Drogie kolezanki życzę wam zdrowych i wesołych świąt w gronie najbliższych. Wesołego Alleluja. My o 8 wychodzimy do domu:-) to są moje najlepsze święta;-) buziaki:-*
Dziękuję i wzajemnieCieszę się, że Święta spędzicie już w domu. Super wiadomość w taki dzień.
To będzie piękny czas. WesołychJustyna Sz lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dla kolejnych rozpakowanych mamusiek ! :*
Wesołych świąt dziewczynki ! Niedawno składałyśmy sobie życzenia z okazji Bożego Narodzenia, a tu proszę mamy Wielkanoc i prawie wszystkie mamy swoje pociechy przy sobie !pati87, Kjopa3, Aga1991, Milka1991, mada87 lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Nie jestem w stanie nadrobić wszystkich postów, ale staram się czytać co się dzieje.
U nas wszystko w porządku. Czekam na wynik crp Laurki i na decyzje o wyjściu. Myślami już jesteśmy w domku.
Życzę wszystkim Wesołych Świąt, szczęśliwych rozpakowań i samych slodkosci z Maluszkami.
P.S. Laurka mierzy 55cmpati87, Justyna Sz, Jagah, eforts, Kjopa3, MyHappy, Aga1991, sy__la, Milka1991, nutella_ lubią tę wiadomość
13.04.2017 Nasze Szczęście jest już z nami ♡