Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wchodzimy na stronę tinypic.com
Wybieramy zdjęcie, rozmiar zdjęcia. Klikamy "prześlij teraz".
Wybieramy drugi kod "dla forum i paneli dyskusyjnych". Kopiujemy i wklejamy.
A jeśli chodzi o rozmiar to porownalam tu wielkości zdjęcia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 16:31
Antonelka, vitae13, Lokokoko lubią tę wiadomość
-
Noo dobrze, wiec zaraz to zrobie:*
Dziękuje.
Hahaha rozbawiła mnie strasznie wiadomosc o tym, ze zdezerteruje spod gabinetu.
No gdyby bylo mniej ludzi to moze, moze
Hahaha. Ale do rzeczy, bylam weszlam tetno 147/m moje!
Niezdarnie wypowiedzialam dzien dobry i oznajmilam o co mo chodzi. Pani doktor z usmiechem na twarzy zaprosila mnie pytajac jak mam na imie. Wypelnilysmy kilka danych, po czym kaze mi w lazience rozbierac sie od pasa w dol. Mysle sobie"_ rany to juz?!" ale grzecznie posluchalam,WDRAPAŁAM sie na fotel( juz wiem czemu to tak okreslacie) rozlozylam giry i bach mi dwa palce. Zle nie bylo. Pozniej kozetka i bierze tego badyla w reke, se mysle jejc to ma wejsc wr mnie, cyk zel, prezerwatya i bach patrze a tu...
Szczęśliwa Mamusia, Omon, Milka1991, misKolorowy lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:Zle nie bylo. Pozniej kozetka i bierze tego badyla w reke, se mysle jejc to ma wejsc wr mnie, cyk zel, prezerwatya i bach patrze a tu...
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Czesc ciocie. Mam 9mm. Moje serduszko bije 130uderzen na minute. Pani doktor powiedziała, ze wszystko idealnie. Moja mamusia wzruszyła sie gdy mnie zobaczyla. A gdy usłyszała moje serduszko wylała potok łez i uśmiechała się jak szalona!
nutella_, Taśka22, Donia12, Maniuś, vitae13, Niebieskaa, Szczęśliwa Mamusia, Omon, Milka1991, misKolorowy, kasieniaczek, slodka100, Teklaa lubią tę wiadomość
[ -
A i ja wariatka jak zobaczylam pecherzyl to nie wiem czemu ponyslalam ze to drugie dzidzi i juz mowie do doktorki, ze ale jajca mam blizniaki.
a dopiero Pani doktor mi wyjasnila, ze to pecherzyk zolciowy czy jakis tam.nie pamietam juz
Szczęśliwa Mamusia, misKolorowy lubią tę wiadomość
[ -
Dziewczynki! Z mojego Okruszeczka robi sie całkiem spory Chrupek❤️❤️❤️
I nawet tyci wiekowo nadrobił bo teraz ma 10tygodni i 1 dzień))
Szczęśliwa Mamusia, vitae13, Lokokoko, niania.ogg, Donia12, Omon, Taśka22, Milka1991, nutella_, IGA.G, misKolorowy, kasieniaczek, wolfik25, Ainade, Maniuś, Antonelka, slodka100, Teklaa lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualny
-
Niebieskaa cudenko malutkie!:*
Szczesliwa mamusiu, nie mialam cytologi. ')
Dostalam skierowania na badania:)
Fufka nie czekaj na nic tylko go!!!
Niebieska ile wzrostu ma Twoj bobo?:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 17:09
Niebieskaa lubi tę wiadomość
[