Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, wszystkich.Obserwuje forum już od jakiegoś czasu, ale dopiero dziś zdecydowałam się na aktywne dołączenie do forum. Jestem w 10 tygodniu ciąży. w domu mam już 4 letnią córkę. Fajnie, że jest miejsce gdzie można pogadać o naszych małych dylematach.
PozdrawiamDonia12, Lokokoko, niania.ogg, Milka1991, sy__la, Szczęśliwa Mamusia, nutella_, Antonelka, Kjopa3, Maniuś lubią tę wiadomość
Andzia -
Dziewczyny no przerażacie mnie z tym porodem, ja na razie wolę o tym nie myśleć...
Koko ja jestem raczej szczupłą osobą, brzuszek od zawsze płaściutki, jak u Ciebie i powiem Ci, że już zaczyna być widać, jak włożę obcisłą bluzkę. Oszukiwałam się że to po jedzeniu, haha, ale raczej niebrzuszek się delikatnie odznacza
w końcu to już końcówka 3 miesiąca !
Anulka witamy i zapraszamy, podaj mi proszę termin porodu i wpisz się w tabelkę na pierwszej: nasza szczegółowa...
kliknij na suwaczek którejś z nas, tam utworzysz swój suwaczek, skopiuj kod na forum, potem wejdź w ustawienia(prawy górny róg) społeczność i tam w okienko wklej kod
nutellka czekamy na wieści
Lokokoko, Klaraa lubią tę wiadomość
-
Wszystko do wytrzymania
Ja niecałe 2 tygodnie po cc wylądowałam z małą w szpitalu i ponad tydzień spałam na lekko rozkładanym krześleNie życzę nikomu. A były mamy, które 2 dni po cc przyjeżdżały do swoich dzieci i też musiały sobie radzić. Takie warunki dla rodziców małych dzieci
-
Lokokoko a wyświetliłaś swój kalendarz ciąży? Tam masz wszystkie informacje, który trymestr, który miesiąc, możesz sobie zanotować jak się czujesz, jakie bierzesz leki itd.
Kahaśka w poznańskich szpitalach podobne warunki dla rodziców, jedni spali na leżakach, jedni na karimatach pod łóżeczkami, inni na siedząco na krzesełkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 14:20
-
Lokokoko wrote:Tak, tak
Mam 2 miesiac 7 tydzien. Wiek plodu 4 tygodnir
Dziewczyny a w ktorym miediacu tak mniej wiecej zaczyna byc widac brzusio? Czy nie ma reguly?Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Dzieki za informacje:)
Cholercia! Denerwuje mnie ten wykres dziecka, w ogole go nie kminie. Wpisalam dlugosc CRL i chcialam wiedziec ile procent ma tak jak moj babel to nigdzie nie moge znalezc tego. Nie ogarniam systemuKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[