X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2017
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • mrik Ekspertka

Wysłany: 10 września 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie wszystko sie juz rozeszlo... kazdy wie, chcialam czekac do pierwszego usg czyli konca I trmestru, mowilam w zaparte, ze nie nie powiem nic nikomu, ale nie wyszlo :/ maz pod tym wzgledem slabszy odrazu by mowil bo wiadomo szczesliwy taki... i gdy zobaczylismy dwa serduszka to popadlismy w wir ekscytacji, wiec mamom powiedzielismy a one reszcie za chwile..
    Teraz moje bąble nie maja juz wyjscia, tzn. maja za 7 miesiecy haha :)

o148l6d8octf4x0k.png
  • atat Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po moich stratach bardzo sie boje.
    Niby siostry zrozumieja, rodzice tez. ale jak cos nie wyjdzie tfu tfu to jak to odkrecic babci?
    chcialabym powiedziec dopiero po prenatalnych ale chyba dzis juz mi sie nie uda sciemniac :(

ponad 5 lat starań
    2 poronienia
    MTHFR, BRCA1

dqpri09kk3ufcjua.png
  • IGA.G Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atat ale zaraz zaczynasz 12 tc :) to już chyba powoli można się chwalić :)

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    atat Kochana doskonale Cię rozumiem u mnie na razie wiedzą siostry , i nikt więcej dalszej rodzinie nie wiem może na Święta powiem :-) .

Dziś dziewczynki moje lepiej się czują :-D :-D , za to gorąc nie samowity , godzina 11 i jaki skwar mnie już głowa boli , ogólnie dobrze się czuję apetyt raz mam raz nie , piersi obolałe i ciężkie jak cegły , strasznie mnie swędzą i są nad to wrażliwe , jeszcze 5 dni i wizyta tak się nie mogę doczekać ;-) :-D .

Lokokoko lubi tę wiadomość

• bobas2015 Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ka powiedziałam w zasadzie wszystkim bliskim. Dzidzie można stracić na każdym etapie przy porodzie tez. Niestety.

sunshine, Edyta91 lubią tę wiadomość

k0kdpiqv0y1cvkk1.png
    zem3upjytbg3o3al.png
    Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm
  • IGA.G Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no oczywiście, że można stracić, niestety :( ale ryzyko maleje po 12 tc znacznie. a długo tego ukryć się niestety nie da. ja już mam brzuszek, a za dwa tyg jade do rodziny to na pewno zauważą "przytycie" ;p

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • duśkaaa Znajoma

Wysłany: 10 września 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobietki... Tak sobie Was podczytuję i chyba się wkońcu dołącze - jeśli można:) Jestem w 9 tygoniu ciazy i dopadł mnie dzień pełen obaw... Jestem tą "szczęściarą" co objawów muszę się doszukiwać a wiadomo na tym etapie ciąży chciałoby się jednak czuć, że dzidzia jest tam i się dobrze miewa. Jestem po długich staraniach, przeszłam 4 inseminacje i 3 in vitra, a udało nam się zaciążyć naturalnie :) tak więc mój strach jest wielki że jak by coś poszło nie tak to nie wiadomo ile czasu będziemy się starać aby się znowu udało. Aktualnie leże w domku i się oszczędzam bo miałam plamienia - odklejona kosmówka- 19tego mam wizytę kontrolną, więc jeszcze ponad tydzień aż będę wiedziała że wszystko dobrze - mam nadzieję że pomożecie mi przetrwać ten czas:)

Lokokoko, Omon, niania.ogg, Szczęśliwa Mamusia, sy__la, Maniuś, Kjopa3, IGA.G, kahaśka, Antonelka, mada87 lubią tę wiadomość

xnw4flw18yb2haq8.png
  • Lokokoko Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc duśka :* zapraszamy serdecznie. I wiem na pewno. Ze z nami bedzie Ci latwiej :* na kiedy masz termin??

Różowy_Kordonek lubi tę wiadomość

Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r

tb73upjyq2xrr14e.png

[l22ngu1r4hvijs5d.png
  • Omon Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwalę się wczorajszą wizytą :) Dzidziuś 2,2 cm, serduszko bije 181/min <3 Wiek ciąży 8+6 więc tp zostaje na 15 kwietnia :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fee76312a0a.jpg

niania.ogg, Szczęśliwa Mamusia, vitae13, sy__la, Milka1991, Lokokoko, nutella_, Maniuś, Różowy_Kordonek lubią tę wiadomość

x7g1xzdvlebraz19.png
    Aniołek 12.2015 - 7tc
    zem3x1hp3fae2ksw.png
  • niania.ogg Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omon, piękny :)

Omon lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-71898.png

https://www.maluchy.pl/li-72950.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różowy_Kordonek wrote:
    Ale czesto pisze z telefonu, tu nie dam rady zapisac zakladek :( a do tej pory wchodzac na forum mialam zakladke z postami, w ktorych sie udzielam i od razu widzialam, czy ktos cos dopisal. Nawet abonament wykupilam bo myslalam, ze wszystko wroci :/

Masz smartfon? Muszą być zakładki.

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znów plamie eh

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)

Koko to nieźle pokręconą masz tą szwagierkę i szczerze współczuję, że musisz się godzić na takie coś...bo przecież każdy wychowuje jak mu się podoba :p

Angie to trzymam kciuki żebyś wytrwała w postanowieniu i się już z tym facetem nie zadawała skoro nie jest nic wart, a z dzieckiem przecież zawsze się może spotkać jeśli córka tego potrzebuje :)

Asia888, duśkaaa witam i zapraszam ;)
    Na pewno z nami zostaniecie do samego końca

Monika współczuję, mam nadzieję że te plamienia w końcu ustąpią i nie wrócą...:/

Lokokoko lubi tę wiadomość

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    preg.png
  • Lokokoko Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh...
    No coz. :) dziewuszki macie moze jakieś cwiczenia dla kobiey w ciazy? Moze mamusie, ktore maja juz dzidziulka maja cos sprawdzonego? :*,

Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r

tb73upjyq2xrr14e.png

[l22ngu1r4hvijs5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika tak czasem bywa. Ja plamię prawie cały czas. Gin kazał się nie przejmować. To się staram nie martwić tym.

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska leżyszczęśliwego ? Jakie masz te plamienia ? Z rana ciemne jakie z?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 13:02

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • nutella_ Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lokokoko wrote:
    Ehhh...
    No coz. :) dziewuszki macie moze jakieś cwiczenia dla kobiey w ciazy? Moze mamusie, ktore maja juz dzidziulka maja cos sprawdzonego? :*,
    Ja cwiczylam w szkole rodzenia ćwiczenia, które mają pomóc w porodzie. O takie ćwiczenia chodzi ?

👩31 lat 👨‍🦱 35 lata
    2015 💔
    👶 Julia 9 lat
    👶Antoni 7 lat
    👶Zosia
    age.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelika... Współczuję... Moim zdaniem lepiej przejść życie samemu, niż z człowiekiem który ma Ciebie i dzieci źle traktować... Przykro mi że tak się stało... Jak nie chcesz to nie odpowiadaj, ale on jest ojcem Twojej córki i bąbelka w brzuszku???
    Nowe dziewczyny... Zapraszamy, rozgośćcie się u nas :)

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • IGA.G Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    duśkaaa wrote:
    Witam kobietki... Tak sobie Was podczytuję i chyba się wkońcu dołącze - jeśli można:) Jestem w 9 tygoniu ciazy i dopadł mnie dzień pełen obaw... Jestem tą "szczęściarą" co objawów muszę się doszukiwać a wiadomo na tym etapie ciąży chciałoby się jednak czuć, że dzidzia jest tam i się dobrze miewa. Jestem po długich staraniach, przeszłam 4 inseminacje i 3 in vitra, a udało nam się zaciążyć naturalnie :) tak więc mój strach jest wielki że jak by coś poszło nie tak to nie wiadomo ile czasu będziemy się starać aby się znowu udało. Aktualnie leże w domku i się oszczędzam bo miałam plamienia - odklejona kosmówka- 19tego mam wizytę kontrolną, więc jeszcze ponad tydzień aż będę wiedziała że wszystko dobrze - mam nadzieję że pomożecie mi przetrwać ten czas:)

Duśka witamy! ja tez po dłuższych staraniach - 4 inseminacje, do in vitro się szykowaliśmy, ale udało się naturalnie :) ja raz jestem pełna szczęścia a raz obaw. mam nadzieje, że będzie dobrze.

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • duśkaaa Znajoma

Wysłany: 10 września 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lokokoko wrote:
    Czesc duśka :* zapraszamy serdecznie. I wiem na pewno. Ze z nami bedzie Ci latwiej :* na kiedy masz termin??

planowo 13 kwietnia dołącze do grona tych najszczęśliwszych..:)

Monika34 przepraszam ale nie znam jeszcze wszystkich Waszych historii, czemu masz plamienia?

Kobietki jak mogę zrobić stopkę u dołu i paseczki z terminami?

xnw4flw18yb2haq8.png
‹‹ 285 286 287 288 289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ