Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny, zwracam sie do Was z pytaniem jak radzicie sobie z bolem krzyza, jesli takowy Was dopada.. ja juz nie wiem co robic, plastrow nie mozna, termofor goracy tez nie za bardzo chyba
kilka dni trzyma mnie juz bol, co prawda miewalam gorsze, ale czuje go podczas chodzenia wiec nie jest za fajnie
zawsze przyklejalam plaster i pomagalo jak reka odjal, a teraz.. pojecia nie mam co robic -
nick nieaktualnymrik Kochana co do bólów krzyża , to ja też mam je , przed ciążą smarowałam się maścią lub plaster a teraz nic , ani schylać się nie mogę za bardzo podnieść , czy unieść teraz mnie tfu tfu odpukać plecy , nie bolą chyba samo wyszło .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 20:48
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:mrik Kochana co do bólów krzyża , to ja też mam je , przed ciążą smarowałam się maścią lub plaster a teraz nic , ani schylać się nie mogę za bardzo podnieść , czy unieść teraz mnie tfu tfu odpukać plecy , nie bolą chyba samo wyszło .
tez obawiam sie, ze nie ma na to rady, jednak najbardziej przeraza mnie to, ze to dopiero poczatek ciazy.. a co bedzie potem -
Lokokoko wrote:Mrik bede prosic o przepisiki ofc!!! Jezeli to nie problem
Kordonku, no przebadam sie i bede juz miala czarno na bialym co i jak.
oczywiscie kochana, napisze jutro moje ulubionedzis juz zaszywam sie w lozeczku wiec zycze Wam kochane spokojnej nocki
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Hmmm dziewczyny, chyna czegos nie rozumiem. Czyli co istnieje taka mozliwosc, ze moja ginka nie robi prenatalnych?
I czy ta moja ginka mnie w ogole poinformuje o tym kiedy mam je wykonac? Czy sama mam wiedziec?Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Milka, jak sie ciesze ze Babel juz taki duzy i wszystkoz nim w porzadku!
Lokoko...a gdzie jest jakies Twoje zdjecie, bo cos przepapilam. Dziewczyny pisaly ze masz piekna figurke i chetnie ja zobacze.
Dziewczynki...macie piekne brzuszki...u mnie to prawie nic nie widac...ale za to...
przed chwila ZNALAZLAM TETNO bobaska detektorem tetna:DDD! trwalo to 2 razy po kilka sekund, ale cudowny przecudowny dzwiekLokokoko, Kjopa3, Antonelka, sy__la, Peg, Maniuś lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
U mnie prenatalne nie są robione, bo ja chodze na nfz.
Gin zapytał sie mnie, czy takie badania chciałabym zrobic i dostałam skierowanie do kliniki, gdzie zajmują sie głównie badaniami prenatalnymi.
Dzwoniłam tam, pytała mnie pani o ostatnia miesiączke i na tej podstawie podała okres od do, kiedy mogłabym badanie wykonac
Wszedzie jest inaczej, nie wszedzie robią prenatalneLokokoko lubi tę wiadomość
-
Koko nie kazdy gin ma uprawnienia i odp sprzet do usg prenatalanego.
Niekoniecznie musi robic. Wiekszosc moich znajomuych chodzi na prenatalne do innych lekarzy niz gin prowadzacy ciaze.
usg prenatalne wykonuje sie do 13+6 a od nie pamietam - chyba od 10 lub 10+67.03.2017 - Nina jest z nami
-
z tego co wiem to trzeba mieć skończony 11 tydzien najlepiej i do 13t6d
tak przynajmniej jest na stornce kliniki do której idę. idę spać, dobrej nocy
dzisiaj miałam ciężki dzień, nowa dyrekcja dała nam troszkę w kość... starałam się nie stresować dla dzidziulka, ale wiadomo, nie zawsze da się wszystko olać
-
mirka14 wrote:hej ja po wizycie dzidziuś bardzo ładny jak stwierdził gin
długość 45,2mm więc większa niż powinna być teoretycznie, wg usg to 11t 5d, przezierność idealna wręcz 1,3mm, tętno 170, jestem szczęśliwa
Mirka a jakies przypuszczenia co do plci juz lekarz okreslil?
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Nutella nie smuć się. Czasem nasze najbliższe osoby nas zawodzą ale myśl o mężu i dziecku które macie i które jest w drodze. To Wasza miłość i szczęście są najważniejsze. A mama pewnie oswoi się i będzie lepiej.
Szczęśliwa mamusia a siostrze chodziło,że czwarte dziecko? Ja nie pojmuję,że komuś przeszkadza że ktoś inny ma gromadkę dzieci albo że tylko jedno. Miałam koleżankę gdzie było ich 11 lub 12. Jak sobie pomyślałam jak pięknie wyglądają święta to zawsze łzy w oczach miałam. No ale jest co robić
Angelika1984,Mirka super dzidzie i super,że wszystko ok.
Milka super,że wszystko ok.
Super brzuszki macie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 22:04