Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
w ogóle to miałam wywoływany poród ale skurcze były za słabe wiec miałam robione vacum a synek przez kilka minut nie oddychal. Ale dzięki Bogu nie wplynelo to w żaden sposób na jego rozwoj. I powiem Wam ze po tym co przeżyłam nie chce juz rodzic naturalnie po prostu się boje o dziecko.
-
Ja mieszkam 100km od Krakowa.
Mrik, tylko nie kupuj sobie delikatnych banankow. Niedobre!!
A i kochane przepraszam za bledy! Wale takie literowki, teraz dopiero przeczytalam moje posty i patrze jakie jaja. Pisze z telefonu i dlatego.
A co to vacum?Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Sylwia ale to już kwestia źle poprowadzone go porodu. U mnie też dziecko prawie urodziło się w zamartwicy i było gorąco ale za długo czekali... dlatego teraz chce położna.. i jakoś się nie boję.. cesarka tez jest ryzykowne. U nas w poznaniu ostatnio źle zszyli laske i umarła na skutek krwotoku.
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
nick nieaktualnysylwia_31 Przyznam się szczerze że ja też trochę, nie to że się boję ale nie wiem jakieś czarne myśli mam nie wiem skąd, ostatni poród naturalny miałam 4 lata temu Gabrysia miała trzy razy owinięta pępowinę wokół szyi , żadnej z was tego nie życzę tego co ja widziałam , już myślałam że nie żyje szybko ją odwineli i zaraz zaczęła płakać a wraz z nią ja i lekarze , położne do dziś mam to przed oczami .
Koko Kochana nie czytaj takich bzdur w necie lepiej gina się zapytać, mamy , siostry , bratowej o poród wiadomo że u każdej z nas poród inaczej przebiega , jedna expresem rodzi inna musi się trochę pomęczyć .
Monika Spróbuj na Zapodaj net.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 14:42
-
Bobas nie wiedzialam że też jesteś z Poznania! A w którym szpitalu to było? Bo ja się waham gdzie rodzić teraz. Ostatnio rodziłam w Raszei, szłam tam pełna pozytywnych myśli i przekonana że urodzę naturalnie, ale małemu tętno świrowało i mnie pokroili. Chciałabym teraz naturalnie, ale chyba małe szanse przy cukrzycy, bo łożysko się może szybciej zestarzeć. Jeśli się uda naturalnie to też chcę położną, bo ostatnio nie miałam i byłam prawie cały czas sama. A tylko na Polnej można wejść z położną i na Lutyckiej. Jak mi powiesz, że ten przypadek był na Polnej to chyba jeszcze raz wszystko przemyślę, bo tam już kobieta zmarła niedawno, z powodu pęknięcia macicy, bo lekarz wykonywał niedozwolony manewr i zaczęła się wykrwawiać. A że robił coś zakazanego, to nikomu się nie przyznał i wykrwawiła się na śmierć.
-
W Raszei niestety to miało miejsce... wiesz nigdy nie wiedz na kogo trafisz... ja rodziłam i św rodziny i było fatalnie i cały tyg pobyt tez... okropne nie czułe położne. Teraz tylko polna .
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Hej dziewczynki, ja już po
z dzidziusiem wszystko ok ale z racji nieregularnych okresów dzisiaj dopiero jest 6t 6d, więc termin wg usg dopiero na 3maja...tak że chyba Was odpuszczę i przeniosę się na majówki... I choć bardzo dobrze mi tu z Wami, to niektóre z Was za chwilę już robią prenatalne a ha jestem jeszcze daleko w tyle... Będę do Was zaglądać jeśli mi pozwolicie,Ok?
Życzę Wam wszystkiego dobrego kochane!Monika34, niania.ogg, Teklaa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Noo widzisz. Moja kuzynka tez miala dzidzie "wyciagana" proznociagiem i lekarze zerwali malej splot ramienno barkowy i mala byla cala w gipsie i miala mnostwo operacji i teraz paluszkami zaczela ruszax, a ma dwa latkaKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
https://zapodaj.net/29b61b97beb94.jpg.html
Chyba się nie da
<a href=https://zapodaj.net/29b61b97beb94.jpg.html>20160913_102954.jpg</a>Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 15:15
Omon, Niebieskaa, misKolorowy lubią tę wiadomość
Monika34 -
Monika napatrzeć się nie mogę!!! Jeeej jak super to na 3d wygląda
Już taki malutki człowieczek
A jak chcesz, żeby zdjęcie się wyświetliło tutaj to ja wchodzę na tą stronę:
https://naforum.zapodaj.net
wrzucam zdjęcie i wklejam tutaj ten ostatni kod, który zaczyna się od
[ url=... -
Lokokoko wrote:Noo widzisz. Moja kuzynka tez miala dzidzie "wyciagana" proznociagiem i lekarze zerwali malej splot ramienno barkowy i mala byla cala w gipsie i miala mnostwo operacji i teraz paluszkami zaczela ruszax, a ma dwa latka
Monika ale super zdjęcia, nawet nie wiedziałam, że na tym etapie tak fajnie widać na 3 d