Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trzymajcie kciuki jadę na wizytę. Wszystkie wkraczamy powoli w fazę badań genetycznych.
Szczęśliwa Mamusia, kahaśka, Peg, Milka1991, nutella_, pati87, Donia12, kasieniaczek, ewela86 lubią tę wiadomość
13.04.2017 Nasze Szczęście jest już z nami ♡ -
Hej Dziewczyny,
Mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Dawajcie znać!
Ja właśnie wiszę na telefonie, żeby przesunąć moje prenatalne NFZ-owe. Doszłam do wniosku, że 11t3d to za duże ryzyko, że dziecię będzie za małe. Tylko, żeby się dodzwonić do czegokolwiek państwowego... to trzeba mieć doktorat z cierpliwości i cały dzień wolny.
Jutro mam wizytę u mojego gina.
Monika34,
Co u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 10:42
-
Hejo
Witam nowe mamusie i zachęcam do wpisu w tabelę na pierwszej stronie
Życzę powodzenia wszystkim wizytującym dzisiaj, zwłaszcza mamusiom które będą mieć badania prenatalne, czekam na dokładne relacje i zdjęcia
Ja wciąż biorę luteinę i na razie ginek nic nie mówił o wycofaniu jej, może na najbliższej wizycie stwierdzi, że już nie trzeba
Też mam taki dziwny posmak w ustach, ble, fuj, taki niby metaliczny ale nie do końca, chyba też się zaopatrzę w jakieś miętówki
Jadę dziś do centrum na małe zakupki i po wypis ze szpitala, mam nadzieję, że już będzie -
Trzymam kciuki za Wasze wizyty
Kordonku a dlaczego marnujesz urlop na wizyty u lekarza i badania? Jeśli dałaś zaświadczenie o ciąży to pracodawca ma obowiązek puścić Cię na te badania z zachowaniem wynagrodzenia.
Ja dziś robiłam badania krwi.
Miłego dnia :-* -
annak wrote:Hej Dziewczyny,
Mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Dawajcie znać!
Ja właśnie wiszę na telefonie, żeby przesunąć moje prenatalne NFZ-owe. Doszłam do wniosku, że 11t3d to za duże ryzyko, że dziecię będzie za małe. Tylko, żeby się dodzwonić do czegokolwiek państwowego... to trzeba mieć doktorat z cierpliwości i cały dzień wolny.
Jutro mam wizytę u mojego gina.
Monika34,
Co u Ciebie?
Monika34 -
Ja mam prenatalne 5 października będzie to 11 tc i 1 dzien. Też się zastanawiałam czy nie za wcześnie ale synkiem byłam w 11 tc i 5 dni i udało się zrobić badanie chociaż z nim przesunela mi sie owulacja o jakieś 5 dni.
W cyklu z tym dzidziusiem miałam owulke okolo 14 dc, więc idzie zgodnie z terminem @. Powinno być ok.
Powodzenia dla wizytującychja zawsze odliczam z niecierpliwością dni do wizyty, a potem w poczekalni przeżywam okropny stres.
-
Dziewczyny czy Wy już jestesćie na l4? ja właśnie od dziś i miałam tyle planów, a tu mega leń mi się włączył. Mam nadzieję, że mi to przejdzie
synek w przedszkolu, a ja zaraz ogarnę trochę dom. Mąż jeździ ciężarówką, więc jest gościem w domu...normalnie nuda:)
na listę chętnie się wpiszę po następnej wizycie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 10:58
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
witam dziewczyny.
trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj
ja dostalam wlasnie list że usg prenatalne mam na 3.10już się doczekać nie mogę będzie to 12+3.
dziewczyny a czy to normalne od ok tygodnia zauwazyłam że mam wiecej wydzieliny takie białej gęstej bez zapachu po wyschnięciu robi sie delikatnie żółta (przepraszam za opis)
co do mdłosci i wymiotów byłam pewna że mi przeszło . a wczoraj zjadłam kanapke z serkiem śmietankowym tym co do tej pory tylko po nim nic mi nie było i zwymiotowalam wszytsko tak szybko jak zjadlam
ostatnio mam jakies napady że marzy mi się córka mam dwóch synów i wiecie co tak się nakręciłam na córeczkę że nie wiem jak przyjmę wieść że będzie synuś hmm wiem wiem byle by zdrowe i wiadomo tez bede baaardzo kochać ale tak bym chciała córcie tak dla odmianyzamiast spodni to sukienki
córeczko czekamy na Ciebie
-
Angelika ja też mam teraz zdecydowanie mniej cierpliwości do młodego. Czasem czuje straszne wyrzuty sumienia. Dotychczas pracowałam i nie miałam siły na nic, teraz licze na to , że trochę się ożywię, odpocznę i będę inna, bo te wahania nastrojów, wybuchy męczą mnie
do tego synek wkroczył teraz też w jakiś etap buntu 4- latka.
-
angelika - nie przejmuj sie odpocznij puki córcia u babci
Moi chłopcy też czesto w domu dawali mi czadu a u babci jak aniolki ja tam sie cieszyłam chwile dla siebie miałam babcia bez stresu sie zajmowala a później i tak płakali ze chca do mamusi i było ok
moje żaby to synusie mamusi ale czasami też im się nudze ileż można z mamusia siedzieć
córeczko czekamy na Ciebie
-
Ewelina 3 wrote:witam dziewczyny.
trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj
ja dostalam wlasnie list że usg prenatalne mam na 3.10już się doczekać nie mogę będzie to 12+3.
dziewczyny a czy to normalne od ok tygodnia zauwazyłam że mam wiecej wydzieliny takie białej gęstej bez zapachu po wyschnięciu robi sie delikatnie żółta (przepraszam za opis)
co do mdłosci i wymiotów byłam pewna że mi przeszło . a wczoraj zjadłam kanapke z serkiem śmietankowym tym co do tej pory tylko po nim nic mi nie było i zwymiotowalam wszytsko tak szybko jak zjadlam
ostatnio mam jakies napady że marzy mi się córka mam dwóch synów i wiecie co tak się nakręciłam na córeczkę że nie wiem jak przyjmę wieść że będzie synuś hmm wiem wiem byle by zdrowe i wiadomo tez bede baaardzo kochać ale tak bym chciała córcie tak dla odmianyzamiast spodni to sukienki
Monika34 -
karolyn wrote:Angelika ja też mam teraz zdecydowanie mniej cierpliwości do młodego. Czasem czuje straszne wyrzuty sumienia. Dotychczas pracowałam i nie miałam siły na nic, teraz licze na to , że trochę się ożywię, odpocznę i będę inna, bo te wahania nastrojów, wybuchy męczą mnie
do tego synek wkroczył teraz też w jakiś etap buntu 4- latka.
Jak się robi suwaczek dodam ja mega ciemnota z tym
Monika34