Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze ja od tygodnia dobrze sie czulam. A tu nagle przed chwila w pracy mnie zemdlilo i wymiotowalam. Najciekawsze to ze jadlam dzis pol bulki z serkiem topionym czyli to co zawsze. Takze jestem zdziwiona. Wcześniej to jak mnie mdlilo to gdzies popoludniami ale nie moglam nigdy zwymiotowac. A teraz ledwo dolecialam do lazienki. Rano dobrze się czulam i zaden zapach mnie nie zemdlil tylko tak po prostu.
-
Hej dziewczyny widzę, ze część z Was dzisiaj w złych humorach. To i ja sie pozale i moze troche pocieszę te które sie czuja samotne. Mój maz jest wlasnie na delegacji od 3 tygodni. Bedzie jeszcze z miesiac. Jestem sama z dzieckiem, ale daje radę, na przemyślenia i narzekanie nie zostaje mi juz na szczęście czasu hehe. Dobrze, ze ciąże przechodzę bezobjawowo, bo jakbym sie do tego złe czuła to byłoby kiepsko. Wszystko mi sie zwaliło na raz na głowę, bo moje dziecię poszło pierwszy raz do przedszkola i na poczatku było ok, ale pozniej jej sie odwidziało i nie chciała chodzić, płakała i do tego sie rozchorowała, ale na szczęście od tego tygodnia chodzi juz chętnie i czuje sie juz dobrze
po całym dniu z nią chodzę o 21 spać. Niestety pomoc mi tez nie ma kto, bo mieszkam za granica i nie mam tu rodziny. Ale Kto da radę jak nie my - mamy
Milka1991, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Witam Was dziewczyny
POdczytuje Was już od dłuższego czasu ale dopiero teraz się ujawniam.
Mam termin na 26 kwietnia ale czuję, że urodzę wcześniej jak synka.
Miałam problemy z szyjką i skurczami, zagrozenie przedwczesnym porodem ale na szczeście donosiłam do 39 tc.
Niestety przed synkiem miałam poronienie w 7 tc i ciaze biochemiczną.
W tej ciąży biorę luteine i acard i jestem dobrej myśli
Na wizycie 13 września zobaczyłam 15 mm szczęście z bijącym serduszkiem. Oby rosło zdrowo
Pozdrawiam Was wszystkiei mam nadzieję, że wszystkie doczekamy tu do kwietnia:)
Ja od dziś na l4 ... i od razu jakaś depresja z tego powodu.
Pracuje jednak jako nauczyciel w przedszkolu, więc bałam się chorób, podnoszenia dzieci itd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 10:04
niania.ogg, nutella_, Szczęśliwa Mamusia, Milka1991, Kjopa3, Omon, kasieniaczek, ewela86 lubią tę wiadomość
-
angelika1984 wrote:Dzwonilam do gabinetu jakiegoś doktorka Dlugoleckiego. Koszt takiego badania 120 zl a razem z usg 3d to 160 zł. Zapisała mnie na najbliższy termin 4 pazdziernika na usg prenatalne.
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
W ciagu niecalej godziny 4razy wtmiotowalam. Super. A pije tylko wode.
Mam nadzieję że mi przejdzie bo nie chce do szpitala jechać.
Bo jak tak dalej pojdzie to się odwodnie.
Jelitowki na pewno nie mam brzuch mnie nie boli nie mam biegunki.
Ja juz raz przechodzilam w 1ciazy calodzienne wymioty a nawet w nocy sie budzilam by wymiotowac. -
pati87 wrote:W ciagu niecalej godziny 4razy wtmiotowalam. Super. A pije tylko wode.
Mam nadzieję że mi przejdzie bo nie chce do szpitala jechać.
Bo jak tak dalej pojdzie to się odwodnie.
Jelitowki na pewno nie mam brzuch mnie nie boli nie mam biegunki.
Ja juz raz przechodzilam w 1ciazy calodzienne wymioty a nawet w nocy sie budzilam by wymiotowac. -
angelika1984 wrote:Mam dola. A w 15 tc to dzidzia już ma 8 cm??? Kurcze już mnie nerwy ponoszą i nie umiem znaleźć
Juz w 13 tyle ma.
Badanie USG genetyczne robi sie do 13t6d
Zadzwon jeszcze raz i powiedz Pani, ze najpozniej mozesz miec w przyszlym tygodniu bo w tej chwili juz zaczelas 13 tydzien.
no juz dzwonponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
sunshine wrote:Dzień dobry
Mi się dziś śniło, że wyrywałam rzęsy bratu...
Do moich prenatalnych jeszcze 4 dni
Dziś pierwszy dzień bez luteiny...stres jest.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian