Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No to ja tez podgrzewam pierogi! Narobilysie mi smaka
A pozniej chyba zrobie ogorkowa, bo ciagle moglabym jesc zupy25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Hej Dziewczyny, ja od wczoraj mam niepohamowaną chęć na kurczaka z rożna, wczoraj mój mąż próbował gdzieś zdobyć, niestety bezskutecznie. Mam nadzieję, że dzisiaj mu się uda. Więc na obiad będzie kurczaczek, ziemniaczki i kapusta poszatkowana razem ze śmietaną...MagdaWaw
-
Zjadłam zupę i teraz zamiast pracować to siedzę i rozmyślam co to ja bym teraz zjadla. I nawet nie umiem wyartykułowac czy na słodko czy nie... może paluszki a może chałwe... to niezdecydowanie jest wykanczajace .
Niebieskaa, kahaśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karolyn wrote:Iga ja w poprzedniej ciąży miałam też wyniki moczu okropne.
O dziwo wyleczyła mnie żurawina. Jadłam w sporych ilościach, piłam sok.
Może spróbuj?
No i czy na pewno dobrze pobierasz próbkę?
już pije żurawinę, cytrynę wyciskaną, urosept brałam i nicnawet czytałam czy dobrze pobieram próbkę, i dobrze... no nic zobaczymy co lekarka powie we czwartek.
-
Kurcze ja chodzę prywatnie ale moja ginekolog ma podpisaną umowę z laboratorium i na szczęście nic nie płace za badania.
Za to w poprzedniej ciąży chodziłam do innego ginekologa i też za wszystko na początku płaciłam dopóki się nie wkurzyłam i zapisałam się na nfz tylko po to żeby mi przepisywał badania mojej prowadzącej, może spróbuj?
To nie fair, że płacimy wszystkie składki, zusy a potem takie cyrki