Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A twój ginekolog nie przyjmuje gdzieś na nfz czy w szpitalu np. żeby mógł je przepisać z refundacją? łaski by nie zrobił, a to przecież ogromne pieniądze. W pierwszej ciąży też mi było jeszcze wszystko jedno ale teraz jak mam synka w domu to wolę coś za te pieniądze jemu kupić.
Spróbuj zarejestrować się do jakiegoś gin w przychodni. Myślę, że większość nie będzie robić problemów. -
Jutro ode na wizytę i dopiero się zdecyduje czy w ogóle będę chciała żeby dalej prowadził mi ciaze.
Karolyn czyli jak to u Ciebie jest. Prowadzisz ciaze prywatnie a po skierowania na badania chodzisz na NFZ tak? I na NFZ lekarz nie robi problemu? -
nick nieaktualny
-
Widzialam ten przepis Ewy Wachowicz. Warto do niego dodac jeszcze 2-3 lyzki maki ziemniaczanej.
Ja mam dzisiaj krupnik - tak mnie naszlo a potem zrobie domowy "kebabo-gyros" - grilowny kurczak, chlebek pita, swieze warzyw i tzaziki domowej roboty7.03.2017 - Nina jest z nami
-
hmm właśnie się doczytałam,że mam tylko te bakterie w moczu a leukocyty w normie i reszta też
a zawsze jak miałam zapalenie miałam leukocyty i ph za wysokie. może rzeczywiście ja źle pobieram ten mocz
czekam na posiew, ciekawe co tam urośnie z tych bakterii