Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wyglada na to, ze wszystko dobrze. Niskie ryzyko chorob.
Dzidzius ma 6,6 cm i chyba (ale mamy sie jeszcze nie nastawiac bo uparciuch) dziewczynka.
Usg bylo przez brzuch i dowcipnie bo przez brzuch kiepsko bylo widac.pati87, Omon, karolyn, nutella_, atat, sylwia_31, Donia12, Milka1991, macduska, Kjopa3, annak, niania.ogg, AmyLeah, Peg, She Wolf, kasieniaczek lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Ja mam 5 października:) 11 tc i 1 dzień
Czyli dwa tygodnie, może oo tym badaniu odetchnę trochę z ulgą.
W ogóle mój synek nie chce przyjac nawet do wiadomości, że może mieć siostre, a nie brata. Normalnie nie da sobie nic wytlumaczyć. Mam nadzieję, że z czasem mu to przejdzie... -
karolyn wrote:W ogóle mój synek nie chce przyjac nawet do wiadomości, że może mieć siostre, a nie brata. Normalnie nie da sobie nic wytlumaczyć. Mam nadzieję, że z czasem mu to przejdzie...
zapomnialam ze nie tylko mamusia z tatusiem się muszą dogadać ale i dumny brat. Boje się co on za imię wymyśli. Kotu chciał dać "Gwiazdka"
-
atat wrote:Balbinka dawaj, mów.
Ja i tak już wystarczająco się stresuję tymi prenatalnymi dziś, nic mnie bardziej nie wystraszy!
Dziś gratulowalam mojej chrzestna bo mój wujek właśnie miał.2 dzidzie w drodze i maila jego żona urodzić parę dni wcześniej
wcześniej okazało się że maluch dzień przed porodem udusil się pepowinaBalbinka0406 -
Donia12 wrote:Mój jeszcze nic nie wie ale ja przypuszczam że on by wolal siostrę. Jeszcze awantura będzie o imiona
zapomnialam ze nie tylko mamusia z tatusiem się muszą dogadać ale i dumny brat. Boje się co on za imię wymyśli. Kotu chciał dać "Gwiazdka"
Wiem tylko ze jedna chce miec brata a druga siostrę