Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzis mam usg genetyczne i boje sie. Trzymajcie kciuki.
A tak z innej beczki to od 30 wrzesnia w Rossmanie -49% chyba na kolorowke. Zaczynaja sie te promocje co byly kiedysMilka1991, pati87 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
Donia12 wrote:dla ciężarnych to nie, ale jak dziecko było malutkie to mu dawałam kropelki euryphidum chyba się nazywały. Teraz go leczę już tylko homeopatycznie, ale szczerze mówiąc to nie wiem jak homeopatia ma się do ciąży. Zapytam przy najbliższej wizycie u homeopatki.
Monika34 -
Hej dziewczyny
poczytuje was regularnie aczkolwiek nie nadążam za wami
dzisiaj udało mi się doczytać ale po drodze zapomniałam co chciałam napisać albo tematy stały się nie aktualne... Od 1 października Idę na l4 to może wtedy będę nadazac...
Oczywiście serduszko widziałam już dawno więc jeśli mogę poprosic o takie piękne czerwone to bylo by super
Pozdrawiam i miłego dnia życzę bez dolegliwościMilka1991, sy__la, pati87, Antonelka, Kjopa3, kasieniaczek, niania.ogg lubią tę wiadomość
Mutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :* -
Omon wrote:Syla ale ja pytałam o test PAPPA, przecież to tylko pobranie krwi, więc w jaki sposób miałoby to zaszkodzić dziecku? Z tego punktu widzenia to badanie takie samo jak morfologia czy glukoza
aaaa.. to ja myślałam że mówiłaś o prenatalnychrzeczywiście, nie doczytałam dokładnie i nie skojarzyłam, że ta Twoja znajoma to pani genetyk... sorrrki za zamęt
oczywiście pobranie krwi mało niebezpieczne hehe chyba, że używaną igłą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 10:39
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Wanda1986 wrote:Pati też mam nawracające zatoki, zwłaszcza w ciąży, w poprzedniej pomagało mi płukanie Fixsinem.
A propos BioOil z tego co wiem można stosować od czwartego miesiąca, właśnie przez zawartość wit A, która może źle wpływać na dzidzię. Lekarka mi powiedziała, farmaceutka tak samo i nie wiem nawet czy na tym środku nie ma informacji.
Ja na razie nic nie stosuję, bo jakoś nie mogę uwierzyć, że to wszystko się uda i donoszę ciążę. Jestem w 11 tygodniu, ale odetchnę chyba dopiero po porodzie i na trzecią ciążę się nie piszę chyba, za dużo stresu mnie to kosztuje. Moja mama ma w przedszkolu szkarlatynę, Franek bostonkę, mnie bolą węzły chłonne i zastanawiam się czy dość dobrze domyłam sałatę i czy to nie toxo. Cukrzyca daje mi się we znaki, czuję, że mam zapalenie pęcherza i być może infekcję. Do tego skurcze przy najprostszych czynnościach. Atrakcji mam już dość.
odnosnie kremow na brzuszek ja uzywalam dax cosmetix w zeszlej ciazy i ani jednego rozstepu nie mam superrrrrrr byl.
i jeszcze raz zapytam bo nie wiem czy ominelam jak czujecie juz dzidzie gdzie nad sklepienioem lonowym??
i jeszcze ja sie robi suwaczek prosze wersje dla cimnot;PWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 10:18
Monika34 -
Monika34 wrote:bostonka jest chya bardzo niebiezpieczna w ciazy..ale w sumie nic sie nie zrobi jak dziecko chore
Pediatra mówi, że mniej niz różyczka, ale bardziej niż grypa. Mam już dość, naprawdę.
A mój bąbel zaraził się w przychodni podczas szczepienia, gdzie powinny być tylko dzieci zdrowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 10:25
-
pati87 wrote:Zatoki to mi chyba przewialo. Chyba zqczne w czapce chodzic ale pewnie bedzie to smiesznie wygladalo.
Tak wogole to czesto choruje na zatoki.
Moze znacie jakies domowe sposoby dla ciezarnych?
okładanie zatok surową kapustą lekko rozbitą tak aby soku puściła - moja mama tak robiła, ja też kilka razy i na zatoki pomagałopati87 lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Meridian Kciukasy już trzymam :*:* .
Monika34 Ja przeważnie te , delikatne łaskotanie czuję w samym dole brzucha , a czasami w całym brzuchu , po tylu ciążach ma gdzie maleństwo pływać.
Monika34 -
Monika jak zrobisz suwaczek to skopiuj go i wklej w ustawienia(prawy górny róg), społeczność i w okienku: podpis na forum
Goja witaj po długiej przerwie, czekamy na Twój stały powrót
Ja jeszcze nic nie czuję, ale odruch łapania się za brzuszek już mamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 10:41
Szczęśliwa Mamusia, kasieniaczek lubią tę wiadomość
-
ja też nie miałam w ogóle mdłości, ani żadnych wymiotów... choć wczoraj około północy było mi niedobrze, ale wydaje mi się, że to od bolącej głowy... wczoraj mnie cały dzień bolała, a 3 i 4 dni temu miałam migrenę... za mało wody piłam i to pewnie dlatego. Dziś w nocy co chwila musiałam pić wodę, bo tak miałam sucho w ustach
I też miałam taki moment około 8-9 tc, że mi objawy (bolące piersi) nagle ustąpiły na tydzień - miałam stresa ale było wszystko OK.
Mam też takie coś, że codziennie się dotykam nad spojeniem łonowym, głaszczę, mówię do Dzidziusia i patrzę w lustro czy się podbrzusze powiększaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 10:51
Milka1991 lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Szczęśliwa Mamusia ja należę do tych kobiet które nie wiedzą co to mdłości w ciąży z tad moje leki,a jak już teraz piersi przestały boleć to panika. wizytę mam 5 października więc czekam jak na szpilkach,a co do mdłości to może wszystko przedemna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 10:59
-
jest suwaczek?obym go szybko nie musiala kasowac:(
dziewczyny w atmtym tygodniu 12. 08 dzieciaczek mial 10t6d wiec jesli rosnie tak samo to na prenatalnych 26.09 bedzie mial 13t 6 d czyli jeszcze mozna robic prenatalne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 11:15
Monika34 -
nick nieaktualny