Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w poprzedniej ciąży nie miałam ani jednego ciążowego brzucha. Brzuch miałam mikro, mieścilam się bez problemu w swoje jeansy czy zwykle legginsy , nic mnie nie cisnęło.
Teraz już nie mogę chodzić w jeansach, bo mi już nie wygodnie,więc pewnie na dniach będę musiała kupić ze 2,3 pary.
Gratuluje udanych wizytaneczka1983 lubi tę wiadomość
-
nutella_ wrote:Na kiedy masz termin ?
Mamy nutella podobną sytuację
w poniedziałek mam wizytę u gin to może poda mi konkretniejszy termin. Dam oczywiście znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 18:31
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Moj maluszek miał we wtorek 4,6cm. Najwidoczniej każdy lekarz ma inne podejście. Poczekam daleko do lekarza nie mam szpital w Poznaniu prawie pod nosem bo 20 min
a przynajmniej zobaczę maluszka
ale stres jest ze hoho..
-
Biszkopciki wrote:Dziewczyny przypominam Wam, że jutro Dzień Chłopaka
z okazji dnia chłopaka ma pozwolenie na wypicie.
My jesteśmy "razem" w ciąży, więc skoro ja nie piję to on teżi nie nie zmuszam go
kahaśka, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny super, że na wizytach wszysko w porządku. To najważniejsze.
Mi objawy nagle przeszły w 11 tyg i się mega stresowalam.okazalo się,że niepotrzebnie. Teraz już czuję lekkie ruchy także jestem zdecydowanie spokojniejsza.
Ale wam zazdroszcze,że wiecie kto mieszka w brzuszku. Dzisiaj kumpela powiedziała mi,że właśnie na prenatalnych gin powiedział jej,że na 99% chłopak. A ja tak bardzo bym chciała teraz synka mieć a wszyscy mi mówią,że będzie córcia.aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
Kahaska ja robię zastrzyki sama. Mam juz wprawe bo przed in vitro sporo musiałam zrobić. Clexane jest dość bolesne, może jakbym miała troche więcej tkanki tłuszczowej byloby lepiej. Pomaga przykladanie lodu albo jakiejś mrożonki przed zastrzykiem. A do dezynfekcji używam zwyklej wódki:)
kahaśka, Antonelka lubią tę wiadomość
-
Nie no dziewczyny. Tak się jaram, że szok
muszę wam jeszcze pospamować fotkami. Wybaczcie.
Szkoda, że filmiku dodać nie mogę
Donia12, kahaśka, macduska, Jula222, Omon, Szczęśliwa Mamusia, pati87, Antonelka, Kjopa3, aneczka1983, Milka1991, Niebieskaa, kasieniaczek, AmyLeah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiszkopciki wrote:Szczęśliwa Mamusiu czujesz już ruchy? Strasznie bym już chciała, ale u mnie cisza.
Każda z was w końcu się doczeka , czuję czuję czasami rano , czasem w obiad , lub na wieczór i jak zjem coś słodkiego , za nim zjadłam ptasie mleczko , zaczęło mnie maleństwo łaskotać wyczuło telaptycznie co będę jeść.
nutella_Jakie nale śliczności :*:*:*:*:*:*.
-
karolyn wrote:Ja w poprzedniej ciąży nie miałam ani jednego ciążowego brzucha. Brzuch miałam mikro, mieścilam się bez problemu w swoje jeansy czy zwykle legginsy , nic mnie nie cisnęło.
będę musiała w robocie milczeć jeszcze conajmniej do połowy listopada wiec nie może być nic widać !!
W poprzedniej ciąży miałam bardzo mały brzuch. W 33tc jak leżałam w szpitalu to każdy myślał że to 18 tcmoże tym razem też się uda