Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
annak wrote:Ninni,
Czytałam Twój post na innym wątku.
Bardzo mi przykro, że musisz przeżywać takie trudne chwile.
Najważniejsze dwie rzeczy: tak, jak pisze Nutella, nie czytać Internetu! Bo tam zawsze są wyolbrzymione te złe historie. Po drugie - trzeba pamiętać, że badania typu USG to tylko szacunki, przybliżenia, przybliżona ocena ryzyka. I żadna zła wiadomość, jaką usłyszy się podczas badań, nie oznacza na pewno, że jest źle.
Ale rozumiem doskonale, jak trudne chwile przeżywasz.
Może powinnaś rozważyć jeden z testów z krwi, izolujących DNA dziecka (Nifty, Harmony). One mają niezwykle wysoką czułość (98-99%). Może one zapewniłyby Ci spokój do końca ciąży.Ninni -
Ninni, ostatnio znajoma byla u gina - stwerdzil ZD - dwa tygodnie wyla zanim poszla do prof Debskiego.
Dziecko zdorwe.
Pierwszy konowal bawil sie w prenatalne a nie mial certyfikatow. Podobno to byla kolejna pacjentka, ktora od niego trafila do Debskiego. Profesor juz podobno zglosil tego lekarza ale nie wiem jak nazywa sie.
Spr Dziewczyny lekarzy - 300 zl za usg to Wasze zdrowie i spokoj w ciazy a to warte kazdej ceny.Peg, kahaśka lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny strasznie nie mogę się doczekać kiedy zaczniemy po kolei pisać o swoich porodach i dzieciątkach. Na razie tylko domniemana płeć i badania prenatalne, jeszcze dłuuuuuuga droga przed nami. Szkoda, że nie można tego czasu trochę przewinąć do przodu.
Antonelka, Milka1991 lubią tę wiadomość
13.04.2017 Nasze Szczęście jest już z nami ♡ -
nick nieaktualnyBiszkopciki Też kochana tak chciałabym aby było , ale szybko nam ten czas minie , zobacz już zaraz Październik , w Listopadzie Święto Zmarłych i 11 Listopada , Grudzień to zleci jeszcze szybkiej
. Wiecie co ja to mieszkam w okręgu samych durnych starszych kobiet , że tak powiem dziś wracam z małymi do domu Gabrysia szła w takiej tunice i legginsach , a taka starsza Pani znam ją trochę z widzenia do mnie kobieto , nie za grubo te dzieci ubierasz a ja do niej , a co Panią to obchodzi moje dzieci to ubieram jak chcę , i to nie Pani sprawa mogę i kalosze im załorzyć , i poszła sobie i nic nie powiedziała , denerwuje mnie takie gadanie wścibskich starych kobiet .
-
Dziewczyny kurier jednak był, od razu zabrałam się na testowanie i udało mi się znaleźć tętno
Nie umiem opanować wzruszenia.
Aga1991, nutella_, Donia12, Szczęśliwa Mamusia, Kjopa3, AmyLeah, Milka1991 lubią tę wiadomość
13.04.2017 Nasze Szczęście jest już z nami ♡ -
Biszkopciki wrote:Dziewczyny kurier jednak był, od razu zabrałam się na testowanie i udało mi się znaleźć tętno
Nie umiem opanować wzruszenia.