Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Milka ja tez jestem pełna podziwu dla męża jesli chodzi o seks, ale widzi jak sie czuje, ale uwielbia komentować że w nocy przytuliłam sie do niego
zawsze przy tym sie śmieje i mowię że chyba mu sie to śniło
taki obecnie mamy poziom flirtu w łożku
Milka1991, Omon lubią tę wiadomość
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
No u mnie libido praktycznie nie istnieje
chociaż z dnia na dzień jakby było lepiej, mdłości też już mam mniej i chyba odzyskuj siły. Nawet seks to mi sie dzisiaj śnił
Błedne koło, nie mam sił, bo mało jem, bo mam mdłości. Mdłości mniej, jem wiecej, mam wiecej sił -
nick nieaktualnyJestem po wizycie maleństwo ma już 6 cm długości , serduszko bije jak dzwon niestety plci nie poznałam USG genetyczne wręcz wzorowe, mam badana do zrobienia mocz , morfologię krwi i hiv kolejna wizyta znów za dwa tygodnie.
A to zdjęcie naszego szczęścia :*:*:*:*.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/710ac9c7e23d.jpgnutella_, Milka1991, kahaśka, Omon, vitae13, bobas2015, karolyn, Różowy_Kordonek, pati87, Donia12, AmyLeah, Taśka22, Teklaa, Kjopa3, Antonelka, niania.ogg, mada87, Lokokoko lubią tę wiadomość
-
Witam, dziewczyny czy macie może jakieś kłucia z boku? Ja mam po prawej stronie tam gdzie jest dzidziuś. Takie pulsacyjne kłucia. Byłam w czwartek u lekarza, nic niepokojącego sie nie dzieje ale zapomniałam zapytać o to. Czy macie może cos podobnego, bądź miałyście we wcześniejszych ciążach? Nie forsuje sie, staram sie leżeć (choć ostatnio Milan gości to trochę więcej roboty). Czasami to kłucie jest tez z lewej strony, ale zadko. Czuje tez jak szybciej wstanę z łóżka, bądź jakieś gwałtowne ruchu. Teraz leżę na plecach i czuje cały czas
-
Nie, nie mam plamien. Sączy mi sie trochę z polipa, ale widzę to dopiero jak wkładam luteine, tal to nic nie widać na papierze nawet. Ale kłucia nieciekawe, takie puste i pulsacyjne. Przekopałam internet, żądza sie kontaktować z lekarzem. Ale ja to mam już dłuższy czas i byłam na badaniach i wszystko dobrze, także to chyba są te nieszczęsne jelita
Co do pracy to podziwiam -
Lis ja co kilka dni mam takie pulsacyjne kłucia w okolicach pępka - czasem bardziej z boku, czasem na środku. Też się zastanawiam skąd to się bierze, ale pewnie normalne. Jak nie zapomnę to w piątek lekarza zapytam.
U mnie 13 tydzień, mdłości i wymioty nadal są i nadal nie mam na nic siły
Wybieracie się na czarne protesty?
Ja chciałam w poniedziałek pojechać na strajk do Białegostoku, ale mąż mi wybił z głowy, bo jestem w ciąży a w takim tłumie to nietrudno o to żeby ktoś popchnął czy szturchnął, więc lepiej nie kusić losu. -
Szczęśliwa Mamusia - gratuluję udanej wizyty
Dziecię jak malowane
A propo współżycia.. ja przez pierwsze 3 miesiące ani nie pomyślałam o przytulaniu, moje libido spadło poniżej zera a i mąż nie chciał bo bał się przeszkadzać dzidziusiowiOn jest chyba przekonany, że przez całą ciążę nie można xD Teraz jakieś minimalne pociągi się we mnie odzywają, ale znowu wiem, że bez lubrykantu nie chce nawet próbować. Bez wspomagaczy jestem odpowiednio nawilżona chyba tylko po pijaku a teraz to nie wchodzi w grę xD Podpowiedzcie mi zatem czego używacie aby było bezpieczne w ciąży? Czytałam, że takich tradycyjnych lubrykantów nie można stosować w ciąży, czy macie zatem coś sprawdzonego i bezpiecznego?
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
Różowy, może ten żel apteczny conceive plus. Co prawda on jest na starania, ale jest naturalny (nie zabijał plemników ani nic), nie podraznial. Jest bezzapachowy itp. Ja jakbym miała wybór to bym tego użyła. U mnie niestety seks nie wchodzi w grę przez polipa w szyjce macicy
-
A tak swoją drogą, dziewczyny które stosują Clexanne mam pytanie. Od kilku miesięcy bolą mnie żyły z boku kolana w jednej nodze, a zapomniałam zapytać ginki na wizycie. Jak myślicie, do jakiego lekarza mam iść, żeby wykluczyć zakrzepicę? Albo jakie badania trzeba zrobić? Doppler? Przedtem nie przyszło mi to do głowy, ale mój kolega, młodszy ode mnie miał podobną sytuację i teraz jest na zastrzykach, bo okazało się że to skrzep. Myślę, że warto byłoby sprawdzić, ale całkiem nie mam pomysłu jak się nazywa lekarz żyłolog
-
dziewczyny mam pytanie, czy wiecie moze czy to prawda, ze w ciazy mozna nie miec objawow infekcji pecherza a miec stan zapalny bez bolu pieczenia itd? wiele razy to mialam w zyciu przed ciaza i zawsze mega nieprzyjemnie, bolaco i piekaco, a teraz mocz oddaje czasem doslownie co 40 minut nawet po troszeczku i tak sie zastanawiam.. ale zero bolu
-
mrik wrote:dziewczyny mam pytanie, czy wiecie moze czy to prawda, ze w ciazy mozna nie miec objawow infekcji pecherza a miec stan zapalny bez bolu pieczenia itd? wiele razy to mialam w zyciu przed ciaza i zawsze mega nieprzyjemnie, bolaco i piekaco, a teraz mocz oddaje czasem doslownie co 40 minut nawet po troszeczku i tak sie zastanawiam.. ale zero bolu
to normalne na tym eptapie ciąży. Niedługo macica będzie trochę wyżej i ci ulży (na jakiś czas tylko). Ja właśnie zaczełam 15 tydzień i jest już lepiej. Ale jeszcze tydzień temu biegałam do tolety jak szalonaMilka1991 lubi tę wiadomość
-
Wanda1986 wrote:Jak myślicie, do jakiego lekarza mam iść, żeby wykluczyć zakrzepicę? Albo jakie badania trzeba zrobić?
A może tuż przed wizytą u lekarza zrób sobie najprostsze badanie z krwi d-dimery?Podwyższone D-dimery to oznaka zwiększonej aktywacji procesów krzepnięcia i myślę, że wynik przyda się przy konsultacji lekarskiej
Kurcze, drogie te żele.. chyba jednak kupię ten Feminum, kosztuje śmieszne pieniądze.
mrik wrote:dziewczyny mam pytanie, czy wiecie moze czy to prawda, ze w ciazy mozna nie miec objawow infekcji pecherza a miec stan zapalny bez bolu pieczenia itd?
Ja od dawna mam nawracające i bezobjawowe infekcje układu moczowego. Nie tylko w ciąży. Gdyby nie badania moczu to nawet nie wiedziałabym, że coś mi dolega. Poza ciążą nie wymagają nawet leczenia, no ale w ciąży trzebaja dostałam antybiotyk.
Najbliższa wizyta 15.03