X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2017
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • MagdaWaw Przyjaciółka

Wysłany: 13 października 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak trzymaj się, musi być dobrze...

MagdaWaw
    w4sqdqk3clrtejnc.png
  • MagdaWaw Przyjaciółka

Wysłany: 13 października 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracając do szczepionek - ja będę szczepić.
    Ale moja szwagierka jest już przeciwna szczepieniom i taka jej wola...nie wtrącam się i nie krytykuje. Każdy kocha swoje dziecko i robi dla niego to co w jego odczuciu jest dla niego najlepsze.

Milka1991, Omon lubią tę wiadomość

MagdaWaw
    w4sqdqk3clrtejnc.png
  • annak Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati87 wrote:
    Annak
    W twoim przypadku nifty powinno sie mylic przeciez usg masz idealne a pewnie robilas je u lekarza z certyfikatem lub innego dobrego gina a nie pierwszego lepszego.

Dokładnie tak.
    Na USG już powinno być coś widać. Dlatego bardzo liczę na wielki błąd, który jedynie zafunduje mi siwe włosy i będzie mnie kosztować kilka lat życia. I nic więcej.
    Poza tym, są sytuacje, kiedy błąd w linii komórkowej kobiety w ciąży może zaburzyć wynik Nifty/Harmony (= wyłącznie w stronę fałszywie pozytywną, czyli pokazać chorobę, której dziecko tak naprawdę nie ma). Liczę na to, że jestem takim przypadkiem.

Dziękuję Wam za wsparcie i kciuki.
    Z całych sił staram się wierzyć, że będzie dobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 15:54

<3 16.03 2017 - przyszłaś do mnie...
    iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annak z całych sił trzymam kciuki, żeby córeczka była zdrowa!

• IGA.G Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak, trzymam kciuki za ciebie i Twoją córeczkę! wierzymy w to, że wynik jest błędny! trzymaj się, będę o Was myśłała...

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • Donia12 Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak ja wierzę, że będzie dobrze. Tym bardziej jak mówisz o podobnych do Waszej historiach w necie. Liczę na to, że aminopunkcja da Wam wreszcie 100% pewności, że dzieciątko jest zdrowe i odetchniecie spokojnie.

nqtkpx9ivveu20mb.png
  • misKolorowy Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak wierzę że to pomyłka i oby skończyło się tylko na tych siwych włosach u ciebie i męża, bo domyślam się, że podobnie to przeżywa. W weekend będę na Jasnej Górze, więc nie zapomnę o waszej trójce w modlitwie ♥ bądźcie dobrej myśli wasze córeczka teraz tego potrzebuje :*

Milka1991 lubi tę wiadomość

zem3i09k8uqplda3.png
    04.04.2017 Misiu ❤️
    Starania o drugiego bobasa od 09.2018
    "Nie rezygnuj z marzeń, to że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy się nie wydarzy."
  • IGA.G Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbieram się na usg, myślałam, że nie będę się stresować... a już zaczynam... oczywiście brzuch zaczyna boleć

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • Lokokoko Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak. Na pewno wszystko bedzie dobrze!!
    :* wierzę, ze tak będzie! :*

Iga kciuki!!! :*

Dziewczyny ale boli mnie brzuch.

Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r

tb73upjyq2xrr14e.png

[l22ngu1r4hvijs5d.png
  • kaaaroool90 Nowa

Wysłany: 13 października 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie przyszłe mamy!! :)
    Co jakiś czas zaglądałam na forum, aż w końcu postanowiłam do Was dołączyć. To naprawdę fajne, że dzielicie się ze sobą swoimi przeżyciami - jak dobre przyjaciółki :) Mam nadzieję, że też będę mogła dzielić się z Wami swoimi doświadczeniami i liczyć na pomoc i wsparcie.
    Obecnie jestem w 14 tygodniu. To moja 3 ciążą, 2 poprzednie niestety... nie udało się... Ale dzięki trafnej diagnozie i odpowiednich lekach będę mieć swoje upragnione maleństwo!! :)
    Pozdrawiam Was :)

Kjopa3, Milka1991, MagdaWaw, pati87, misKolorowy, mada87, Teklaa, Reni1982, AmyLeah lubią tę wiadomość

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loko podrzuć mi swój obiadek ;-) Co? Ja jeszcze nie zrobiłam, tak mi się nie chce dziś ruszać :-P

kaaaroool90 witamy :-)

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • vitae13 Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaK sciskam Cie mocno i trzymam za was kciuki :*
    Na temat szczepień napisze krótko. Moj syn był szczepiony. Po MMR odlecial, przestał robić to co potrafił, przestał sylabizowac, swój świat. Diagnoza - autyzm.
    Czytajcie i edukujcie sie a broń Boże nie atakujcie nawzajem. Finalnie kazdej ze stron nie chodzi o nic innego jak o zdrowie dzieci.

CHŁOPCZYK OLEK :)
    qjn3p1.png1kjSp2.png
  • MagdaWaw Przyjaciółka

Wysłany: 13 października 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaaroool90 wrote:
    Witam wszystkie przyszłe mamy!! :)
    Co jakiś czas zaglądałam na forum, aż w końcu postanowiłam do Was dołączyć. To naprawdę fajne, że dzielicie się ze sobą swoimi przeżyciami - jak dobre przyjaciółki :) Mam nadzieję, że też będę mogła dzielić się z Wami swoimi doświadczeniami i liczyć na pomoc i wsparcie.
    Obecnie jestem w 14 tygodniu. To moja 3 ciążą, 2 poprzednie niestety... nie udało się... Ale dzięki trafnej diagnozie i odpowiednich lekach będę mieć swoje upragnione maleństwo!! :)
    Pozdrawiam Was :)

Kaaaroool90 witamy serdecznie, odzywaj się jak najczęściej. Skąd w ogóle jestes?

MagdaWaw
    w4sqdqk3clrtejnc.png
  • MagdaWaw Przyjaciółka

Wysłany: 13 października 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vitae13 a od jakiego producenta była ta szczepionka?

MagdaWaw
    w4sqdqk3clrtejnc.png
  • kaaaroool90 Nowa

Wysłany: 13 października 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkam w woj. kujawsko-pomorskim :) W miarę możliwości postaram się być aktywną forumowiczką :D

Milka1991 lubi tę wiadomość

• niania.ogg Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniuK, na pewno będzie dobrze, na pewno. Amnio się nie stresuj - normalne badanie, nic strasznego. Gorzej potem, bo będziesz się musiała zastanawiać nad szczepionkami, mm, wózkami, wcale nie będzie z górki. A jak już urodzisz to już w ogóle kilka lat wyrwanych z życiorysu. Wiem, że Cię nie pocieszam, ale cóż ... gratuluję córeczki. Współczuję stresu. Syoss ma fajne farby do włosów bez amoniaku, łapie też siwaki :) także no... pisz do nas.

Milka1991, AmyLeah lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-71898.png

https://www.maluchy.pl/li-72950.png
  • vitae13 Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaWaw wrote:
    Vitae13 a od jakiego producenta była ta szczepionka?
    Mm rvaxpro

CHŁOPCZYK OLEK :)
    qjn3p1.png1kjSp2.png
  • kahaśka Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniuK, trzymam kciuki za błąd. Oby amnio pokazała, że wszystko ok. Tyle się słyszy, że pappa miesza i fałszuje a u Ciebie przecież i usg i biochemia były idealne. Co na to lekarze? Zdarza to się?

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• kasieniaczek Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 14:05

kahaśka lubi tę wiadomość

Awf3p2.png
  • Lokokoko Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie odnosnie ciazy. Ale pozniejszej. Czy na USG widac to ze dziecko owiniete jest pepowina?
    Bo właśnie dowiedzialam sie, ze moja znajoma urodzila dzidziulka i ze ledwo dziecko zostalo gdyz mialo dwa węzły pepowiny s okol szyji...

Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r

tb73upjyq2xrr14e.png

[l22ngu1r4hvijs5d.png
‹‹ 532 533 534 535 536 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ