Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wracając do szczepionek - ja będę szczepić.
Ale moja szwagierka jest już przeciwna szczepieniom i taka jej wola...nie wtrącam się i nie krytykuje. Każdy kocha swoje dziecko i robi dla niego to co w jego odczuciu jest dla niego najlepsze.Milka1991, Omon lubią tę wiadomość
MagdaWaw
-
pati87 wrote:Annak
W twoim przypadku nifty powinno sie mylic przeciez usg masz idealne a pewnie robilas je u lekarza z certyfikatem lub innego dobrego gina a nie pierwszego lepszego.
Dokładnie tak.
Na USG już powinno być coś widać. Dlatego bardzo liczę na wielki błąd, który jedynie zafunduje mi siwe włosy i będzie mnie kosztować kilka lat życia. I nic więcej.
Poza tym, są sytuacje, kiedy błąd w linii komórkowej kobiety w ciąży może zaburzyć wynik Nifty/Harmony (= wyłącznie w stronę fałszywie pozytywną, czyli pokazać chorobę, której dziecko tak naprawdę nie ma). Liczę na to, że jestem takim przypadkiem.
Dziękuję Wam za wsparcie i kciuki.
Z całych sił staram się wierzyć, że będzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 15:54
-
nick nieaktualny
-
Annak wierzę że to pomyłka i oby skończyło się tylko na tych siwych włosach u ciebie i męża, bo domyślam się, że podobnie to przeżywa. W weekend będę na Jasnej Górze, więc nie zapomnę o waszej trójce w modlitwie ♥ bądźcie dobrej myśli wasze córeczka teraz tego potrzebuje :*
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie przyszłe mamy!!
Co jakiś czas zaglądałam na forum, aż w końcu postanowiłam do Was dołączyć. To naprawdę fajne, że dzielicie się ze sobą swoimi przeżyciami - jak dobre przyjaciółkiMam nadzieję, że też będę mogła dzielić się z Wami swoimi doświadczeniami i liczyć na pomoc i wsparcie.
Obecnie jestem w 14 tygodniu. To moja 3 ciążą, 2 poprzednie niestety... nie udało się... Ale dzięki trafnej diagnozie i odpowiednich lekach będę mieć swoje upragnione maleństwo!!
Pozdrawiam WasKjopa3, Milka1991, MagdaWaw, pati87, misKolorowy, mada87, Teklaa, Reni1982, AmyLeah lubią tę wiadomość
-
AnnaK sciskam Cie mocno i trzymam za was kciuki :*
Na temat szczepień napisze krótko. Moj syn był szczepiony. Po MMR odlecial, przestał robić to co potrafił, przestał sylabizowac, swój świat. Diagnoza - autyzm.
Czytajcie i edukujcie sie a broń Boże nie atakujcie nawzajem. Finalnie kazdej ze stron nie chodzi o nic innego jak o zdrowie dzieci. -
kaaaroool90 wrote:Witam wszystkie przyszłe mamy!!
Co jakiś czas zaglądałam na forum, aż w końcu postanowiłam do Was dołączyć. To naprawdę fajne, że dzielicie się ze sobą swoimi przeżyciami - jak dobre przyjaciółkiMam nadzieję, że też będę mogła dzielić się z Wami swoimi doświadczeniami i liczyć na pomoc i wsparcie.
Obecnie jestem w 14 tygodniu. To moja 3 ciążą, 2 poprzednie niestety... nie udało się... Ale dzięki trafnej diagnozie i odpowiednich lekach będę mieć swoje upragnione maleństwo!!
Pozdrawiam Was
Kaaaroool90 witamy serdecznie, odzywaj się jak najczęściej. Skąd w ogóle jestes?
MagdaWaw
-
AniuK, na pewno będzie dobrze, na pewno. Amnio się nie stresuj - normalne badanie, nic strasznego. Gorzej potem, bo będziesz się musiała zastanawiać nad szczepionkami, mm, wózkami, wcale nie będzie z górki. A jak już urodzisz to już w ogóle kilka lat wyrwanych z życiorysu. Wiem, że Cię nie pocieszam, ale cóż ... gratuluję córeczki. Współczuję stresu. Syoss ma fajne farby do włosów bez amoniaku, łapie też siwaki
także no... pisz do nas.
Milka1991, AmyLeah lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
Dziewczyny mam pytanie odnosnie ciazy. Ale pozniejszej. Czy na USG widac to ze dziecko owiniete jest pepowina?
Bo właśnie dowiedzialam sie, ze moja znajoma urodzila dzidziulka i ze ledwo dziecko zostalo gdyz mialo dwa węzły pepowiny s okol szyji...Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[