Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jula222 wrote:Milka1991 poprosiłabym o wpisanie mnie na listę
termin porodu wg OM 10kwiecień
a wg usg od początku chodzi za nami 16 więc zobaczymy kiedy nasz Maluch bedzie chciał wyskoczyć
z góry dziękuję
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
AniuK, cudownie!!! Ale nie miało prawa być inaczej
ogromny kamień z serca, uff.. bądź już tylko dobrej myśli, odpoczywaj i dbaj o córeczkę, dość już było stresu w ostatnich dniach.
Fufka, a co Ty tak cichutko siedzisz? Przecież widzimy, że czytasz, bo plusujesz ;p jak prenatalne? Cos tam wiadomo czy dzidzia mężczyzna czy kobieta?
My z Helenka szczęśliwe, bo mamy tatę w domu... Hela niby taka mała, ale dużo rozumie, lata za nim w kółko i strasznie go pilnuje. Trzeba będzie skończyć jednak z tymi wyjazdami. A Ty Nutella kiedy żegnasz męża? Chyba już na dniach?https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
Aaaaa bo tobie chodzie o listę
he he
a ja cały czas mowie o tej tabelce... To to rzeczywiście musi cie ktoś wpisać
na pierwszej stronie jest też tabelka stworzona przez Annak do której sama możesz się wpisac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 17:54
Jula222 lubi tę wiadomość
-
Justyna Sz wrote:Aaaaa bo tobie chodzie o listę
he he
a ja cały czas mowie o tej tabelce... To to rzeczywiście musi cie ktoś wpisać
na pierwszej stronie jest też tabelka stworzona przez Annak do której sama możesz się wpisac
Wiem, wiemwpisze się jak tylko wejde na laptopa bo z telefonu nie mogę jakoś do tego dojść
-
Annak jest światełko w tunelu a to najważniejsze
bedzie dobrze, musi byc!
Aniołkowa tak biore ciagle Euthyrox i gin mowil ze moze bedzie taka sytuacja, ze do końca ciazy brałam 25 od niedawna 50
Kjopa dziekuje za namiary do endo
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
AnnaK cieszę się jakby conajmniej mnie dotyczyło. Postaraj się nie denerwować i myśl pozytywnie - podstawy ku temu już są!
Namowilam dzisiaj swoje kochanie do wizyty w sklepie z wózkami
Roana nie było za to było bebetto Torino i powiem wam, że był całkiem całkiem. I mój fotelik wymarzony kiddyno... pomacałam sobie i jestem zadowolona
-
Dziewczyny a co myślicie o wózku Anex sport? Ma może któraś z was która ma już dziecko? Zależy mi na opiniach bo bardzo mi się wizualnie podoba ale nie wiem jak funkcjonalność. No i jest lekki.
-
Donia12 wrote:AnnaK cieszę się jakby conajmniej mnie dotyczyło. Postaraj się nie denerwować i myśl pozytywnie - podstawy ku temu już są!
Namowilam dzisiaj swoje kochanie do wizyty w sklepie z wózkami
Roana nie było za to było bebetto Torino i powiem wam, że był całkiem całkiem.
ja tez mam na uwadze Bebetto torino
Justyna Sz - ja wogóle nie wiem czym się te Anexy miedzy sobą różnią, bo jest mnóstwo a wszystkie dla mnie wyglądają tak samo. Nawet ten Bebetto torino wizualnie dla mnie taki sam a tańszy o jakieś 500 złNajbliższa wizyta 15.03
-
Misiu2017 wrote:Witam Was dziewczyny ,nie mam czasu przy moim dwulatku czytać Was tak szybko piszecie .
Czy Wy tez o godz 21 jesteście juz zmęczone i marzycie o łożku ?
Misiu ja zaczynam marzyc o łóżku juz po 20 jak mała jest juz wykapana i je kolacje a widzę kiedy ma jeszcze pełne baterie.. musimy ją przestawić na spanie juz o 19..Misiu2017 lubi tę wiadomość
-
Misiu2017 wrote:Witam Was dziewczyny ,nie mam czasu przy moim dwulatku czytać Was tak szybko piszecie .
Czy Wy tez o godz 21 jesteście juz zmęczone i marzycie o łożku ?Wydaje mi się że dzięki temu że chodzę spać tak wcześnie to jeszcze jakoś funkcjonuję w ciągu dnia i jestem w stanie chodzić do pracy.
Coś bym zjadła... nie wiecie może co?Misiu2017 lubi tę wiadomość