Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tymi zabobonami to faktycznie różnie bywa. Babcia mówiła, że w każdej ciąży miała okropne plamy i wypryski - urodziła 4 chłopaków a przecież to dziewczynka odbiera urodę
PS chcemy wam się pochwalić brzuszkiem z dnia dzisiejszegonie mamy zdjęcia z wczorajszego USG to chociaż brzuchem się pochwalimy!
Donia12, pati87, Jagah, Misiu2017, Milka1991, IGA.G, Mika3006, kahaśka, Antonelka, ewela86, stowtotka, Lokokoko, Dusia86, Omon, Kjopa3, aniołkowa mama, nutella_, Teklaa, Różowy_Kordonek, AmyLeah lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
pati87 wrote:Ja juz mam swoja corke i maz ma corke obie 10letnie i mieszkamy razem.
Nie ma co zazdroscic przede mna kupe stresu w szczególności do polowkowych.
To teraz najbliższa wizyte mam 9.11 w Warszawie.
No to teraz faktycznie chłopczyk byłby super...
Ja z kolei liczyłam na dziewczynkę, nie zawsze jest tak jak sobie człowiek wymarzy niestety.
Ale i tak najważniejsze ze maluchy sa zdrowepati87 lubi tę wiadomość
-
Donia12 wrote:Pati to mąż będzie miał niezły babiniec
Dla nas to jednak bez roznicy aby bylo zdrowe bo niestety nie urodzilam nigdy zdrowego dziecka. -
Dziękuje dziewczyny
Ps tez mi się wydaje że właśnie brzuszek bardziej na chłopcaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Krucha wrote:No to teraz faktycznie chłopczyk byłby super...
Ja z kolei liczyłam na dziewczynkę, nie zawsze jest tak jak sobie człowiek wymarzy niestety.
Ale i tak najważniejsze ze maluchy sa zdrowe -
Krucha wrote:A ciąża z córka która juz masz tez była problematyczna? Przepraszam ze tak pytam, nie musisz odpowiadać kochana.
IGA.G lubi tę wiadomość
-
Misiu2017 wrote:Fakt mój brzuszek tez szpiczasty taki chłopięcy się robi
Druga sprawa - dzis mam zachciankę na chleb ze smalcemMisiu2017, Teklaa lubią tę wiadomość