Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Krucha wrote:A słyszałyście o tym przesądzie ze jak pierwsze ruchy dziecka sie poczuje po prawej stronie brzucha to dziewczynka a po lewej to chłopczyk
lub odwrotnie nie pamietam :p
Antonelka, Mika3006 lubią tę wiadomość
Monika34 -
Jestem już w domku
Będzie córcia, no chyba że coś jej urośnie do polowkowych jak mówił lekarz, ale chyba chce się tak zabezpieczyć po prostu
Waży 180g i jest zdrowa.
Jeśli chodzi o mnie to musimy obserwować szyjke bo troszkę krótka, poza tym ok. Wagą się ginek nie przejął. Komentarz że bardzo ladnie wyglądam a kilogramy zrzuce po ciąży
Więc jestem happy bo miałam nadzieję na dziewczynkę. Tylko mąż musi wyjść z szoku bo był nastawiony na syna
Zrobiłam pierwszy zakup: różowe body
Nasza córcia będzie mieć na imię KorneliaNiebieskaa, Omon, Peg, Antonelka, Kjopa3, Justyna Sz, pati87, nutella_, lis87, sallvie, IGA.G, bobas2015, Teklaa, karolyn, Lokokoko, vitae13, kahaśka, stowtotka, Aga1991, Mika3006, sy__la, Różowy_Kordonek, slodka100, AmyLeah, ewela86, Karolczyk lubią tę wiadomość
-
Krucha wrote:Salvie a Ty po której stronie poczułaś pierwszy raz?
Mnie tez bol głowy czesto meczy niestety
A to częsty bol głowy w ciąży z kolei zwiastuje chłopca
Same zabobony Hahahhahah
Łaskotanie czuje po całym brzuchu jak zaczne czuc te prawdziwe ruchy to dam znać po której stronie się pojawiłyale maluszek od poczatku ciąży jest ułożony bardziej z lewej strony
Milka1991 - Gratulacje córeczki . Jeśli my będziemy mieć dziewczynkę również będzie KorneliaMilka1991 lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Ilae ja rano zawsze muszę się wody napić, bo mam sucho w ustach i od jakiegoś tygodnia ją zaraz zwracam
Nie wiem już co się dzieje, zamiast przechodzić to się nasilają te objawy. Herbaty w ogóle nie piję, bo już wcześniej każdym napoju wymiotowałam i tylko woda mi wchodziła a teraz też na samej wodzie jestem, tylko ta poranna mi się nie przyjmuje. No i czasem cappuccino wypiję ale to też w godzinach popołudniowych bo wcześniej się boję.
Milka takie wieści to mogę czytać codziennieMilka1991 lubi tę wiadomość
-
Krucha wrote:Salvie a Ty po której stronie poczułaś pierwszy raz?
Mnie tez bol głowy czesto meczy niestety
A to częsty bol głowy w ciąży z kolei zwiastuje chłopca
Same zabobony Hahahhahah
haha niezleja chcialabym parke
ale jak beda dwa chlopcy to tez sie bede cieszyc
a co zwiastuje dziewczynke? -
Antonelka jutro z rana wrzucę fotkę
Dziękuję dziewczyny :* też lubię czytać dobre wieści i cieszyć się razem z Wami. Jakoś to tak pozytywnie człowieka nastraja
Dodam że mam łożysko na przedniej ścianie i pewnie dlatego jeszcze nie czuję malucha -
A co sądzicie o kalendarzach chińskich? Wśród moich znajomych w 90% się sprawdza
Jak macie ochotę to zajrzyjcie pod linki i sprawdźcie czy Wam się zgadza
Przesyłam 3 linki. U mnie 2 zwiastują chłopca a 1 dziewczynkę. Dowiem się może 3 listopada, który się sprawdził. Kiedyś się gdzieś doczytałam, że studentom medycyny wykładowca wspomniał o tych kalendarzach, jak o ciekawostce, która zaskakująco często się sprawdza
http://www.probharat.com/astrology/chinese-astrology/gender-prediction.php
https://dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania-o-dziecko/1880-chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka
http://www.ciazowy.pl/aktualnosci/nowosci-w-portalu/oto-prawdziwa-nowosc-kalkulator-plci-dziecka-na-ciazowym,2004.html
Płeć - Synuś
Następna wizyta 13 kwietnia
-
nick nieaktualnyKochane przepraszam że dopiero teraz z wami jestem net tak cho... mi działa że szkoda gadać a u nas wszystko dobrze , apetyt rośnie , maleństwo się rusza :*:*:*:* , kaszel trochę mnie męczy . Jutro już Środa jeszcze tyle dni do wizyty , tak bardzo chciałabym już 11 listopada , cały czas myślami jestem z wami ogromnie się raduję , z waszych wizyt i cudnych maleństw :*:*:*.
Aga1991 lubi tę wiadomość
-
stowtotka wrote:Donia12 dlaczego kierowali Cię na amniopunkcję skoro ryzyka tak ładnie wyszły?
Najbardziej to byłam zdziwiona jak pod gabinetem się okazało ze pacjentki są poumawiane co 5 min. Dosłownie. 15.50, 15.55, 16.00 itd.stowtotka lubi tę wiadomość
-
Milka super! u nas też lekarz się jeszcze zabezpiecza, mówiąc, że córcia, ale żeby do połówkowych nie nakupować różowych sukieneczek bo jak urośnie siurdaczek to co my zrobimy :)ja mam nadzieje, że nie urośnie ;p dla naszej małej też kupiłam kilka dziewczęcych rzeczy
ale na razie się już wstrzymuje do tych połówkowych
Milka1991, stowtotka lubią tę wiadomość
-
Omon wrote:Ilae ja rano zawsze muszę się wody napić, bo mam sucho w ustach i od jakiegoś tygodnia ją zaraz zwracam
Nie wiem już co się dzieje, zamiast przechodzić to się nasilają te objawy. Herbaty w ogóle nie piję, bo już wcześniej każdym napoju wymiotowałam i tylko woda mi wchodziła a teraz też na samej wodzie jestem, tylko ta poranna mi się nie przyjmuje. No i czasem cappuccino wypiję ale to też w godzinach popołudniowych bo wcześniej się boję.
Milka takie wieści to mogę czytać codziennie
Omon moja siostra miała tak w ostatniej ciąży, do 8 miesiąca wymiotowała -
Milka1991 wrote:Jestem już w domku
Będzie córcia, no chyba że coś jej urośnie do polowkowych jak mówił lekarz, ale chyba chce się tak zabezpieczyć po prostu
Waży 180g i jest zdrowa.
Jeśli chodzi o mnie to musimy obserwować szyjke bo troszkę krótka, poza tym ok. Wagą się ginek nie przejął. Komentarz że bardzo ladnie wyglądam a kilogramy zrzuce po ciąży
Więc jestem happy bo miałam nadzieję na dziewczynkę. Tylko mąż musi wyjść z szoku bo był nastawiony na syna
Zrobiłam pierwszy zakup: różowe body
Nasza córcia będzie mieć na imię Kornelia
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Kjopa, a tylko odebrałaś wynik czy byłaś u lekarza? Dalej nie wiem z czego wyliczają ten poród przedwczesny... bo nie wiem co budowa dzieciaczka ma do tego
Wiesz może?
No w moim ryzyku skorygowanym jets jeszcze pappa i wolna bHCGWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 21:07
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]