Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kasieniaczek- u mnie sprawa wyglada podobnie, nie biore zadnej luteiny ani innych srodkow, ktore moglyby zwiekszac wydzieline, a jednak - ani rusz bez wkladki w majtkach
I wydaje mi sie to calkiem normalne, tlumacze to sobie jako wieksza i dodatkowa warstwe ochronna od srodka
karolyn- polubilam za fakt, ze karmienie piersia zaczyna sie w glowieW pierwszej ciazy sie tak nakrecilam na cycowanie, ze na drugi dzien po porodzie mialam taki nawal, ze nie moglam ogarnac tematu
-
Jgah, Karolyn to ja się boje o swoją głowę ;p
ostatnio mi się śniło, że urodziłam, mąż podaje mi małą do karmienia a ja wpadłam w panikę, że nie chcę karmić, że sutki będę mnie boleć, mąż mnie przekonywał żebym spróbowała, a ja miałam opory żeby przystawić do cyca...
nie wiem skąd mi się to wzięło -
Kasieniaczek ja od 3 tygodni bez przerwy jak nie kaszle to kicham. Bez wkładki w gaciach ani rusz. Raz nie mialam - naszczescie w domu - dresy do zmiany
Tak jak Jagah nie biorę żadnych leków - wiec wydaje mi się ze to jednak jakaś forma nietrzymania moczu. I oczywiście żyje nadzieją ze w maju o tym zapomnę
ilae lubi tę wiadomość
-
Iga- czesto snia sie rzeczy i sytuacje, ktorych sie boimy albo myslimy o nich intensywnie
Dla przykladu napisze, ze ja w tygodniu przynajmniej kilka razy przezywam porod holenderski i zawsze ma inny scenariusz.
Donia- w maju pocwiczysz i bedziesz zaciskac miesnie Kegla, i wszystko powinno wrocic do normy -
co do wyciekania wód płodowych, ja miałam dwie takie sytuacje bardzo mokrych majtek, sama sie zastanawiałam czy wlaśnie coś sie nie dzieje, chociaż zauważłam że w pozycji siedzącej i jak miałam "noge na noge" to widac bylo ze się poprostu "spociłam" bo az mokre bylo bo bokach jak ida majtki w góre.
Tak chyba upławy są znacznie większe niż wcześniej. Ja mam czasem nawet suche dni to sie zastanawiałam czy jest cos nie tak. A czuje czasem jak wstaje i pojde do lazienki zze po nagłym ruchu jakby wyciek moczu. wiec zyje nadzieja ze tez nic sie nie dzieje
czy lekarz moze na usg zauwazyc ze mało jest wod?
a tak apropo wózków. Słyszała któraś opinie X-landera x-movie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 22:07
-
Kamiliia24
z pewnością może ! mi np. powiedział po usg, że poziom wód w normiepewnie jakos to widac
ale moga nasze niespecjalistyczne oczka tego nie dostrzegac po fotkach
kurcze z tym karmieniem to ja bym bardzo chciała...
ale boje sie,ze sie zablokuje, bo mam tę obawę, że bedzie bolesnie i ze krew z sutkow bedzie sie lała
juz teraz mam bardzo wrazliwe i az skóra mi z brodawek schodzi brrr... ale mam nadzieje,ze wygram z tymi obawami i bede miec mleczka duuuzo !
ah ja mialam juz sie wstrzymac z zakupem ciuszków do poznania płci...
bo mam całą skrzynieno ale to bylo silniejsze ode mnie babeczki ! i zamowilam na smyku skromna paczuszke...
eh teraz tylko czekac aż dotrzehihi
sallvie, Niebieskaa, Milka1991, MyHappy, pati87, Omon, Aga1991 lubią tę wiadomość
-
Anjouek - Śliczne ciuszki !! My jutro jedziemy kupić rożek dla maluszka bo jest w promocji za 25 zł. Jakbym miała zamawiać przez allegro to z przesyłka przynajmniej za 30 zł . Te poniżej 30 zł nie podobają mi się.
Anjouek lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
sallvie wrote:Anjouek - Śliczne ciuszki !! My jutro jedziemy kupić rożek dla maluszka bo jest w promocji za 25 zł. Jakbym miała zamawiać przez allegro to z przesyłka przynajmniej za 30 zł . Te poniżej 30 zł nie podobają mi się.
pokaz co sobie upatrzylas!
-
Jutro wyśle zdjęcie po zakupie bo rożek w leclercu jest do kupienia i nie mam jak wysłać jak wygląda
mam tylko nadzieje że jeszcze będą haha
ogólnie zostaliśmy tez już leżaczek dla maluszka od jego chrzestnej bo jej córeczka wyrosła z niego
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Kamiliia24 wrote:
a tak apropo wózków. Słyszała któraś opinie X-landera x-movie?
ja się zdecydowałam na x landera x move szaro pomarańczowy, widziałam na żywo, mi się bardzo podobamoja siostra miała x landra xa - starszy model i chwaliła sobie. ja mieszkam na obrzezach miasta i potrzebny mi wózek który pojedzie po wertepach
-
Aaa! I ja poczułam ruchy ♡ teraz już nie mam watpliwosci,ze to było to! Lezalam sobie ze stetoskopem z myślą-możeuslysze tym razem maluszka
i w tym samym czasie co w słuchawkach usłyszałam,ze coś się tam przekreca to poczułam też od środka takie delikatne musniecie
jak się cieszę,ze w końcu tego doświadczyłam
czuje się cudownie, z tej ekscytacji chyba nie usne hihi
Mam nadzieję,ze coś zaraz jeszcze poczuje)))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 01:26
Milka1991, karolyn, MyHappy, pati87, sallvie, kasieniaczek, Aga1991, Antonelka lubią tę wiadomość