Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kahaśka wrote:Może któraś gdzieś znajdzie albo wie, cooznacza skrót CI na opisie usg? Wartość w procentach. Nic nie mogę wygooglać
CI – wskaźnik główkowy,
podaje zrodlo:
http://wrolimamy.pl/usg-w-ciazy-co-oznaczaja-skroty/kahaśka lubi tę wiadomość
-
kahaśka wrote:Może któraś gdzieś znajdzie albo wie, cooznacza skrót CI na opisie usg? Wartość w procentach. Nic nie mogę wygooglać
kahaśka lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie
wszystko ok z maluchem, ruszał się i machał do nas łapką
stresowałam sie bo nie czuje ruchów, ale okazało sie, ze mam łożysko na przedniej ścianie.
No i widzieliśmy fujarkę
niania.ogg, Niebieskaa, kahaśka, atat, sallvie, pati87, mada87, aniołkowa mama, nutella_, karolyn, Lokokoko, itania, misKolorowy, Justyna Sz, Magni, Misiu2017, Korcia, kasieniaczek, Donia12, sunshine, Antonelka, ilae, Kjopa3, Teklaa, Milka1991, sy__la, Anjouek, Omon lubią tę wiadomość
-
Ja tez po wizycie. Synek nadal jest synkiem
mam zdjęcie siuraczka
nutella_, karolyn, Lokokoko, sallvie, misKolorowy, Justyna Sz, Misiu2017, Korcia, kasieniaczek, Donia12, sunshine, Antonelka, Kjopa3, Teklaa, Milka1991, Anjouek, Omon, Reni1982 lubią tę wiadomość
16.09 dwa centymetry człowieka
14.10 - usg prenatalne
8.11 - 146g, SYNUŚ!!!
28.04.2017- NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ OKRUSZEK
[/ur
-
Ei ei ei.. tyle połówkowych i żadnych zdjęć?! To ja zacznę!
nutella_, karolyn, Lokokoko, Niebieskaa, Jagah, Peg, sallvie, misKolorowy, itania, Justyna Sz, Magni, Misiu2017, Korcia, kasieniaczek, Donia12, lis87, sunshine, Antonelka, She Wolf, ilae, Jastin76, Kjopa3, Teklaa, pati87, Taśka22, Milka1991, sy__la, Venice, Anjouek, Omon lubią tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
Młoda nie młoda.21 lat na karku
razem z małzem tyle mamy
a para jesteśmy od 16:p
Dam jak będę miała, to dam. Miałam góralskie wesele wiec suknie mam góralska xdd
Kordonku te stopki!!nutella_, Antonelka, Milka1991 lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
różowy_kordonku , przepiękne zdjęcia, PRZE-PIĘ-KNE!!!! Te nóżki..i ta stopaaaaaa
PS. Ja miałam wizytę kontrolna po amnio, połówkowe dopiero 15.1216.09 dwa centymetry człowieka
14.10 - usg prenatalne
8.11 - 146g, SYNUŚ!!!
[/ur
-
karolyn wrote:Itania ja tez mam polowkowe 15 grudnia:) co.prawda jeszcze mam u swojej lekarki 30 listopada ale ona ma kiepski sprzet i nie ma certyfikatu.
Oooo to super! ciągniemy ogony na tym wątkuniektóre juz po połówkowych, a przed nami jeszcze miesiąc czekania
PS. Połówkowe mamy tego samego dnia i obie jestesmy nauczycielkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 19:29
karolyn lubi tę wiadomość
16.09 dwa centymetry człowieka
14.10 - usg prenatalne
8.11 - 146g, SYNUŚ!!!
[/ur
-
Kahaśka nam też powiedział w 16 tc że dziewczynka, wczoraj się to potwierdziło. ale do tej pory nie brałam tego na poważnie, nie kupowałam ubranek bo bałam się, że się zmieni i siusiak urośnie ;p a wczoraj wręcz byłam pewna, że usłyszę CHŁOPAK
nie wiem dlaczego
Krucha, Itania super, że wszystko ok
Kordonek piękne zdjęcie
też wstawię w niedzielę, dzisiaj jedziemy do znajomych i wracamy w niedzielę
-
Dziewczyny czy Wy tez tak strasznie straciliście ochotę na sex ? Ja jakos nie widze przyjemności bardziej strach ze moge zaszkodzić ciąży
Druga sprawa w poniedziałek mam Usg połówkowe strasznie sie martwię aby bo wszystko ok - ostatnio byłam u lekarza 4 tyg temu .Synek :* urodzony 1.04.2017