Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
IGA.G wrote:ta koszula super! były takie dziewczęce?
Kaśka szok.najgorzej to się nastawić. AE zobaczysz,będzie fajne.
Super zdjęcia usg
-
Jastin dzidziol silny i walczy z przeciwnościami! Może jeszcze chwile i będzie można będzie trochę tych wód dopuścić? Może zdecydują się na transport do lepszego szpitala. Trzymamy kciuki!
Ilae - my po przyjęciu będziemy mieć gości u siebie wiec nie szykuje się na noc poślubnaMoże uda się jakiś seksik przedmalzenski zaliczyć
ilae lubi tę wiadomość
-
Donia12 wrote:Chciałbym sie jeszcze pozalic. Oszaleje z bólem głowy dzisiaj. Dwa paracetamole za mną. Kolejny przede mną. Łeb napieprza. Ciśnienie jak zwykle 100/70. Od czego to jeszcze może być?
Jak nie pomaga paracetamol, to może zatoki zawalone? -
ilae wrote:Angelika co u Ciebie słychać?
Dziewczyny niedługo idę do przyjaciółki i jednocześnie mojej świadkowej na 30. urodziny. Macie pomysł co można by było jej kupić? Nie lubi gotować, nie ma dzieci, na luzie dziewczynamyślę nad bonem do salonu kosmetycznego, gdzie robią włosy, paznokcie, różne zabiegi na ciało i na twarz, ale chciałabym jeszcze coś do tego dołożyć, a mam pustkę w głowie
kupon może zrealizować w terminie rok od zakupu. Kupujesz, płacisz, drukujesz na ładnym papierze i dajesz
są tam też inne prezenty typu skok ze spadochronem, aerotunel i duuużo innych fajnych. Musiałabyś poszukać co by ją mogło zainteresować
ilae lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
prosze o pomoc gdzie robicie zastrzyki z heparyny ? Ja Od kilku dni mam coagle krew a dzis trysla. szukam miejsca miekkiego i wbijam Raz po lewej Raz po prawej dzis trysla 5 cm nad pepkiem po lewej bylo tam miekko. zle cos robie? obym malej nie uszkodzila.
Monika34 -
Milka - Dziękuje
O to chodziło. Taka naturalna sesja a nie jakaś tam sztuczna i ustawiana przez fotografa
Jeszcze jakbym miała za kilka zdjęć płacić 200-300 zł to ja wolę taką za darmo. A pamiątka będzie tak czy inaczej
Zobaczcie jak leżała 30 stycznia a jak leży na mnie dzisiaj moja tegoroczna sukienka studniówkowa
ilae, Lokokoko, karolyn, Milka1991, nutella_, Donia12, Anjouek, Omon, Aga1991 lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Antonelka - 380g
Jastin - kurcze, nie taki był zamiar by ktokolwiek płakał:* Ty też będziesz podziwiać i stópki i nosek i paluszki i brzuszek
Myślałaś nad tym co pisały dziewczyny by dostać się do Łodzi do Instytutu Matki i Dziecka? Ja po takim czasie czekania działałabym już na własną rękę, nic nie tracisz..
sallvie - hahaha.. zupełnie nowy krój! Teraz w modzie takie z dłuższym tyłem
Żałuję, że moja ginekolog nie ma tak dobrego aparatu i chęci by uchwycić ładne zdjęcie. Odliczam tylko czas między badaniami u lekarza z certyfikatem, więc teraz kolejne ładne zdjęcia skompletuję dopiero 27-go stycznia, zapisałam się już na badania III trymestru hehe... co by mi z głowy nie wyleciało
lis87 lubi tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
Kordonku - Haha ja wiem że ten tył dłuższy teraz taki modny jest niby ogólnie ta sukienka tak czy inaczej ma taki krój. Tylko problem w tym, że teraz ten mój przód sukienki jest taki krótki w porównaniu do tyłu, że majtki mi widać
Omon lubi tę wiadomość
Donia12 wrote:Chciałbym sie jeszcze pozalic. Oszaleje z bólem głowy dzisiaj. Dwa paracetamole za mną. Kolejny przede mną. Łeb napieprza. Ciśnienie jak zwykle 100/70. Od czego to jeszcze może być?
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Jastin76 wrote:Różowy kordonek
Ale to z Waszego szczęścia ❤❤❤ piękne
Tak myślałam zobaczę do poniedziałku choć źle się czuje i nie widzę siebie aby dojechać do łodzi. ... kawał drogi
bobas2015 wrote:Sallvie o jejku jakaś Ty mlidziutka
ślicznie.. ja dziś żałuję że nie zdecydowaliśmy się n a dziecko trochę wcześniej.. a mam 29 lat..
No ja mam 10 lat mniej, maluszka urodzę przed 20 urodzinami i nie żałuje tej decyzji
Ogólnie to stwierdzam, że ciąża mi bardzo posłużyła bo na zdjęciach ze studniówki wyglądam jak dziewczynka a teraz nabrałam i kobiecych kształtów i twarz trochę poważniejsza się zrobiła
PS Geny też robią swojeMoja mama ma 46 lat a dają jej z 10 lat mniej, to samo jest z moim tatą czy np. babciami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 23:35
sallvie wrote:No ja mam 10 lat mniej, maluszka urodzę przed 20 urodzinami i nie żałuje tej decyzji
Ogólnie to stwierdzam, że ciąża mi bardzo posłużyła bo na zdjęciach ze studniówki wyglądam jak dziewczynka a teraz nabrałam i kobiecych kształtów i twarz trochę poważniejsza się zrobiła
PS Geny też robią swojeMoja mama ma 46 lat a dają jej z 10 lat mniej, to samo jest z moim tatą czy np. babciami
w tym wieku byłam na etapie imprez studenckich facetów podróży i takie tam.. ale te 2 lata wcześniej przy pierwszym dziecku by się przydały ; )
bobas2015 wrote:Salvie widzę ze staraluscie się 2 lata ale to przez jakieś możliwe problemy z zajściem czy na luzie? Sory za pytanie ale to po prostu rzadkość teraz ze tak młodo;)
Jestem po operacji usunięcia torbieli z lewego jajowodu ( 2013 rok ) przy okazji w szpitalu padło podejrzenie endometriozy itp itd.. Więc każdy się zastanawiał czy po tym wszystkim będę w stanie zajść w ciążę, nawet lekarz, który mnie operował nigdy nie powiedział mi wprost, że mogę nie doczekać dzieci zawsze pocieszał dopiero od znajomej położnej, która z nim pracuje dowiedziałam się, że sam był w szoku, że jestem w ciąży ... miło ...
No ale, powiem szczerze, że z ukochanym od początku się nie zabezpieczaliśmy, tylko właściwie przez pierwsze pół roku to było tylko takie chybił-trafił ja nawet nie zwracałam uwagi na swój cykl jakoś szczególnie, kiedy może wystąpić owulacja itp itd. A później jak już zaczęłam sprawdzać co i jak to zauważyłam, że 90% jak nie 95% moich cykli było bezowulacyjne bo nawet śluz płodny mi się nie pojawiał, za to w czasie kiedy miałam mieć owulacje to miałam małe plamieniaNo ale jakoś się udało bez pomocy lekarzy i w sumie w odpowiednim czasie bo miałam już skończoną szkołę, maturę zdaną więc nie narzekam teraz, że wyszło jak wyszło.
A co do tego korzystania z życia.. Nigdy nie poszłam na żadną imprezę do jakiegoś klubu czy coś bo mnie to po prostu nigdy nie kręciło, to samo z moim narzeczonym, my wolimy sobie pojechać na mecz i posiedzieć w domu albo spotkać się w małym gronie w restauracji ze znajomymiJa nawet instynkt macierzyński poczułam bardzo wcześnie bo w wieku 15 lat. A że znalazłam odpowiednią osobę w swoim życiu to tak się potoczyło wszystko
Co najlepsze wcale nie jestem pierwsza ze swojego rocznika, która ma planowanego dzidziusiaMoja koleżanka z byłej klasy w sierpniu też została mamą
No to się rozpisałam teraz hahakarolyn, atat, Lokokoko, Anjouek lubią tę wiadomość