Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja
Mamy na forum trzy takie młode mamusie: Koko, Sallvie, aprilova.
Aprilova odezwij się co u Ciebie
Mrik trzymam kciuki za maleństwa
Ja się dziś weselę i już nie mogę spać. Oby nie padałoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 07:41
mrik, kasieniaczek, Teklaa, Lokokoko lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
nie będę gorsza. Witam się i ja.
Jeśli chodzi o libido -0. Jedyny plus wyjazdu męża, że nie mam go na sumieniu
Jak staraliśmy się z mężem to powiedziałam, że chcę pierwsze dziecko urodzić tak, żeby bawić się na jej/jego 18-stce przed 40-stką. Obiecałam, że założę szpilki, chociaż nie noszę. Wyszło tak, że zaczęłam rodzić w moje 22 urodziny, a skończyłam 2 h po północy. Także...gdy córka będzie miała 18, ja będę miała - 40 lat i jeden dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 08:21
Milka1991, Justyna Sz, ilae, Teklaa, Lokokoko, Anjouek lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny:) dzisiaj zaczynam 20 tydzień
leci ten czas... jeszcze tylko drugie tyle i bedle mala mojego Maciusia:)
Ja mam 27 lat:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 08:24
Milka1991, nutella_, Teklaa, Lokokoko, Taśka22, Kjopa3, Omon lubią tę wiadomość
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
czytałam dzisiaj na temat stetoskopów, bo byłam ciekawa czy coś przez nie słychać i trafiłam na jakiś topik na forum
http://f.kafeteria.pl/temat/f10/czy-sluchacie-swoich-brzuszkow-przez-stetoskop-p_4643246
byłam załamana poziomem rozmowy ... masakra:) dobrze ze u nas nie ma takiego chamstwa. aż musiałam wstawić link, bo do tej pory jestem w szoku jak można tak ze sobą rozmawiać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 08:29
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
kasieniaczek wrote:Ja tez jeszcze serduszka nie słyszałam. Jedyne co puszczali to przepływy pępowinowe, a jestem już po połówkowych. Tylko wnikliwie serducho oglądali, w szczególności w tych kolorach czerwonym i niebieskim. Miło by było usłyszeć, ale z drugiej strony ważne, że działa prawidłowo
a przeplywy pepowinowe na czym to polega?? ja mam polowkowe dopiero 6.12 ale zdecydowalismy jechac dzis prywatnie bo oszalec mozna nie widzac tyle okruszkow i bardzo jestem ciekawa plcii tak czlowiek czeka od usg do usg by za kazdym razem upewnic sie, ze wszystko w porzadku
-
Dzień dobry dziewczyny!
Mrik - trzymam kciuki za oba skarby!!!
Ja już nie śpię, siku mnie obudziło i tak leżę z bolącymi plecami.
Ja robię zastrzyki tylko w ręce i już miejsca na nie nie mamboli już okropnie!
Apetyt mam wielki i aż się boje samej siebie bo żołądek widać już jest uciskany jakoś bo jem oczami! A w praktyce wyglada tak ze cokolwiek nie zjem mam uczucie pełności i nie czuje głodu w ogóle!
Kiedy zaczyna się 6 miesiąc? 22tc czy 23?ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Dziewczyny spokojnie z tym wiekiem
ja też mam 29 kilka dni temu miałam urodziny, czuje się młodo i wiem że teraz był dla mnie odpowiedni moment tak naprawdę poczułam się gotowa, kształtują nas rozne sytuacje życiowe gdybym w młodym wieku lat nastu dowiedziała się, ze mogą byc problemy z ciaza to na 100% miałabym inne myślenie, ale wszystko było ok i ja wtedy przeżywałam swoja pierwsza ogromna miłość ktora miała byc na zawsze
niestety 5letni związek zakończył się, a ja strasznie to przeżyłam, widocznie tak musiało byc ponieważ na studiach poznałam obecnego męża ja akurat kończyłam 3rok on był z innego roku niby na imprezie go zauważyłam, ale połączyła pasja, wszystko miało iść powoli a przeprowadziłam sie do niego miesiąc pózniej
razem 7lat, jako młoda dziewczyna myślałam, że w wieku 26 lat bede miała juz dziecko, (moja mama miała mnie w wieku 23 lat, brata 22, teściowa 26 i 28) wyszło z lekkim opóźnieniem, niz sobie za nastolatki zakładałam ale udało sie nam w 4 szczęśliwym cyklu na miesiącu miodowym
moze bobo byłoby wcześniej, ale teraz juz chciałam po ślubie, bałam sie czy bede w stanie na nim byc i sie cieszyć z rodzina i najbliższymi, rozne sa sytuacje ze trzeba leżeć bo zagrożona jak u mojej przyjaciółki (miała wtedy 25) i bałam sie, dzis wiem ze był to dobry wybór bo o ile wszystko jest z małym ok to ja strasznie przechodziłam poczatek ciazy do 18tc mdlosci non stop (gdyby trafilo na wesele umarłabym i nue był by to najpiękniejszy dzien w moim życiu i nie tancowalabym do 5rano) kazda ma swój czas, swój moment, kazda bedzie wspaniała matka ❤️
Edit za to teraz maz chciał odrazu trojaczkijest jeden fasolek ale chce 3, mądrala bo to nie on rodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 09:40
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Magni wrote:Cześć
Ale śpiący dzień.. Byłam wczoraj w pubie z koleżankami. posiedziałyśmy do 2 a dziś chodzę do tyłu.
ja dzis zabieram sie za sprzątanie haha! Goście nadchodzą nie mam wyboru
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Dzień dobry,
Co do heparyny ja robię w brzuchol ale mam mały i na razie łatwo złapać. Ale tak raczej po bokach robię.
W ogóle nie mogę spać mimo małego brzuszka. Strasznie mnie bolą plecyNie wiem co robić. Nie mam na razie żadnej poduszki-rogala ale śpię z poduchą między nogami. Już nie wiem jak się układać ;/
Dziewczyny czy zamawiając poduchę z motherhood to jest w zestawie z poszewką czy ten kolor co się wybiera to tylko kolor poduchy?
2 pytanie, czy koniec końców ktoś zamówił tę poduchę: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=41324809 (Kjopa chyba Ty myślałaś? Kordonek wiem, że nie kupiła w końcu) i może się wypowiedzieć?
Ja do młodziutkich nie należę, 27 na karku. Żałuję, że nie miałam dzidziola szybciej ale mam nadzieję, że teraz się wreszcie doczekam.
Zła pogoda, zły humor, generalnie źle zaczyna się ten weekend ;/
Nutelka, nie dostałam więcej maili od CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 10:08
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]