Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiu2017 wrote:Dziewczyny czy Wy tez tak strasznie straciliście ochotę na sex ? Ja jakos nie widze przyjemności bardziej strach ze moge zaszkodzić ciąży
Druga sprawa w poniedziałek mam Usg połówkowe strasznie sie martwię aby bo wszystko ok - ostatnio byłam u lekarza 4 tyg temu .
Ja to nie pamiętam jak to jestlibido na poziomie -0. Też się boję, że mogę zaszkodzić maluszkowi. Chociaż ostatnio szyjka twarda, 48mm i zamknięta. Chciałabym się skusić, ale często rano czy wieczorem zmęczenie bierze górę.
-
Donia12 wrote:Ilae - noc poślubna przed Tobą
zbieraj siły i chęci
Akurat tak się fajnie składa, że w miejscu, gdzie robimy dla gości wesele, mamy zaproponowany nocleg w pokoju małżeńskimmam nadzieję już wtedy mężowi wynagrodzić te 5 miesięcy prawie celibatu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 21:03
Donia12 lubi tę wiadomość
-
Lokokoko wrote:Eeee to już niedługo!! Zaczynasz się stresować?
a ile masz lat jedli mogę wiedzieć?
pytam. Bo lubię was bliżej poznawać!
Nie stresuję się, jestem Jego pewna jak nigdy niczego/nikogo wcześniejw końcu dziś podpisaliśmy umowę przedwstępną na nasze wspólne mieszkanko
a lat mam 24, miesiąc przed moimi 25. urodzinami urodzi się nasza chyba córeczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 21:31
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Misiu2017 wrote:Justin co tam u Ciebie ?
Dziś pobierali krew na CRP i usg robili ...
Nerki , żołądek, pecherz , wątroba ,dopływ krwi jest ok ...
Serce 163 , dzidzia waży 279 gr
Tylko te wody
Dalej szpital ...to tyle ...
Zdjęcia z usg są piękne a stopka ... aż się popłakałam ❤
IGA.G, Milka1991, Kjopa3, Misiu2017 lubią tę wiadomość
-
Angelika co u Ciebie słychać?
Dziewczyny niedługo idę do przyjaciółki i jednocześnie mojej świadkowej na 30. urodziny. Macie pomysł co można by było jej kupić? Nie lubi gotować, nie ma dzieci, na luzie dziewczynamyślę nad bonem do salonu kosmetycznego, gdzie robią włosy, paznokcie, różne zabiegi na ciało i na twarz, ale chciałabym jeszcze coś do tego dołożyć, a mam pustkę w głowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 21:36
-
Ja tez w ogóle non stres miałam. Trzymam kciuki!!
A co do prezentu to super pomysł z tym bonem!!)) hmmm a co dokupić? Jakieś zwierzątka wchodzą w grę? Np złota rybka,żeby spełniała jej życzenia.w końcu to zmiana kodu trójka z przodu
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Misiu2017 wrote:Dziewczyny czy Wy tez tak strasznie straciliście ochotę na sex ? Ja jakos nie widze przyjemności bardziej strach ze moge zaszkodzić ciąży
Druga sprawa w poniedziałek mam Usg połówkowe strasznie sie martwię aby bo wszystko ok - ostatnio byłam u lekarza 4 tyg temu . -
Jastin76 wrote:Dziś pobierali krew na CRP i usg robili ...
Tylko te wody
trzymamy kciuki! twoja dzidzia jest bardzo silnada rade
-
Jastin76 wrote:Dziś pobierali krew na CRP i usg robili ...
Tylko te wody
trzymamy kciuki! twoja dzidzia jest bardzo silnada rade
-
angelika1984 wrote:Hej Wam.
No dobry wieczórw końcu
co u Was?
Jesli chodzi o sex to zerotylko na wyjezdzie daje sie skusić ostatnio 5.11 teraz moze 26go
akurat 24.11 mamy wizyte u naszego gina to zapytam sie czy możemy czy wszystko ok, pewniej sie wtedy czuje i nie panikuje, a potem połówkowe 5.12:) jej!
Tak na marginesie myślałam ze w 2gin trym bede miała wyższe libido ale bez zmian :p biedny maz...
Justin spokojnie, myśl pozytywnie trzymamy mocno kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 22:04
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Hej
Goja, kahaska, krucha gratuluję synków !!
Sallvie śliczne zdjęcia, takie proste, naturalne, nie wymuskane
Loko ja jutro idę na wesele w szpilkach, wezmę baletki na zmianę i zobaczymy ile wytrzymam
Piękne zdjęcie, piękni młodzi, czekam na więcej
Właśnie mi się macica postawiła i już puszcza, uff, śmieszne uczucieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 22:11
Lokokoko lubi tę wiadomość