Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wy się na ten 7.12 zmówiłyscie ?
Ja jeszcze nie znam daty polowkowych. Mój doktorek jest za tym, żeby robic jak najbliżej 22 tygodnia, więc pewnie zrobimy pomiędzy 5 a 9. Może i ja dołączę do grona z 7.12 ?dowiem się w czwartek na zwykłej wizycie
lis i jak tam ? Będzie dobrze. -
Venice mnie się wydaje ze dojście do skurczy partych było gorsze niż parcie. Choć z tym parciem lekko nie było. 10 cm rozwarcia a mały pod cyckami. W końcu lekarz mi się na brzuchu uwalil i go wypchnal łokciem. A z tego wysiłku miałam wylewy na twarzy, szyi, dekolcie. Białek w oczach nie widzialam z 6 tygodni - jeden wielki krwisty wylew. Wstyd było na dwór z dzieckiem chodzić bo wszyscy się gapili.
Lis kochana- będzie dobrze! Wiem że tego w planach nie było... Zrobią i trzeba i dobrniesz do końca!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 21:16
-
Doania- mnie przy skurczach partych Maz dawal zimny kompres na czolo, a polozne krzyczaly, zeby zamykac oczy i przec, i to chyba mnie uratowalo od przekrwionych oczu i innych atrakcji
Powiem szczerze, ze w pierwszej ciazy to modlilam sie skrycie o porod naturalny, moglam zniesc wszystko byle tylko uchronic sie przed cesarkaNormalnie ta operacja snila mi sie po nocach, brrrr.
-
Był obchód ale w sumie to sie nic nie dowiedziałam. Wszystko sie dowiemy z wyniku wymazu. Tylko, ze powiedziałam lekarzowi, ze nie pamietam aby ktoś mi go pobierał przy przyjęciu. Powiedział, ze często niewydolność szyjki jest przez bakterie i stan zapalny, jesli on jest to najpierw musza mnie podleczyć pozniej bedą działać dalej. Jak na razie leżeć, magnez i no spa. Mały aktywny bo go czuje tylko ciagle tak nisko
także leze i nic w sumie nie wiem. Najgorsze, ze nie ma w sali tv wiec mam więcej czasu na myślenie i sie denerowanie
-
Możesz zawsze ze wspollokatorkami pogadać. Chyba ze one w równie "dobrym" stanie psychicznym co i Ty...
Ewentualnie zainstaluj w tel jakiegoś Playera albo iple i oglądaj
Edit. I pamiętaj ze my na wątku często cierpimy na bezsenność. Także pisz !Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 21:39
-
piszecie, ze po ciąży waga szybko wraca do normy a co z brzuszkiem? Czy używałyście jakichś pasów ściągających? gorsetów? Jakie jest ich zdania? Utrzymanie mięśni, które w ciąży się rozchodzą? jakieś konkretne polecacie?Najbliższa wizyta 15.03
-
Dziewczyny od około 2h kuje mnie szyjka krotko i co jakis czas co to?
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
bobas2015 wrote:Niebieska lekarz tak Cię straszy? Nie znoszę lekarzy którzy straszą. Przecież potem biedna się tak stresujesz. A ciąża ma być stanem spokoju i radości..
jest specyficzna fakt..ale juz sie nie stresuje:) stosujemy sie do zalecen i tyle, podeszlismy do tego zadaniowo i juz nie budzi to we mnie emocji:)))bobas2015 lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Hej ja po zabiegu.. strasznie przeszłam narkoze, teraz lezec i dopiero jutro będę mogła wstać. Wczoraj przed zabiegiem dowiedzialam się jaki antybiotyk i na co podawali miałam w posiewie bakterie która zagraża ciąży i powoduje ze się ją traci w większości przypadków kiey nie jest leczona. Obecnie czuje straszny dyskomfort i ból.. kochane nie lekceważci kLucia rwania w szyjce i czucia maluszka nisko!
Mam nadzieje ze ten szew okrezny coś da bo jak na ten tydzień taka szyjka i 1cm rozwarcia to za dużo! -
Lisku nawet nie wiedziałam, że ty z Wrocławia jesteś dopiero jak zobaczyłam szpital borowska to się zorientowałam... Dobrze, że jesteś pod opieką lekarzy, wszystko będzie dobrze
Jula nie załamuj się :* najważniejsze, że już po zabiegu jesteś i że antybiotyk na czas wdrożony, teraz będzie już tylko lepiejlis87 lubi tę wiadomość
-
Jula - jestes juz po i to najważniejsze. Szczęście w nieszczęściu ze w porę zareagowalas i Ty i lekarze. Teraz musi być już tylko lepiej! Z dnia na dzień powinnaś czuć się coraz lepiej fizycznie, mam nadzieje ze i psychika się wtedy poprawi. Pamiętaj że dzieciaczek tez się pewnie zestresowal i teraz powinnaś dla niego być spokojna.
-
Antonelka wrote:Teklaa my chyba tutaj nie doradzimy ....bo pewnie tak moze byc ale lekarz powinien ocenic.
Ja wczoraj tak czulam, dzisiaj juz nie. Ale w czwartek mam wizyte wiec nie przyspieszalam.
Moze za długo dzis siedziałam przy komputerze - jak głupia chciałam nadrobićnie wiem, teraz dopiero leze jutro zostaje w domku w czwartek tez mam wizyte i to mnie pociesza
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171