Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:I jeszcze na domiar złego do tych cholernych mdłości doszedł ból głowy
Ja też się zastanowię pewnie nad kupnem takiego cuda coby sprawdzać jak bije serduszko
Ja tez chce to zakupić,nawet szukam w mecie jakiś używek żeby taniej było:-)
Chciałabym taki który działa juz od 10 TC.Na innym forum dziewczyny polecają sonoline b plus. -
nick nieaktualnyFasia wrote:Hehe Robotka w sumie to może i masz rację
ja i tak poschizowana jestem, że ciągle coś jest nie tak bo boli albo nie boli więc może też sobie odpuszczę
okaże się ze nic nie słychać, bo sie urządzenie zepsuło, a ja będę panikować
-
Robotka1 wrote:LELITKA dobrze rozumiem że już sobie wózeczek kupiłaś?
hihi szalona:) no to gratuluję zakupu:) dawno?
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:LELITKA rozumiem, ja pewnie też po takiej sytuacji nie potrafiłabym oddać wózeczka, teraz się idealnie przyda:)
Jak będzie synus to mam dużo rzeczy pozostanie kupno lozeczka ale to dopiero na końcu ciąży.
A wiec u mnie szału z zakupami nie będzie!!,
Krysti trzymam kciuki za dzisiejsza wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 15:07
-
nick nieaktualny
-
Krysti trzymamy kciuki, daj znać.
Mnie też dzisiaj głowa boli i zastanawiam się jak się tego pozbyć. Paracetamol na mnie nie działa kompletnie a ból sam mi nie minie. Bałam się tej chwili aż w końcu nadeszła. Macie jakieś sposoby?
Ja mam.tak że jak z bólem głowy zasnę to i z bólem się obudzę. I co teraz?Krysti lubi tę wiadomość
-
Krysti czekamy na wieści:)
LELITKA rozumiem że poprzednia ciąża była już zaawansowana?? przykro mi:(
25 tydzień, jeju to musiało być straszne co przeżyliście w rodzinie:(
ja jestem już tak zmęczona moim stanem czyli mdłościami że przestaję poprawnie funkcjonować.....po prostu mnie to wykańcza, mdłości senność i zmęczenieKrysti lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:zastanawiało mnie ostatnio a właściwie wczoraj jak to się stało że WERA słyszała serduszko na jakimś sprzęcie....???(nie pamiętam dokładnie na jakim ale coś chyba z mężem razem znaleźli do takiego pomiaru)
kurcze na chłopski rozum skoro ginek na dobrym usg nie potrafi tego w tak szybkim czasie zobaczyć to chyba tymi domowymi sposobami jest to jeszcze bardziej niemożliwe??
myślicie że to możliwe czy tylko ja mam jakieś obiekcje?
kurde też sobie wymyśliłam wywody:PKrysti lubi tę wiadomość
-
FASIA mi się jakoś lepiej zrobiło jak byłam w sobotę w pracy na weselu, ale od wczoraj z powrotem jazda....może rzeczywiście ruch dobrze robi? choć musiało wtedy minąć kila godzin zanim się wzięłam w garść.
najchętniej to bym przespała cały dzień w łóżku i nie wychodziła z niego.
podobno ten stan przechodzi w drugim trymestrze, ale cholera jeszcze 5 tygodni do niego!!!!!!!!!!!! albo wykorkuję albo zniknę -
nick nieaktualny
-
oj dziewczyny:)
wy dajcie troche na wstrzymanie wozki juz ogladac:)
dobrze ze jeszcze nie kupujecie, ja mam na szczescie po pierwszej corci kremowy wiec jak chlopak wypadnie to też ujdzie:)
i większośc rzeczy mam jak chlopiec będzie to bym musiała ciuszkow dokupic, więc ja mam luz na te rzeczy:)