Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja muszę pochwalić mojego męża, bo jest kochany i bardzo pomaga w domu. Wczoraj, gdy ja leżałam, on prasował, zmywał naczynia i to sam z siebie
A co do ubrań, to ma taki nawyk, że musi jedną rzecz "wynosić" i dopiero to wrzuca do prania. Stąd też nie mam sterty ubrań na krześle. Tylko skarpetki czasem pod stołem, ale to takie urocze:)
Ja zawsze miałam jak na moją rodzinę małe piersi 70C. Jeszcze przed ślubem przeszłam na miseczkę D, a teraz to już nawet nie wiem, bo od kilku tygodni rosną bez przerwy. U mnie mama i siostra mają bardzo duże piersi. Mamie, jak urosły po ciąży, to już takie zostały duże. -
haneczka wrote:Znacie taki zwyczaj, że teściowie i rodzice składają się na wózek ?
w pierwszej ciąży kupiliśmy sobie sami a w tej mój tato chce dać na wózeczek:)
na teściów nie mam zamiaru liczyć w żadnej kwestii:) -
Fasia wrote:Ja mam wizytę w czwartek i też mnie kusiło, żeby pójść np dziś lub jutro ale póki co jestem twarda
Dasz radę! To będzie Twoja pierwsza wizyta?
Tak pierwsza, bede w 6t4d mam nadzieje, ze bedzie dzinke juz widac:) dam rade i zaczekam:)
Ola trzymam kciuki za wizyte:)Fasia, Ola89 lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:Znacie taki zwyczaj, że teściowie i rodzice składają się na wózek ?
Ale 10 lat temu nie było takiego wyboru jak teraz.haneczka lubi tę wiadomość
-
Muszę to napisać bo martwie się,,,!
Wy poczęcie o bólu piersi a u mnie nic!Totalnie nic!Zero wrażliwości i powiększenie:-(
Z synami wiedziałam ze jestem w ciąży właśnie przez bolace cycuchy.
Fakt wczoraj były mdłości a dziś juz nic!!Może dlatego ze malo zjadlam???Totalny brak apetytu!!!
Dziś nawet zrobilam test( mam ich jeszcze 12sztuk) i jest mega pozytywny:-) Mimo to dopadły mnie dziwne leki:-(
Kurcze boje się.....zero zmęczenia,senności,nic!!!
Kurcze ja nie wytrzymać do czwartku...... -
Lelitka wrote:Muszę to napisać bo martwie się,,,!
Wy poczęcie o bólu piersi a u mnie nic!Totalnie nic!Zero wrażliwości i powiększenie:-(
Z synami wiedziałam ze jestem w ciąży właśnie przez bolace cycuchy.
Fakt wczoraj były mdłości a dziś juz nic!!Może dlatego ze malo zjadlam???Totalny brak apetytu!!!
Dziś nawet zrobilam test( mam ich jeszcze 12sztuk) i jest mega pozytywny:-) Mimo to dopadły mnie dziwne leki:-(
Kurcze boje się.....zero zmęczenia,senności,nic!!!
Kurcze ja nie wytrzymać do czwartku......
Nie martw sie, mnie ogolnie tez nie bola tylko sa bardziej wrazliwe i pelne, moze troszke sutki bola. Mdlosci mialam wczoraj chwile a dzis ani sladu,pewnie jak zaczniemy 7 tydzien to sie pojawia:) -
nick nieaktualny
-
Niestety i ja się żegnam. Ciąża przestała się rozwijać. Mam nadzieję że już żadna z was nie dołączy do tych którym się nie udało ... Powodzenia kochane i dbajcie o siebie :*Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]